ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 18, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Biden

Biden: Οι Συνοριοφύλακες που απειλούσαν μετανάστες “θα τιμωρηθούν”

24 Sep, 2021

Φρικτές και απάνθρωπες χαρακτήρισε ο Πρόεδρος  Joe Biden τις εικόνες που δείχνουν  συνοριοφύλακες στο Texas να απειλούν Αιτιανούς μετανάστες,  να τους κυνηγούν και να τους δένουν με λάσο.

Ο Πρόεδρος Joe Biden επιβεβαίωσε ότι το θέμα θα διερευνηθεί και οι υπαίτιοι θα πληρώσουν,

«Το να βλέπεις τους ανθρώπους να φέρονται όπως τους έκαναν, άλογα σχεδόν να τους προσπερνούν και ανθρώπους να δένονται – είναι εξωφρενικό», είπε ο  Biden στους δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο. «Σας υπόσχομαι, αυτοί οι άνθρωποι θα πληρώσουν. Θα είναι – υπάρχει μια έρευνα σε εξέλιξη τώρα και θα υπάρξουν συνέπειες ».

Embed from Getty Images

Ήδη το γραφείο επαγγελματικής ευθύνης για την προστασία των συνόρων και των τελωνείων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ξεκίνησε έρευνα για το επεισόδιο που συνέβη στο Ντελ Ρίο του Texas. Η έρευνα ξεκίνησε τη Δευτέρα για να μείνετε να καθοριστούν πιθανές πειθαρχικές κυρώσεις όπου χρειάζονται.

Οι εικόνες που είδαν τη δημοσιότητα δείχνουν έφιππους συνοριοφύλακες να ιππεύουν τα άλογα τους προς το μέρος των μεταναστών από την Αϊτή.  να  τινάζουν τα ηνία σαν μαστίγια και να τους αναγκάζουν να πέσουν πίσω στο ποτάμι. Ένας άλλος συνοριοφύλακας φαίνεται να βρίζει τους μετανάστες και την Αϊτή.

Ο Πρόεδρος Biden είπε ότι αυτή η σκηνή “Δεν είναι αυτό που είμαστε.  είναι λάθος εικόνες και στέλνει λάθος μηνύματα”. 

Photo: Border Report

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Περισσότεροι από 200.000 πολίτες έμειναν χωρίς ρεύμα στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες το πρωί της Δευτέρας μετά από μια μεγάλη χειμερινή καταιγίδα που σάρωσε την περιοχή, προκαλώντας πολλούς ανεμοστρόβιλους στη Φλόριντα.

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.α.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Αιώνες και ατέλειωτα της γης τα παρακάλια

στην άκρη της παλιάς ευχής κρεμιέσαι και λυγάς,

με ένα πικρό χαμόγελο στης πλάνης τα ακρογιάλια

και από της μάνας την ευχή βαθιά μοιρολογάς.