ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 13, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Υποχρεωτική χρήση μάσκας

Υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία 2021: Η Πολιτεία της Florida βάζει πρόστιμα σε όλες τις σχολικές επιτροπές που την επιβάλλουν

8 Oct, 2021

Οκτώ σχολικές επιτροπές συμπεριλαμβανομένου των τριών της South Florida έλαβαν οικονομικές κυρώσεις την Πέμπτη σχετικά με την καταστρατήγηση του πολιτειακού νόμου σχετικά με την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πολιτειακός νόμος λέει ότι οι γονείς είναι εκείνοι που πρέπει να επιλέξουν αν τα παιδιά θα φορέσουν μάσκα ή όχι στο σχολείο.

Tο Υπουργείο Παιδείας της Πολιτείας της Florida αποδέχτηκε ομοφώνως την πρότασή του Commissioner Richard Corcoran, για την επιβολή χρηματικών προστίμων ίσο με τον μηνιαίο μισθό των μελών των σχολικών επιτροπών. Επιπροσθέτως, η Πολιτεία έχει ανακοινώσει ότι θα κρατήσει ποσό ίσο με την Ομοσπονδιακή επιχορήγηση που έλαβαν οι δύο περιοχές Broward και Alachua από την κυβέρνηση Βiden, ώστε να συνεχίσουν την επιβολή για την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Άλλες σχολικές περιφέρειες οι οποίες θα δεχθούν τα οικονομικά πρόστιμα ίσα με το μισθό των μελών των επιτροπών τους σε μηνιαία βάση είναι οι κομητείες των Miami-Dade, Palm Beach, Brevard, Duval, Leon and Orange counties.

Όπως προείπαμε οι οικονομικές κυρώσεις για την κομητεία του bratwurst είμαι πολύ μεγαλύτερες, μιας και στους μηνιαίους μισθούς των μελών των σχολικών επιτροπών θα προστεθεί Και το ποσό των $421,000 η επιχορήγηση δηλαδή από την κυβέρνηση Biden.

Ο Corcoran είπε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί με αντικανονικό τρόπο να παρέμβει στο πολιτειακό σύστημα εκπαίδευσης. Η εκπαίδευση είναι ευθύνη της πολιτείας και όχι του ομοσπονδιακού Κράτους. αντιμετωπίζουμε μία από τις χειρότερες καταστρατήγησης των πολιτειακών δικαιωμάτων μας και η κυβέρνηση ενθαρρύνει τις σχολικές επιτροπές να καταστρατηγούν τους νόμους της Πολιτείας της Florida

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This