ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 25, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

χαρισματικό παιδί

Το χαρισματικό παιδί που έσπασε τα ρεκόρ στα τέστ ευφυΐας

6 Oct, 2021

Το χαρισματικό παιδί

 

Αυτή η είδηση βγήκε στο φως της δημοσιότητας πριν 2 χρόνια. Βγήκε στις 4 Μαίου του 2019 και μιλάμε προφανώς για το μικρό Αϊνστάιν, ένα θαύμα της φύσης που έχει το χάρισμα να γίνει ένα μεγάλο όνομα σε αυτό τον κόσμο.

Μιλάμε για τον Αντώνη για ένα αγόρι που έσπασε τα ρεκορ στα τέστ ευφυΐα. Αυτό το παιδί είναι ο γίος του Αλεξάνδρου και Γεωργίας, στελέχων και ενόπλων δυνάμεων.

Η ανακάλυψη αυτού του χαρισματικού παιδίου έγινε απο την Δανάη Δεληγιώργη απόφοιτο φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και ψυχολογίας και μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση και κοινωνικοσυναισθηματικές ανάγκες των χαρισματικών και ταλαντούχων ανθρώπων στο Northeastern Illinois University.

Τα αποτελέσματα του μικρού δείχνουν ότι αυτό το παιδί έχει μέλλον μπροστά του και ότι είναι ένα παιδί που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Ήδη άρχισαν τα δύσκολα για τον μικρό, αφού κάθε Σαββατοκυριακό πηγαίνουν Θεσσαλονική, για να παρακολουθήσει ειδικά μαθήματα για χαρισματικά παιδία , κάτι που κάνει με μεγάλη χαρά και αυτά τα μαθήματα που παρακολουθεί θα τον βοηθήσουν στην μετέπειτα ζωή του και στην εξελίξη του για έναν λαμπρόν μέλλον. Γιατί πάντα το μέλλον είναι η νέα γενία και είναι ένα χαρισματικό παιδί, που θα προσφέρει τις γνώσεις του και το λαμπρό μυαλό του στην κοινωνία που θα την βοηθήσει να εξελιχτεί προς το καλύτερο.

Πάντως το παιδί θαύμα απέδειξε την αξία του και έκανε περήφανους τους γονείς του που έβγαλαν ενα παιδί με πολλές ικανότητες και ένα χαρισματικό άτομο με μεγάλες υποσχόμενες προοπτικές, που μπορεί μελλοντικά να αφήσει εποχή στην ανθρωπότητα.

Η ξεχωρίστη περιπτώση του που έκανε το γύρω του διαδικτύου και που εντυπωσίασε πολύ κόσμο μέσα απο την ομιλία της Δανάης Δεληγιώργη, στην Ημερίδα της ΕΣΠΕ Λάρισας, για το σχολικό εκφοβισμό. Σημειώνεται ότι ο Αντώνιος είναι εγγονός του νυν δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Αντώνη Πραπά.

photo limnosreport.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Περισσότεροι από 170.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από πράκτορες της Συνοριοφυλακής κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού τον Δεκέμβριο του 2021, ανεβάζοντας το σύνολο για το ημερολογιακό έτος κοντά σε 1,9 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (CBP).

33 Ιστορίες για το 1821

33 Ιστορίες για το 1821

Άλλο ένα συλλογικό βιβλίο για τον ένδοξο ξεσηκωμό του 1821 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema με τη συμμετοχή από 33 σύγχρονους και καταξιωμένους συγγραφείς. 33 ιστορικά διηγήματα που φανερώνουν πράξεις προσώπων -αγωνιστών και απλών ανθρώπων- που συνιστούν μια ιστορία ολοκληρώνοντας εκείνες τις πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα από τον τουρκικό ζυγό.

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο.