EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Iδρυτική εκδήλωση του Ambassador Club Piraeus

Iδρυτική εκδήλωση του Ambassador Club Piraeus

15 May, 2023

Με μεγάλη επιτυχία και απήχηση πραγματοποιήθηκε στις 5 Μάιου 2023 η ιδρυτική εκδήλωση του Ambassador Club Piraeus στο Mariott Hotel.

Την έναρξη της τελετής πραγματοποίησε ο γραμματέας του Ambassador Club Athens κ.Κουτσούκος Γιώργος και η παρουσιάστρια κ. Βιβύ Αναστασίαδου , καλωσορίζοντας του υψηλούς προσκεκλημένους, την Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής ασφάλισης και κοινωνικής αλληλεγγύης Δρ. Δόμνα Μιχαηλίδου, τους διεθνείς αξιωματούχους του International Ambassador Club, και τα τιμώμενα πρόσωπα – επίτιμα ιδρυτικά μέλη της βραδιάς. Στη συνέχεια ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τους επισήμους και έπειτα πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα η ίδρυση του νέου Club αποδίδοντας στον Πρέσβη καλής Θελήσεως κ. Κυριάκο Μαριδάκη την χάρτα αναγνώρισης από τον Διεθνή Αντιπρόεδρο Dirk Van Maele. Ακολούθως έγινε η εθιμοτυπική ανταλλαγή δώρων οπου συμβολικά δόθηκε η προτομή της Θεάς Αθηνάς στον Αντιπρόεδρο, και η προτομή του Απόλλωνα στον Διεθνή Γενικό Γραμματέα. Τέλος, έγιναν οι αναμνηστικές φωτογραφίες και το επίσημο Gala. 

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η βράβευση των τιμώμενων προσώπων για τη διαρκή προσφορά τους στην κοινωνία τον πολιτισμό και τον συνάνθρωπό, πρεσβεύοντας την Ελλάδα στο εξωτερικό ενώ παράλληλα έλαβαν και τον τίτλο του επίτιμου μέλους του Club.

Τιμήθηκαν, η Υφυπουργός Εργασίας , Κοινωνικής ασφάλισης και κοινωνικής αλληλεγγύης Δρ. Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Διευθύνων σύμβουλος της Ναυτιλιακής εταιρείας Arcadia – Πρόεδρος του AHEPA MARITIME St. Nicholas, Cpt. Δημήτριος Ματθαίου, ο Εκδότης της Liberty press, Αντιπρόεδρος AHEPA MARITIME St. Nicholas Διονύσιος Πολίτης και ο Ναύαρχος ε.α. Βασίλειος Πολίτης σύμβουλος ασφάλειας Λιμένων. 

Η Εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη στην επιμέλεια και φροντίδα των μελών του Πειραιά, που ανέλαβαν και συμμετείχαν στη διοργάνωση της, με την τιμητική παρουσία διεθνών καταξιωμένων προσωπικοτήτων από το χώρο της πολιτικής, της ναυτιλίας, του καλλιτεχνικού χώρου, του αθλητισμού, των ενόπλων δυνάμεων, σωμάτων ασφαλείας και του επιχειρείν, συμβάλλοντας σε μία εξαίρετη ατμόσφαιρα μεταξύ των παρευρισκόμενων και συμμετέχοντας στην επέκταση των ομίλων στο νέο ξεκίνημα του International Ambassador club της Ελλάδος. 

Ο Πρόεδρος 

Κων/νος Μησιάλης 

 

344685986 624153189594988 3008118132622436078 n 343430039 765253421719853 8084333763295933405 n 342854790 231454489487616 4362518064029245446 n

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This