EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Florida Spring Break

Florida Spring Break

29 Feb, 2024

Το Spring Break είναι μια περίοδος κατά την οποία οι μαθητές και οι φοιτητές στις Ηνωμένες Πολιτείες απολαμβάνουν μια εβδομάδα ανάπαυσης τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Αυτή η περίοδος συνήθως χρησιμοποιείται για ταξίδια, διακοπές και άλλες δραστηριότητες αναψυχής.
Όσον αφορά τα μέτρα που λαμβάνονται στο Miami Beach για τη διαχείριση του Spring Break, αυτά περιλαμβάνουν:

  1. Περιορισμός της στάθμευσης:Κλείσιμο των γκαράζ στάθμευσης κατά τη διάρκεια των πιο πολυσύχναστων Σαββατοκύριακων του Spring Break, με εξαιρέσεις για κατοίκους και υπαλλήλους.
  2. Ελέγχοι στην παραλία:Περιορισμοί στις εισόδους στην παραλία με σημεία ελέγχου ασφαλείας και ελέγχους αποσκευών για αποφυγή μεταφοράς απαγορευμένων αντικειμένων. Απαγόρευση ψύκτων, φουσκωτών συσκευών, σκηνών, τραπεζιών και παρόμοιων αντικειμένων στην παραλία.
  3. Κανόνες παραλίας και ποτό:Περιορισμοί στην ώρα λειτουργίας των καταστημάτων συσκευασμένων ποτών στην περιοχή της διασκέδασης. Απαγόρευση αλκοόλ και καπνίσματος στις παραλίες.
  4. Κυκλοφοριακό σχέδιο:Εφαρμογή σχεδίου κυκλοφορίας για μείωση των επιπτώσεων στην κυκλοφορία γύρω από τις γειτονιές South of Fifth, West Avenue και Flamingo Park. Τοπικοί περιορισμοί πρόσβασης σε ορισμένους δρόμους για βελτίωση της κινητικότητας.
  5. Επιπλέον μέτρα:Αύξηση των τιμών στάθμευσης σε ορισμένες περιοχές κατά τη διάρκεια του Spring Break, καθώς και περιορισμοί στη στάθμευση σε κεντρικές λεωφόρους και δρόμους.

Τα μέτρα αυτά λαμβάνονται με στόχο τη διατήρηση της τάξης και της ασφάλειας κατά τη διάρκεια του Spring Break, ενώ παράλληλα επιτρέπουν στους επισκέπτες και τους κατοίκους να απολαύσουν την εμπειρία τους στο Miami Beach.

Καθώς πλησιάζει το Spring Break 2024, οι μαθητές και οι οικογένειες προετοιμάζονται για το ρεπό – αλλά και οι υπεύθυνοι του Miami Beach.

Οι αξιωματούχοι της πόλης αναφέρουν λεπτομερώς τα αυστηρά μέτρα που εφαρμόζουν με την ελπίδα να «βάλουν ένα τέλος στις ανοιξιάτικες διακοπές» στην πόλη.

Αλλά πρώτα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ακριβώς πότε τα σχολεία της Νότιας Φλόριντα κάνουν διακοπές — καθώς διαφέρει ανάλογα με τη σχολική περιφέρεια ή το πανεπιστήμιο.

Ανοιξιάτικο διάλειμμα σε δημόσια σχολεία της Νότιας Φλόριντα
Δημόσια σχολεία της κομητείας Miami-Dade (Δημοτικό & Δευτεροβάθμιο): 25 – 29 Μαρτίου
Δημόσια Σχολεία Κομητείας Broward: 25 – 29 Μαρτίου
Σχολική Περιοχή Monroe County: 18 – 22 Μαρτίου
Ανοιξιάτικες διακοπές σε κολέγια και πανεπιστήμια
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντα: 26 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου
Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι: 9 – 17 Μαρτίου
Broward College: 4 – 10 Μαρτίου
Τα νέα σκληρά μέτρα στο Μαϊάμι Μπιτς τίθενται σε ισχύ φέτος, αφού οι πρόσφατες ανοιξιάτικες διακοπές παρουσίασαν απείθαρχα πλήθη, παράνομη συμπεριφορά και μια σειρά από βίαιες ενέργειες.

Η κύρια εστίαση είναι δύο Σαββατοκύριακα «με μεγάλη απήχηση» στα μέσα Μαρτίου — Παρασκευή 8 Μαρτίου έως Κυριακή 10 Μαρτίου και Παρασκευή 15 Μαρτίου έως Κυριακή 17 Μαρτίου — τα οποία είναι τα πιο πολυσύχναστα Σαββατοκύριακα της περιόδου των ανοιξιάτικων διακοπών.

Ωστόσο, ορισμένα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου για να προσπαθήσουμε να πατάξουμε το χάος.

“Όλοι καλούνται να απολαύσουν την ομορφιά και τη φιλοξενία της Πόλης μας. Αλλά είμαστε μια πόλη του νόμου και της τάξης και θα επιβάλλουμε τους νόμους μας όλο το χρόνο, ακόμη και κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών του Μαρτίου”, δήλωσε ο δήμαρχος του Μαϊάμι Μπιτς Στίβεν Μάινερ σε δήλωση.

