EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
2024 JUNIORS AND WOMEN GREEK COMMUNITY CUP

ΤΟ ΠΡΩΤΟ 2024 JUNIORS AND WOMEN GREEK COMMUNITY CUP ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

15 Feb, 2024

Μετά την επιτυχία του 2024 Greek Community Cup, η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης (ΕΚΜ) ανακοινώνει πως φέτος θα διεξαχθούν για πρώτη φορά τα τουρνουά ποδοσφαίρου για νέους αλλά και για γυναίκες.

Η διεξαγωγή αυτών των δυο τουρνουά, 2024 Junior & Women Greek Community Cup, είναι μια ιστορική πρωτοβουλία για την παροικία, που θα πραγματοποιηθούν αυτόν τον Σεπτέμβριο αποκλειστικά στο γήπεδο της Oakleigh Cannons FC.

Ο Aki Ionnas, Γενικός Διευθυντής της Oakleigh Cannons FC, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην ΕΚΜ, λέγοντας: “Είναι πραγματικά μεγάλη μας τιμή που η ΕΚΜ μάς επέλεξε να φιλοξενήσουμε το 2024 Juniors & Women’s Greek Community Cup. Εκφράζουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας προς την Κοινότητα για αυτή την ευκαιρία και τους συγχαίρουμε για αυτή τους την πρωτοβουλία. Περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη των δύο αυτών τουρνουά και χαιρόμαστε που θα ανοίξουμε τις πόρτες μας στους ποδοσφαιρόφιλους και όλη την παροικία”.

Ο Πρόεδρος της ΕΚΜ, κ. Βασίλης Παπαστεργιάδης, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την πρωτοβουλία αυτή, λέγοντας, “Ευχαριστούμε θερμά την Oakleigh Cannons FC που δέχτηκε να φιλοξενήσει αυτά τα τουρνουά. Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή της νέας γενιάς της παροικίας μας σε κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα, όπως είναι εξίσου σημαντικό το γεγονός πως συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα μας για πρώτη φορά το πρωτάθλημα γυναικείου ποδοσφαίρου. Αυτή η πρωτοβουλία είναι ένα ορόσημο για την ΕΚΜ, καθώς στοχεύει στο να προασπίσει και να ενδυναμώσει τη θέση των γυναικών στην παροικία μας, αλλά και να ενισχύσει την νεολαίας μας για ένα καλύτερο μέλλον. Μια καινούργια σελίδα της ιστορία του απόδημου ελληνισμού θα γραφτεί.”

Ο κ. Μιχάλης Καραμήτος, Αντιπρόεδρος της ΕΚΜ μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του δηλώνοντας, “Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 2024 Greek Community Cup στο Heatherton FC, περιμένω με ανυπομονησία τα επερχόμενα τουρνουά νέων και γυναικών που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο. Αυτή η κίνηση αποτελεί μια ευκαιρία για τους φιλάθλους και την παροικίας μας να ενωθεί, για να υποστηρίξει τόσο τις γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου όσο και των νέων. Είμαι βέβαιος πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει και θα υποστηρίξει την πρωτοβουλία αυτή”.

Ο επικεφαλής των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της ΕΚΜ, Δρ. Νίκος Ντάλλας, συμπλήρωσε λέγοντας, “Η διεύρυνση του πρωταθλήματος με τη συμμετοχή ποδοσφαιρικών ομάδων νέων και γυναικών είναι εξαιρετικά σημαντική. Η προώθηση αυτών των αθλητικών αγώνων όχι μόνο προάγει της συλλογικότητα της κοινότητας, αλλά και ενισχύει την ψυχική και σωματική ευεξία των συμμετεχόντων. Το όμορφο παιχνίδι του ποδοσφαίρου είναι ανοιχτό για όλους”.

Τέλος, η Διευθύντρια των Σχολείων της ΕΚΜ, κα. Μαρία Μπακαλίδου, δήλωσε, “Η ενασχόληση με τον αθλητισμό μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει στους νέους. Η συμμετοχή στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που οργανώνει η Κοινότητα θα αποτελέσει αναμφισβήτητα μια θετική εμπειρία για τα παιδιά και τους εφήβους της παροικίας μας, δίνοντάς τους παράλληλα ένα ακόμη υγιές κίνητρο.”

 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις και λεπτομέρειες σχετικά με τα επερχόμενα τουρνουά.

thumbnail IMG 1223

thumbnail DSC 5696

Σχετικά με την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης
Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης, που ιδρύθηκε το 1897, είναι ένας εξέχων οργανισμός, αφιερωμένος στην προώθηση και τη διατήρηση της ελληνικής ιστορίας, πολιτισμού και κληρονομιάς στην Αυστραλία. Μέσα από διάφορες πρωτοβουλίες, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα, η Κοινότητα στοχεύει να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ των Ελληνοαυστραλών και του πλούσιου πολιτιστικού τους υπόβαθρου.
______________________________________________
 
For more information call us on +61 3 9662 2722 or by email: info@greekcommunity.com.au
 
Πηγή Astrini Kopeloudi-Wallace
 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This