ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 21, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Frances Haugen

Frances Haugen: Ο νέος πληροφοριοδότης του Facebook κάνει επιτακτική την ανάγκη λεπτομερούς ελέγχου του τεχνολογικού κολοσσού

4 Oct, 2021

H Frances Haugen είναι η επιστημονική αναλύτρια δεδομένων, η οποία αποκάλυψε τον εαυτό της ως η πληροφοριοδότης στην εκπομπή 60 Λεπτά.

Νέα προβλήματα έρχονται στην επιφάνεια για το Facebook μία εταιρεία που ξεκίνησε από ένα γκαράζ kαι αυτή τη στιγμή η αξία της υπερβαίνει το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια.

Εκπομπή 60 λεπτά την Κυριακή αποκάλυψε ότι εκείνη διέρρευσε χιλιάδες σελίδες εσωτερικών απορρήτων εγγράφων από την εταιρεία Facebook στη δημοσιότητα και στις ομοσπονδιακές αρχές. H Frances Haugen είχε φροντίσει να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά της μέχρι εχτές.

Πληροφορίες σχετικά με την καθορισμένη καταθέσει ενώπιον των αρχών της Frances Haugen, καθώς και στοιχεία που υπάρχουν σε αυτές τις πληροφορίες που διέρρευσε στον τύπο, δείχνουν ότι ο τεχνολογικός Κολοσσός Facebook Εξαπάτησε τόσο το κοινό όσο και τους επενδυτές σχετικά με την ικανότητα του ομίλου να διαχειρίζεται περιπτώσεις Ρητορικής μίσους και παραπληροφόρησης.

H Frances Haugen είπε σε ένα σημείο της συνέντευξης της ότι ο κολοσσός Facebook συνέχεια, ξανά και ξανά προτιμάει το κέρδος σε σχέση με την Ασφάλεια των χρηστών.

Η κατάθεση της Frances Haugen έχει προγραμματιστεί για αυτή τη βδομάδα μπροστά στο κογκρέσο. όλη αυτή η έρευνα η οποία θα συμβεί από εκεί και στο εξής, η οποία θα διερευνήσει σε βάθος όλα αυτά τα έγγραφα, πιθανώς να σπρώξει την εταιρεία Facebook στη μεγαλύτερη κρίση που έχει βιώσει μέχρι τώρα. τόσο Δημοκρατικοί, όσο και Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές κατακρίνουν τις πρακτικές του Facebook και προτείνουν νέα αυστηρότερα μέτρα σχετικά με τους τεχνολογικούς κολοσσούς.

Ας μην ξεχνάμε ότι για χρόνια το κογκρέσο έχει κολλήσει σε μία χωρίς τέλος συζήτηση σχετικά με τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης όλων των μεγάλων τεχνολογικών. τον Ιούλιο είναι αποθέτης του σώματος εισήγαγαν σαρωτικές μεταρρυθμίσεις Σχετικά με τις αντιμονοπωλιακές πρακτικές που πρέπει να επιβληθούν, και έχουν στόχο τηνΑmazon, την Apple, το Facebook και την Google. Η δικαστική Επιτροπή της Βουλής ενέκρινε τα νομοσχέδια αλλά ακόμα δεν έχουν έρθει στη βουλή για ψηφοφορία
αυτή η νέα πρόκληση που έχει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση να αντιμετωπίσει σχετικά με τις νέες καταγγελίες εναντίον του Facebook, Θα μπορούσε να ωθήσει τους νομοθέτες σε μία άμεση δράση.

Σε μία ακρόαση την περασμένη εβδομάδα, οι νομοθέτες εξέτασαν τους ισχυρισμούς εσωτερικής έρευνας του Facebook, ο οποίος έδειξε ότι οι πλατφόρμες επηρεάζουν αρνητικά την ψυχική υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων, στην πλειοψηφία βεβαίως έφηβοι. Επίσης, το μέλος επιτροπής Sen. Marsha Blackburn, R-Tenn, αναφερόμενο σε εσωτερικά έγγραφα έκανε αναφορά Για ανυπαρξία λήψεις ενεργειών που αφορούν σε σωματεμπορία ή εμπορία σεξ μέσω Facebook.

Η έρευνα έχει πολύ δρόμο και θα δούμε αν καταλήξει επιτέλους κάπου

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Είκοσι πέντε μέλη του Κογκρέσου ζητούν από τις ρυθμιστικές αρχές των φαρμάκων των ΗΠΑ, FDA, να εξηγήσουν γιατί ενέκριναν τα ενισχυτικά εμβόλια COVID-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών χωρίς να συμβουλευτούν μια ομάδα ειδικών συμβούλων.

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι  θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν μέτρα που απαιτούν οι μη εμβολιασμένοι να ζουν προσωρινά σε «καθορισμένες εγκαταστάσεις ή τοποθεσίες» για την άρνηση του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Οι περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των διαβατήριων για τον COVID-19, των εντολών για μάσκα και της εργασίας από το σπίτι θα καταργηθούν στην Αγγλία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Ο γερουσιαστής Joe Manchin (D-W.Va.) και η γερουσιαστής Kyrsten Sinema (D-Ariz.) ενώθηκαν με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές στις 19 Ιανουαρίου για να καταψηφίσουν μια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία να αλλάξουν τους κανόνες της Γερουσίας των ΗΠΑ προκειμένου να περάσουν μια μεγάλη αλλαγή στον εκλογικό νόμο, που ήταν κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.