ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

June 29, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ

ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΒΡΑΒΕΙA 6.10.21

6 Oct, 2021

Πάτρα 6 Οκτωβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
———————–

Εξαιρετική ήταν η συμμετοχή δύο χορωδιών της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», το παρελθόν Σάββατο στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, όπου ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, στο πλαίσιο του εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης από τα ναζιστικά στρατεύματα, πραγματοποίησε συνάντηση χορωδιών, η οποία ήταν αφιερωμένη στον πρόσφατα εκλιπόντα μεγάλο μας συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά] και το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» [Διεύθυνση: Αλμπένα Πενκόβα, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου]. Οι χορωδίες ερμήνευσαν ένα πρόγραμμα εκλεκτών μελωδιών του τιμώμενου δημιουργού.

Πρόσθετα το βράδυ της παρελθούσης Κυριακής, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά ο επιτυχημένος θεσμός των βραβείων του μουσικοπολιτιστικού περιοδικού: «ART & ART MAGAZINE» [εκδότης και Πρόεδρος, Νίκος Αμοργιανός], όπου βραβεύτηκαν προσωπικότητες, για την προσφορά τους στην Τέχνη, τον Πολιτισμό, την Κοινωνία και τον Άνθρωπο.

Προσκλήθηκε και τιμήθηκε, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Μαέστρος Σταύρος Σολωμός, για την πολυετή προσφορά του στην χορωδιακή πράξη και τον Πολιτισμό γενικότερα, γεγονός που έχει αντανάκλαση στο διαχρονικό έργο της «Πολυφωνικής», αλλά και σε όλα μέλη του Οργανισμού.

Βραβεύτηκαν επίσης, ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, ο μουσικοσυνθέτης Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, ο τραγουδιστής λυράρης Βασίλης Σκουλάς, ο γλύπτης Ιωάννης Μπάρδης, η παρουσιάστρια δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης και ο Μαέστρος Ιωάννης Μακρής.

Η παρουσίαση των βραβείων έγινε από την δημοσιογράφο Ελένη Τσαγκά.

photo patrasevents.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This