EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Kοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Kοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

27 Feb, 2023

Με την παρουσία της Α.Ε. του Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα Γεωργίου Τσούνη και του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, στο πλαίσιο δεξίωσης που φιλοξενήθηκε στους χώρους του εμβληματικού ξενοδοχείου της Αθήνας Athenaeum Intercontinental, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου.

βήμα ο Πρέσβης Γεώργιος Τσούνης βήμα ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης

(αριστερά) Στο βήμα ο Πρέσβης Γεώργιος Τσούνης  (δεξιά) Στο βήμα ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης

Η κορυφαία αυτή, ετήσια εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 προσκεκλημένοι, συγκέντρωσε -όπως κάθε χρόνο άλλωστε- όχι μόνο τα μέλη του Επιμελητηρίου, αλλά και κορυφαίους Κυβερνητικούς Αξιωματούχους, μέλη του Κοινοβουλίου, Πρεσβευτές, Προέδρους Οργανισμών, εκπροσώπους Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και βεβαίως εξέχοντα στελέχη της επιχειρηματικής, οικονομικής, κοινωνικής και επιστημονικής κοινότητας της πόλης, οι οποίοι απήλαυσαν από κοινού μία ευχάριστη και εποικοδομητική βραδιά.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Νικόλαος Μπακατσέλος, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για την ανάπτυξη της Ελλάδας το 2023, η Α.Ε. ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα Γεώργιος Τσούνης, που τόνισε ότι τα καλύτερα για την Ελλάδα είναι μπροστά, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα, καθώς και ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας Κώστας Φραγκογιάννης.

τη βράβευση της 1ης ΕΜΑΚ 1

Από τη βράβευση της 1ης ΕΜΑΚ 

Το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο απένειμε τιμητική πλακέτα στον Χρήστο Σημιακάκη, Διοικητή της 1ης ΕΜΑΚ, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και βαθιάς εκτίμησης προς τη συγκεκριμένη μονάδα, για την αλληλεγγύη και την αυτοθυσία που επέδειξαν τα μέλη της κατά την άσκηση του διασωστικού τους έργου στην Τουρκία, μετά τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό.
Το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ιδρύθηκε το 1932 και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα, πιο δραστήρια και δυναμικά Αμερικανικά Επιμελητήρια στην Ευρώπη. Μέλη του είναι σχεδόν όλες οι αμερικανικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και οι ελληνικές εταιρείες που συναλλάσσονται με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Στα μέλη του Επιμελητηρίου συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 750 εταιρείες, που επιδιώκουν να διευρύνουν τους επιχειρηματικούς ορίζοντές τους, να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές συνεργασίες και να επωφεληθούν από το εμπόριο και τις επενδυτικές ευκαιρίες στη σημερινή παγκόσμια οικονομία. Το Επιμελητήριο, που προωθεί τις οικονομικές και επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελλάδας, είναι ένας πλήρως αυτόνομος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός και δεν λαμβάνει καμία επιδότηση από κανένα κρατικό φορέα. Το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο είναι ενεργό μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου των Η.Π.Α. στην Ουάσιγκτον και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αμερικανικών Εμπορικών Επιμελητηρίων. Πάγιος στόχος του Επιμελητηρίου παραμένει η προσπάθεια για συνεχή βελτίωση των εμπορικών και χρηματοοικονομικών σχέσεων Η.Π.Α. – Ελλάδας, μέσω της αύξησης των μελών του και της επιτυχούς διοργάνωσης εκδηλώσεων, εκθέσεων, forum, σεμιναρίων και συνεδρίων κορυφαίας ποιότητας και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This