ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

November 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
διακινητές μεταναστών στην Κρήτη

Χειροπέδες σε επτά διακινητές μεταναστών στην Κρήτη

12 Sep, 2022

Την περασμένη εβδομάδα είχε εντοπιστεί σκάφος με πρόσφυγες στα νότια του Ηρακλείου Κρήτης. Σήμερα, συνελήφθησαν επτά διακινητές μεταναστών στην Κρήτη, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Τα νέα έφτασαν με ανταπόκριση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, και αναφέρουν ότι οι επτά αλλοδαποί, οι οποίοι μαζί με τρεις ανήλικους μετέφεραν δεκάδες πρόσφυγες με το σκάφος τους, με τελικό προορισμό την Ιταλία, εντοπίστηκαν στα νότια παράλια του Ηρακλείου, και σήμερα προφυλακίστηκαν.

Οι επτά αλλοδαποί, αντιμετωπίζουν κατηγορίες θανατηφόρας έκθεσης, της σύστασης συμμορίας, της παράνομης μεταφοράς μεταναστών από το εξωτερικό στην Ελλάδα, υπηκόων τρίτης χώρας, κατά συναυτουργία εκ κερδοσκοπίας από δύο ή περισσότερους που ενήργησαν από κοινού, από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους και από την οποία προέκυψε θάνατος και την κατηγορία της διευκόλυνσης μεταφοράς μεταναστών από το εξωτερικό στην Ελλάδα υπηκόων τρίτης χώρας, κατά συναυτουργία εκ κερδοσκοπίας από δύο ή περισσότερους από κοινού, από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους και από την οποία προέκυψε θάνατος.

Οι κατηγορούμενοι σύμφωνα με τους συνηγόρους τους, δεν αποδέχθηκαν τις κατηγορίες και αρνήθηκαν ότι έχουν κάποια σχέση με τη διακίνηση και ισχυρίστηκαν ότι όλοι τους είχαν πληρώσει για να φτάσουν στην Ιταλία και εκεί να συνεχίσουν με καλύτερους όρους τη ζωή τους.

 

 

πηγή in.gr / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This