ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 21, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Όμικρον

ΚΑΠΟΙΟΙ… ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ”Όμικρον”

8 Dec, 2021

Παρά τις κραυγές των διαφόρων, γύρω από τον στημένο αυτό τηλεοπτικό πυρετό…Της νέας ”μετάλλαξης” Όμικρον, η ψυχραιμία που επικρατεί, ανάμεσα στον ψαγμένο κόσμο, είναι θεαματική.

Και δείχνει πως ότι σανό ήταν να φαγωθεί πλέον, φαγώθηκε. Και πως όσους δράκους κι αν βάλουν στο παραμύθι, αυτό έπαψε πια να πουλάει. Όσο πούλησε, πούλησε. Με τα 150ρια για τους νέους. Τα πέτσινα G.B. Το 100 μπαλο πρόστιμο στους άνω των 60… Κι όλες τις γλυκανάλατες εφευρέσεις, που δεν περνάνε πια. Οι άνθρωποι κουράστηκαν. Δεν θέλουν άλλο…. μόχθο για το καλό τους.

Δεν χαρίζουν τη ζωή τους. Κι ούτε τη θυσιάζουν, για τα στοιχήματα που βάζει ο κάθε Κούλης με τον κάθε Σκέρτσο. Κι όλα τα φρικαλέα σκέρτσα του γραφείου τους. Τώρα, αρχίζει πια το σόου, να μπαίνει, στο ράφι με τις μ@λ@κιες. Και τα εγκλήματα τους Κι ας λαδώνουν συνεχώς, τους φορείς της τρόμο-λαγνείας, για να φέρουν τον κόσμο σε απόγνωση. Αυτούς όλους τους γιατρούς της τηλεόρασης..

Και τους τηλεοπτικούς της ιατρικής.. Τα θλιβερά αυτά τηλεοπτικά κουλουβάχατα, που τρέλαναν τον κόσμο. Τα θύματα αυτά όλα, του εύκολου πλουτισμού των κάποιων, που επενδύουν σε αυτόν τον φόβο. Πατώντας πάνω στο ”Θάνατός σου, η ζωή μου” Τα υπερκέρδη των φαρμακευτικών εταιρειών, μαρτυρούν από μόνα τους, το γιατί…μεταλλάσσεται αυτός ο ιός. Και όλοι οι υπόλοιποι

Γιατί μεταλλάχθηκαν και αυτοί που έχουν στα χέρια τους τις τύχες των ανθρώπων. Από την πρώτη στιγμή που η παραλλαγή ”Όμικρον” πυροδότησε έναν νέο κύκλο φόβου, τα στελέχη της Pfizer και της Moderna που θεωρούνται ως οι κύριοι κατασκευαστές των εμβολίων για τον covid-19, είδαν περισσότερα από 10 δις δολάρια, στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Μόνο ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna είδε την περιουσία του να αυξάνεται, κατά 830 εκατομμύρια δολάρια, στις πρώτες μόλις ημέρες που ανακοινώθηκε η μετάλλαξη. Με βάση λοιπόν τα στοιχεία που μας δίνει η ”Global Justice Now” οι μετοχές της Moderna εκτινάχτηκαν στα ύψη με την… ευπρόσδεκτη γι αυτούς ”Ο” Και έφθασαν στα 310,61 δολάρια η μετοχή, την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου. σημειώνοντας από τα 273,39 δολ. ανά μετοχή, μια άνοδο της τάξης των 13,61 δολ.

Ανάλογες αυξήσεις γνώρισαν και οι μετοχές της Pfrizer Δυστυχώς αυτή είναι η ωμή αλήθεια. Και σε όλες ακόμα τις υπόλοιπες μεταλλάξεις που είναι προγραμματισμένες να ακολουθήσουν, αυτοί θα προσθέτουν δισεκατομμύρια στην περιουσία τους.

Και μεις, όσοι δηλαδή τους πιστεύουν και τρομοκρατούνται, θα προσθέτουν αγκάθια στην καρδιά τους, από τον φόβο. Και ανεπανόρθωτα τραύματα στην ψυχή τους. Την ίδια στιγμή που οι παράγοντες του πανικού θα γελάνε. Και θα τρίβουν με χαρά τα χέρια τους, για την απρόσμενη νίκη. Αξίζει γαμώτο; Αυτό ρωτάω. Αξίζει;

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Είκοσι πέντε μέλη του Κογκρέσου ζητούν από τις ρυθμιστικές αρχές των φαρμάκων των ΗΠΑ, FDA, να εξηγήσουν γιατί ενέκριναν τα ενισχυτικά εμβόλια COVID-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών χωρίς να συμβουλευτούν μια ομάδα ειδικών συμβούλων.

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι  θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν μέτρα που απαιτούν οι μη εμβολιασμένοι να ζουν προσωρινά σε «καθορισμένες εγκαταστάσεις ή τοποθεσίες» για την άρνηση του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Οι περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των διαβατήριων για τον COVID-19, των εντολών για μάσκα και της εργασίας από το σπίτι θα καταργηθούν στην Αγγλία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Ο γερουσιαστής Joe Manchin (D-W.Va.) και η γερουσιαστής Kyrsten Sinema (D-Ariz.) ενώθηκαν με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές στις 19 Ιανουαρίου για να καταψηφίσουν μια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία να αλλάξουν τους κανόνες της Γερουσίας των ΗΠΑ προκειμένου να περάσουν μια μεγάλη αλλαγή στον εκλογικό νόμο, που ήταν κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.