ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

July 3, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Carlo Parisi

Carlo Parisi: Ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων στο βόλεϋ

29 Nov, 2021

Carlo Parisi: Ποίος είναι ο νέος τεχνικός που μπήκε στην οικογένεια του Ολυμπιακού;

Γεννημένος στις 8 Μαρτίου 1960, με καταγωγή από την Ιταλία, ο Carlo Parisi είναι επαγγελματίας προπονητής  από τη σεζόν 1993/99  με την καριέρα του να ξεκινά στη Ρώμη και συγκεκριμένα στη γυναικεία ομάδα βόλεϋ της  Messina Volley.  Η καριέρα του συνεχίστηκε στην Ιταλία μέχρι  το 2012, ενώ από 2012 έως το 2015 προπονούσε την Εθνική ομάδα της Τσεχίας, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο European League 2012.  Συνέχισε στη Locomotiv Baku (Αρτζεμπαϊτζάν) και La Cannet Volleyball ( Γαλλία), ενώ έπειτα παρέμεινε για αρκετά χρόνια στην γεννέτηρά του, Ιταλία.

Έχει κερδίσει μια φορά τον τίτλο του καλύτερου προπονητή της Serie A1 και τρείς (!) της Serie A2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η συμφωνία με τους ερυθρόλευκους έγινε στις 21/11 με τον ίδιο να δηλώνει πολύ ενθουσιασμένο που θα εργαστεί σε μια ομάδα σαν Ολυμπιακό, μιας και τον θεωρεί πολλά υποσχόμενη  ομάδα. Τονίζει πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα προπονεί ομάδα εκτός Ιταλίας (θα είναι ένα μεγάλο κίνητρο για την προπονητική του καριέρα) και πως τον νοιάζει ιδιαίτερα να δεθεί γρήγορα με τις αθλήτριες και να μπορέσει να καθοδηγήσει την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται.

Photo: onsports.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This