EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

4ος γαμήλιος προορισμός η Ελλάδα

20 Oct, 2022
γαμήλιος προορισμός

γαμήλιος προορισμός

γαμήλιος προορισμός

Η μελέτη του Οργανισμού Τουρισμού Πολυτελείας KUONI, μετά από έρευνα 445 hashtags TikTok έφτασε στο συμπέρασμα των πλέον δημοφιλών προορισμών για γαμήλια ταξίδια: Η Ελλάδα βρίσκεται διεθνώς, στην 4η θέση.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι Μαλδίβες, όπου βίλες στο νερό και υπηρεσίες θαλασσοθεραπείας απαρτίζουν τα πιο αγαπητά πακέτα γαμήλιου ταξιδιού. Δεύτερη έρχεται η Ιταλία, ακολουθεί το Μπαλί, και μετά η Ελλάδα.

Αυτά σε ό,τι αφορά τους παγκόσμιους προορισμούς, αλλά υπάρχει και η Ευρωπαϊκή Λίστα αγαπημένων προορισμών, όπου εδώ βρίσκεται στην κορυφή το Παρίσι, ενώ δεύτερη θέση καταλαμβάνει η Σαντορίνη. Ακολουθεί η Ιταλία με πέντε θέσεις (Ποζιτάνο, Ρώμη, Αμάλφι, Τοσκάνη, Βενετία).

Αυτο που λαμβάνεται υπ’ όψιν στις λίστες αυτές είναι αφ’ ενός το ταξιδιωτικό πακέτο το οποίο φαίνεται να προτιμάται, όπως στην περίπτωση των Μαλδίβων, όπου οι ιδιωτικές βίλλες, τα πολυτελή γεύματα στην παραλία και τα πακέτα θαλασσοθεραπείας προβάλλονται ως τουριστικό προϊόν – αφ’ ετέρου είναι ο προορισμός που θα αποτελέσει ανάρτηση φωτογραφίας ή βίντεο σε συγκεκριμένα σημεία. Εδώ η Σαντορίνη καταλαμβάνει την 2η θέση στους Ευρωπαϊκούς προορισμούς, καθώς ο συνδυασμός λευκού και γαλάζιου και το ηλιοβασίλεμα φαίνεται να έχουν κατακτήσει ιδιαίτερα τα ζευγάρια διεθνώς. 

Προ πανδημίας, η Σαντορίνη ήταν πολύ αγαπημένος προορισμός για την Ασία, καθώς προγραμματίζονταν ομαδικά ταξίδια γκρουπ ζευγαριών, για να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους στο νησί, και όχι μόνον τον μήνα του μέλιτος.

Παρ’ όλα αυτά η λίστα των αγαπημένων προορισμών της Ευρώπης περιλαμβάνει τα εξής:

Παρίσι

Σαντορίνη

Ιταλία Ποζιτάνο

Ιταλία Ρώμη

Ιταλία Αμάλφι

Ιταλία Τοσκάνη

Αμβούργο

Βερολίνο

Μόσχα

Βενετία

Η Ιταλία έχει την τιμητική της σε αυτή την λίστα, με πέντε διαφορετικές πόλεις να απολαμβάνουν την προτίμηση των διεθνών ζευγαριών, κυρίως για μήνα του μέλιτος.

 

 

photo: https://pixabay.com/el/ 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This