Κάθε Πέμπτη έως Κυριακή του Μαρτίου, θα εφαρμόζονται τα ακόλουθα μέτρα υψηλού αντίκτυπου:

Στάθμευση
Τα γκαράζ του Miami Beach City Parking θα παραμείνουν εντελώς κλειστά κατά τη διάρκεια των δύο Σαββατοκύριακων μεγάλης επιρροής τον Μάρτιο – με εξαίρεση τους κατοίκους της περιοχής και τους υπαλλήλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει περαιτέρω συζήτηση μεταξύ των επιτρόπων για το αν θα επεκταθεί αυτό σε ιδιωτικά γκαράζ και οικόπεδα.

Κανόνες παραλίας και ποτό
Οι είσοδοι στην παραλία στο Ocean Drive θα περιορίζονται στους δρόμους 5, 10 και 12 και θα έχουν σημεία ελέγχου ασφαλείας και ελέγχους αποσκευών για να διασφαλιστεί ότι δεν θα μεταφερθούν απαγορευμένα αντικείμενα στην παραλία. Αυτές οι είσοδοι θα κλείσουν στις 6 μ.μ. Δεν θα επιτρέπονται ψύκτες, φουσκωτές συσκευές, σκηνές, τραπέζια και παρόμοια αντικείμενα στην παραλία. Η ενισχυμένη μουσική χωρίς άδεια που εκδίδεται από την πόλη θα είναι περιορισμένη. Υπενθυμίζουμε ότι το αλκοόλ και το κάπνισμα απαγορεύονται πάντα στις παραλίες της πόλης.

Τα καταστήματα συσκευασμένων ποτών στην περιοχή Entertainment θα τηρούν αυστηρά τις 8 μ.μ. κανονική ώρα κλεισίματος.

Κυκλοφοριακό σχέδιο
Το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι Μπιτς (MBPD) θα εφαρμόσει ένα σχέδιο κυκλοφορίας που αρχίζει στις 6 μ.μ. κάθε Παρασκευή έως Κυριακή για τη μείωση των επιπτώσεων στην κυκλοφορία γύρω από τις γειτονιές South of Fifth (SOFI), West Avenue και Flamingo Park. Οι αυτοκινητιστές μπορούν να έχουν πρόσβαση στη γειτονιά SOFI μέσω της Alton Road, της Washington Avenue και της Collins Avenue. Η γειτονιά Flamingo Park είναι προσβάσιμη μόνο μέσω της Alton Road. Θα επιβληθούν τοπικοί περιορισμοί πρόσβασης σε ορισμένους δρόμους της πόλης για περιορισμό της κυκλοφορίας και βελτίωση της κινητικότητας για τους κατοίκους και τους πελάτες των επιχειρήσεων.

Στις 7-10 Μαρτίου και στις 14-17 Μαρτίου θα εφαρμοστούν τα ακόλουθα πρόσθετα μέτρα υψηλού αντίκτυπου:

Στάθμευση
Μια τροποποίηση στο διάταγμα υψηλού αντίκτυπου σχετικά με την αύξηση των τιμών στάθμευσης στα 100 $ για τις 7-10 Μαρτίου και τις 14-17 Μαρτίου εγκρίθηκε σε πρώτη ανάγνωση στη συνεδρίαση της Επιτροπής στις 31 Ιανουαρίου για τα γκαράζ και τις επιφάνειες της πόλης στην Περιφέρεια Διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένων των γκαράζ στις 7 Street and Collins Avenue (G1), 12 Street and Washington Avenue (G2), 13 Street and Collins Avenue (G3) και 16 Street μεταξύ των λεωφόρων Collins και Washington (G4). Η δεύτερη ανάγνωση θα ακουστεί στις 21 Φεβρουαρίου.

Η είσοδος στα γκαράζ της πόλης και στους επιφανειακούς χώρους στην περιοχή ψυχαγωγίας θα περιοριστεί επίσης από τις 6 μ.μ. έως τις 7 π.μ. Το κλείσιμο του γκαράζ στάθμευσης δεν θα ισχύει για τους κατοίκους, τους κατόχους κάρτας πρόσβασης και τους εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους.

Δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση στη λεωφόρο Collins από την οδό 5 προς την Española Way και τη λεωφόρο Ουάσιγκτον από τις οδούς 5-16, ξεκινώντας από τις 5 π.μ. στις 7-11 Μαρτίου, 14-18 Μαρτίου και 21-24 Μαρτίου.

Η στάθμευση κατά μήκος των 100 τετραγώνων των οδών 6-14 θα είναι περιορισμένη όλο το 24ωρο, στις 7-11 Μαρτίου, 14-17 Μαρτίου και 21-24 Μαρτίου. Οι κάτοχοι άδειας στάθμευσης οικιστικής ζώνης 5 εξαιρούνται από αυτούς τους περιορισμούς, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στις πινακίδες.

Η στάθμευση κατά μήκος των 200 τετραγώνων των 6-15 δρόμων θα είναι περιορισμένη κάθε βράδυ από τις 6 μ.μ. έως τις 7 πμ

https://www.youtube.com/watch?v=KZJ5aQ9KfNk  πηγη βιντεο  Joel Franco   
https://www.youtube.com/watch?v=Rq360TBcoQ8 πηγη βιντεο WPLG Local 10

photo https://www.usnews.com/ 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This