ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

June 30, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Casey DeSantis

Casey DeSantis, σύζυγος του κυβερνήτη της Florida, διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους

4 Oct, 2021

Η Casey DeSantis, σύζυγος του κυβερνήτη της Florida, διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους

“Με θλίψη σας ανακοινώνω ότι η πρώτη κυρία της Florida και πολυαγαπημένη μου σύζυγος, διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους”, είπε σε ανακοίνωσή του ο κυβερνήτης της Florida Ron DeSantis, στο Fox news τη Δευτέρα.

“Ως η μητέρα τριών παιδιών, η Casey είναι το επίκεντρο της οικογένειάς μας, και έχει επηρεάσει βαθύτατα και τις ζωές αμέτρητων κατοίκων της μέσω των πρωτοβουλιών της ως πρώτη κυρία. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει, τ μεγαλύτερη δοκιμασία της  ζωή της. Φυσικά, θα έχει την αμέριστη συμπαράστασή μου αλλά επίσης και τη συμπαράσταση όλης της οικογένειας, Επίσης και τις προσευχές και τις ευχές για ταχεία ανάρρωση από όλους τους κατοίκους της Florida. Η Casey είναι μία αληθινή αγωνίστρια, και πότε, τονίζω πότε δεν θα παραδώσει τα όπλα”, τόνισε με έμφαση ο κυβερνήτης.

Η πρώτη κυρία της Florida, Casey DeSantis, έχει αναπτύξει τέσσερις πρωτοβουλίες συμπεριλαμβάνοντας και την Hope Florida – A Pathway to Prosperity, Economic Self-Sufficiency, and Hope.

Όλοι ευχόμαστε ταχεία ανάρωση.

Photo: Christiandaily.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This