ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 29, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Τζο Μπάιντεν

Δήλωση του Προέδρου Τζο Μπάιντεν και της Πρώτης Κυρίας Τζιλ Μπάιντεν για τον θάνατο του Στρατηγού Ρέιμοντ Οντιέρο

12 Oct, 2021

Είμαστε συντετριμμένοι για τον θάνατο του στρατηγού Ρέιμοντ Οντιέρο, συνταξιούχου του Αμερικανικού στρατού.

Ο Ρέι ήταν ένας μύθος στους στρατιωτικούς κύκλους – αφιερώθηκε πρώτα από όλα στα μέλη της υπηρεσίας που διοικούσε και υπηρέτησε.

Και μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες ένστολης υπηρεσίας προς στο έθνος μας, βοήθησε να αναπτυχθεί ο Στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών στη σύγχρονη πολεμική δύναμη που είναι σήμερα – ένας στρατός, ο οποίος σύμφωνα με τα λόγια του Οντιέρνο, «τον θαυμάζουν και τον σέβονται βαθύτατα οι σύμμαχοι μας» και τον τρέμουν οι εχθροί μας».

Όταν αναπολούμε τον καιρό στον οποίο ήμασταν Αντιπρόεδρος και Δεύτερη Κυρία, ο Ρέι ήταν μέρος σε μερικές από τις πιο συγκινητικές αναμνήσεις μας – αυτές που θα μείνουν μαζί μας για το υπόλοιπο της ζωής μας.

Ο Ρέι μας καλωσόρισε στο Camp Victory στο Ιράκ όπου, προς τιμήν της 4ης Ιουλίου, βοηθήσαμε να ορκιστούν ως Αμερικανοί πολίτες μετανάστες στη χώρα μας που ήδη υπηρετούσαν, πολεμούσαν και θυσιάστηκαν για λογαριασμό του έθνους μας.

Ήταν εκεί για να μεταδώσει τη σοφία του στους απόφοιτους του West Point ως μέλος της Long Grey Line. Ο Ρέι και η σύζυγός του Λίντα υποστήριζαν πάντα τα δικαιώματα των παιδιών και των οικογενειών των στρατιωτών.

Και θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για τα λόγια και την καλοσύνη που μοιράστηκε ο Ρέι όταν μίλησε στην κηδεία του αγαπημένου μας γιου Beau και του απένειμε το μετάλλιο του Τάγματος της Λεγεώνας της Αξίας.

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανέναν άλλο που να πρεσβεύει καλύτερα αυτή τη πίστη στο καθήκον, στην τιμή, στη χώρα από τον στρατηγό Ρέι Οντιέρνο.

Έκανε το έθνος μας καλύτερο, ισχυρότερο και ασφαλέστερο. Προσευχόμαστε για την αγαπημένη του σύζυγο Λίντα, τα παιδιά τους Τόνι, Μάικ και Κέιτι και τα εγγόνια τους. Ο Ρέι ήταν ο διοικητής του Beau στο Ιράκ και ήταν εκεί στη στιγμή της μεγαλύτερης μας θλίψης.

Είμαστε δίπλα στην οικογένεια Οντιέρνο και σε όλα τα γενναία μέλη της υπηρεσίας του στρατού μας που διαμορφώθηκαν από τον Στρατηγό Οντιέρνο κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του, και θρηνούν σήμερα και εκείνη.

Σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα για το έθνος μας. Χάσαμε έναν ήρωα με μεγάλη ακεραιότητα και τιμή.

photo parallaximag.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Η Pfizer θέλει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων COVID-19

Η Pfizer θέλει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων COVID-19

Η Pfizer ζήτησε από ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο να την αφήσει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων, οι οποίες προσπαθούν να καθυστερήσουν την αποκάλυψη δεδομένων για το εμβόλιο της Pfizer για τον COVID-19.

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά εκτινάχθηκε σε υψηλό ρεκόρ, ξεπερνάει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά εκτινάχθηκε σε υψηλό ρεκόρ, ξεπερνάει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά αυξήθηκε τον Δεκέμβριο λόγω της αύξησης των εισαγωγών, για να φτάσει σε μηνιαίο υψηλό ρεκόρ, ενώ ανέβασε το συνολικό έλλειμμα για όλο το 2021 σε πάνω από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, επίσης μια ιστορική πρωτιά.

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton ενημερώνει τους πολίτες για τη «χρήση βίας» σε καταστάσεις που σχετίζονται με την κρίση στα σύνορα

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton ενημερώνει τους πολίτες για τη «χρήση βίας» σε καταστάσεις που σχετίζονται με την κρίση στα σύνορα

Μετά από κατακλυσμό κλήσεων από ενδιαφερόμενους πολίτες, ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton (R) εξέδωσε ένα ενημερωτικό δελτίο που περιγράφει τους νόμους σχετικά με τη χρήση βίας και την παράνομη μετανάστευση για πολίτες, ιδιοκτήτες ιδιωτικών περιουσιών και την επιβολή του νόμου.

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Αριζόνα υποστηρίζουν την  Sinema στη μομφή από τους Δημοκρατικούς

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Αριζόνα υποστηρίζουν την  Sinema στη μομφή από τους Δημοκρατικούς

Οι Ρεπουμπλικάνοι νομοθέτες στην Αριζόνα εξέφρασαν την υποστήριξή τους για τη γερουσιαστή Kyrsten Sinema (D-Ariz.), η οποία τιμωρήθηκε από το δικό της κόμμα την περασμένη εβδομάδα επειδή ψήφισε υπέρ της διατήρησης του Filibuster για τα δικαιώματα ψήφου στη Γερουσία.

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ανταποκρίνονται στα αιτήματα της Ρωσίας μετά την προειδοποίηση της Μόσχας για «αντιποιητικά μέτρα»

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ανταποκρίνονται στα αιτήματα της Ρωσίας μετά την προειδοποίηση της Μόσχας για «αντιποιητικά μέτρα»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η δυτική συμμαχία ασφαλείας του ΝΑΤΟ ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ασφαλείας της Ρωσίας με ξεχωριστές γραπτές δηλώσεις εν μέσω συνεχιζόμενων διπλωματικών προσπαθειών για την επίτευξη λύσης για την κατάσταση στην Ουκρανία, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν.

Δρ Peter McCullough : Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό

Δρ Peter McCullough : Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό

Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό, είπε ο διάσημος καρδιολόγος και επιδημιολόγος Δρ. Peter Peter McCullough στο πρόγραμμα «Capitol Report» του NTD κατά τη διάρκεια της πορείας «Defeat the Mandates» στην Ουάσιγκτον, στις 23 Ιανουαρίου.