ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 13, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
όριο δανεισμού

Το Κογκρέσο ενέκρινε νομοσχέδιο που αυξάνει προσωρινά το όριο δανεισμού του ομοσπονδιακού κράτους

14 Oct, 2021

Ο Τζο Μπάιντεν θα υπογράψει το νομοσχέδιο που ενέκρινε η Βουλή των Αντιπροσώπων και αυξάνει προσωρινά το όριο δανεισμού του ομοσπονδιακού κράτους ως τα τέλη της χρονιάς.

Με αυτόν τον τρόπο προσέφεραν κάποια ανακούφιση στην οικονομία της χώρας για την αποτροπή του κινδύνου κήρυξης στάσης πληρωμών.

Το νομοσχέδιο, που ψηφίστηκε μόνο από τους Δημοκρατικούς βουλευτές (219 ψήφοι υπέρ, 206 κατά), αυξάνει το όριο δανεισμού των ΗΠΑ κατά 480 δισεκατομμύρια δολάρια, στα 28,9 τρισεκατομμύρια. Έτσι η κυβέρνηση μπορεί να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της μέχρι τον Δεκέμβριο, και ίσως ως τις αρχές του 2022. Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα υπογράψει αμέσως το κείμενο, κάνοντάς το έτσι νόμο του κράτους. Τα διαθέσιμα του αμερικανικού δημοσίου θα εξαντληθούν μέσα στον Δεκέμβριο ή στις αρχές του 2022 και έτσι το Κογκρέσο θα πρέπει να ενεργήσει ξανά για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο της στάσης πληρωμών.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This