ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

July 3, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
real estate

Δημόσιο και ιδιώτες πιο δυνατά στο εγχώριο real estate

30 Oct, 2021

«Πρωταθλητής» της επόμενης μέρας η κατοικία – Ερχεται και ΣΔΙΤ για κοινωνική κατοικία

Πιο δυνατά στο εγχώριο real estate μπαίνουν Δημόσιο και ιδιώτες, σε μία συγκυρία, τώρα, κατά την οποία η ελληνική αγορά προσφέρεται για νέες επενδύσεις, με τη ζήτηση να είναι ισχυρή τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

«Το περιβάλλον και το κλίμα έχουν αλλάξει θετικά προς το καλύτερο. Yπάρχουν αρκετές επενδυτικές ευκαιρίες εκεί έξω και σε συνέχεια της αναβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, τώρα περισσότερο από το παρελθόν είμαστε κάτω από το ραντάρ και των ξένων επενδυτών», ανέφερε χαρακτηριστικά χθες από το βήμα του συνεδρίου ακινήτων της Prodexpo, o κ. Γιώργος Κορμάς επικεφαλής του τομέα real estate της Τράπεζας Πειραιώς, με τα μηνύματα να είναι θετικά και από το εξωτερικό:

«Έχουμε επενδύσει στην Ελλάδα τα τελευταία 3-4 χρόνια και ο λόγος για τον οποίο επενδύουμε στη χώρα είναι ότι υπάρχουν καλές προσδοκίες, η αγορά προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες, ήταν για 10 χρόνια σε ‘κώμα’ και τώρα που βγαίνει από αυτή την κατάσταση η χώρα θα κληθεί να καλύψει το κενό των προηγούμενων ετών πιο γρήγορα ώστε να φτάσει τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές», επεσήμανε σχετικά ο κ. Αζίζ Φρανσις, διευθύνων σύμβουλος της Brooklane Capital.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This