ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 13, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
μουσική

H μουσική βάζει και πάλι χρώμα στη ζωή μας

29 Sep, 2021

Την Κυριακή 3\10. η μουσική βάζει και πάλι χρώμα στη ζωή μας.

Μετά από τόσο καιρό μιζέριας και απομόνωσης, το τραγούδι δίνει και πάλι το παρόν του. Με τρεις εκπληκτικές φωνές, που μας παρουσιάζουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά. Τρεις φωνές που θα αποτελέσουν σταθμό στο τραγούδι. Έλενα Βαρσάμη, Ειρήνη Χατζέλη και Χάρης Γιαπιτζάκης. Στις νέες τους δισκογραφικές μελωδίες, sε σύνθεση του Μάκη Μέρλου και στίχους Πάνου Καλουδά. Μαζί μας guest star, η γλυκιά Ελένη Ασημακοπούλου.

Στην εκδήλωση θα αναφερθεί και ο Κώστας Βενετσάνος, που μας τιμάει με την παρουσία του. Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, που κανείς δεν πρέπει να το χάσει. Την Κυριακή μεθαύριο, στις 7.30 στο ”Occazions roof garden”, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 43-45 πάνω από το surer market Βασιλοπούλου.. Ελάτε να ταξιδέψουμε με τις τρεις υπέροχες νέες φωνές καλή μουσική και την μοναδική μας Ελένη.

Σας περιμένουμε για ένα πραγματικό μουσικό ξεφάντωμα, στην παρουσίαση των νέων τραγουδιών Παραγωγής των εταιρειών ”Liberty” και ”Καθρέφτης’, υπό την αιγίδα του παραγωγού Μωυσή Ασσέρ. Τη διεύθυνση της ορχήστρας έχει ο Μάκης Μέρλος.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This