EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Ώρα για πάρτυ

Ώρα για πάρτυ

12 Oct, 2023

Πως και πως περίμενε εκείνη την ημέρα. Ήταν η δική της ημέρα. Μία ημέρα αποκλειστικά αφιερωμένη στην ίδια αφού ήταν η ημέρα των γενεθλίων της και βέβαια η ημέρα που έκλεινε τα δεκαοχτώ της χρόνια. Επιτέλους ενηλικιωνόταν.

Ένα χαμόγελο στάθηκε στα κατακόκκινα από το κραγιόν χείλη της καθώς αναλογίστηκε τα λόγια των γυναικών της οικογένειας. Γιαγιάδες και θείες με μια φωνή έλεγαν. <<Μη βιάζεσαι να μεγαλώσεις. Ζήσε την παιδική σου ηλικία η οποία δεν ανταλλάσσεται με καμία άλλη.>>;.

Σήμερα όμως μεγάλωσε και επίσημα. Τις φανταζόταν ότι όλες ήταν μπροστά της και τους έκλεινε το μάτι. Αρκετά όμως με τα ονειροπατήματα στο παρελθόν και στη φαντασία. Δεν είχε χρόνο για χάσιμο Έπρεπε να κάνει τόσες δουλειές που ένιωθε ότι ο χρόνος δεν έφτανε. Έτρεχε να τον προφτάσει μήπως και τα καταφέρει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της. Οι γονείς της ήθελαν να δώσουν μία ξεχωριστή νότα στην ημέρα που ενηλικιωνόταν η κόρη τους και για το λόγο αυτό της επέτρεψαν να διοργανώσει την τόσο ιδιαίτερη ημέρα για εκείνη, όπως η ίδια επιθυμούσε. Της άφησαν το ελεύθερο να καλέσει όσα άτομα επιθυμούσε αφού τα χρήματα που διέθεταν ήταν τόσο πολλά ώστε ποτέ δεν έμπαιναν εμπόδιο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ανυπομονούσε για το πάρτυ αλλά περισσότερο ανυπομονούσε για το δώρο που θα της δώριζαν οι γονείς της. Πάντα της εκπλήρωναν κάθε επιθυμία πριν ακόμη η ίδια την εκδηλώσει. Έτσι και αυτή τη φορά ήταν σίγουρη ότι το δώρο που της είχαν ετοιμάσει ήταν εκείνο το αμαξάκι που καιρό τώρα επιθυμούσε να αποκτήσει.

Τι ωραία τελικά που είναι η ζωή όταν κλείνεις τα 18 χρόνια. Όταν έχεις την ελευθερία να κυνηγήσεις ελεύθερα και να εκπληρώσεις τα όνειρα που όλα τα προηγούμενα χρόνια έχεις ονειρευτεί…

 

 

 

photo cuncon / https://pixabay.com 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

24 ώρες

24 ώρες

Ένα πουλί κελαηδεί κάθε πρωί έξω απ’ το παραθύρι μου. Γλυκό ξυπνητήρι απεσταλμένος της φύσης μου...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This