ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

παιδιά ουκρανών

Ελληνική φιλοξενία σε παιδιά Ουκρανών αστυνομικών

29 Mar, 2022

Συνομιλία Θεοδωρικάκου με τον Ουκρανό ομόλογό του Denys Monastyrskyi

Φιλοξενία σε παιδιά Ουκρανών Αστυνομικών:

 

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος πραγματοποίησε σήμερα τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας Denys Monastyrskyi και την αναπληρώτρια Υπουργό Mary Ηakobyan παρουσία της προξένου της Ουκρανίας Anna Tischenko.


Ο κ. Θεοδωρικάκος επανέλαβε την αλληλεγγύη της πατρίδας μας στον Ουκρανικό λαό και αναφέρθηκε στη συνεργασία του Υπουργείου Προστασίας και των συναρμόδιων Υπουργείων με την Ουκρανική Πρεσβεία, για την υποδοχή υπό συνθήκες ασφάλειας των προσφύγων στην Ελλάδα.


«Με έκτακτες αποφάσεις διευκολύνουμε τους Ουκρανούς πολίτες που δεν είναι κάτοχοι βιομετρικών διαβατηρίων να εισέρχονται στην Ελλάδα, χωρίς προβλήματα, όπου τους παρέχεται προσωρινή προστασία» τόνισε ο Υπουργός. Επίσης, υπογράμμισε την κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος EMPACT, αλλά και του εθνικού σχεδίου για την αντιμετώπιση κάθε μορφής εγκληματικότητας, ιδιαίτερα απέναντι στις γυναίκες και τα παιδιά που είναι στην πλειοψηφία τους πρόσφυγες.


Ο Ουκρανός Υπουργός αφού ευχαρίστησε την Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη στήριξή τους και αναφέρθηκε στο αίτημα φιλοξενίας παιδιών ή οικογενειών Ουκρανών αστυνομικών, στο οποίο το Υπουργείο και η Ελληνική Αστυνομία εκφράστηκαν με θετικό τρόπο.


Επίσης, οι δύο υπουργοί αναφέρθηκαν και στους ιστορικούς δεσμούς των Ελλήνων με τον Ουκρανικό λαό και τους μεγάλους κινδύνους που αντιμετωπίζει η ελληνική ομογένεια ιδίως στην Μαριούπολη αλλά και σε άλλες πόλεις εξαιτίας της ρωσικής εισβολής και του πολέμου, καθώς και στις προσπάθειες διάσωσης των αμάχων και στην ανάγκη να μπει τέλος σ’ αυτό τον παράλογο πόλεμο.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα