EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
10χρονος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε τουρίστρια

10χρονος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε τουρίστρια

9 May, 2024

 

Σε 24χρονη τουρίστρια από την Ιταλία φαίνεται να επιτέθηκε με σεξουαλικές διαθέσεις, 10χρονος στο Cairns.

Η αστυνομική αρχή του Κουίνσλαντ δήλωσε ότι το αγόρι από την Manoora επιτέθηκε στην 24χρονη το πρωί της Τετάρτης στην γωνία των οδών Lake Street  και Shields Street.

Συγκεκριμένα, ο Kevin Goan, επιθεωρητής της αστυνομίας, περιέγραψε ότι η τουρίστρια περνούσε στον δρόμο, όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση. Κάλεσε βοήθεια αλλά γύρω της μαζεύτηκαν και άλλοι ανήλικοι, προκαλώντας στην νεαρή μώλωπες και γρατζουνιές στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Ο επιθεωρητής χαρακτηριστικά δήλωσε: «Αναμφίβολα πρόκειται για μια τραυματική εμπειρία για τη νεαρή κοπέλα και ελπίζουμε ότι δε θα αμαυρώσει την εμπειρία της περιοδείας της στο βόρειο Κουίνσλαντ».

Ο 10χρονος συνελήφθη από την αστυνομία, μαζί με ακόμα τρεις ανήλικους οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την διαδικασία της ανάκρισης. Στον 10χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, επίθεση κατ’ αγνώστου, επίθεση με πρόκληση σωματικής βλάβης και πρόκληση βλάβης ως μέλος ομάδας.

Στην σύλληψη φαίνεται ότι βοήθησαν τόσο οι αστυνομικοί που περιπολούν, όσο και οι κάμερες CitySafe. Κατά την αστυνομία υπάρχουν ακόμη κι άλλοι ανήλικοι με τους οποίους θα ακολουθήσει διαδικασία ανάκρισης, καθώς τα στοιχεία τους είναι γνωστά στην Child Protection Unit.

Ιδιαίτερη ανησυχία ούτως ή άλλως προξενεί το νεαρό της ηλικίας των δραστών.

 

 

 

 source https://neoskosmos.com, photo https://www.theepochtimes.com/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This