ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 13, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek

ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΔΕΛΦΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ… ΠΑΕΙ ΣΟΪ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

26 Sep, 2021

Πόσος πόνος… Πόσο δάκρυ… Πόση υποκρισία, στο θέατρο των σκιών. Από τις εφιαλτικές αυτές πολιτικές σκιές, που ρήμαξαν τον τόπο.. Απορείτε ακόμα γιατί κάηκε η Ελλάδα; Γιατί έγινε κρανίου τόπος η Εύβοια, τα Γεράνια, η Πάρνηθα, όλη η Ελλάδα; Μα να η απάντηση.

Έρχεται από αυτή την αδίστακτη πολιτική παρέα, που κυβερνάει όχι τον τόπο, μα τα συμφέροντά της. Ενώ ακόμα τα δάση μας καπνίζουν, από τις φλόγες που εσκεμμένα μπήκαν και τα καμμένα κουφάρια των άμοιρων ζώων, είναι ακόμα εκεί, φωναχτά απομεινάρια της τραγωδίας.. Ο πρωθυπουργός διορίζει την αδελφή του, ως Επικεφαλής, για την εξάπλωση των Αιολικών Πάρκων στην Ελλάδα. 

                                                                                   

Την διορίζει δηλαδή πρόεδρο του οργανισμού, για τις ανεμογεννήτριες που αντικαθιστούν τα καμμένα δάση. Ναι η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη αναλαμβάνει τις..”αναδασώσεις” Μα όχι με δένδρα. Μα με τεράστιες ανεμογεννήτριες και χιλιάδες τόνους τσιμέντου, που θα τις στηρίζουν και θα τις συγκρατούν. Μετά το τσιμέντο της Ακρόπολης, ήρθε η σειρά των βουνών μας. Εκεί που πριν υπήρχαν δάση. Δεν της έφθανε η ΜΚΟ, που έχει, η περίφημη Actionaid Hellas Gourdain που τόσο… στενή συνεργασία είχε με τον Μαρτίνη στο σκάνδαλο του Ερυθρού Σταυρού.. Κι όχι μόνο.. 

                                                                                   

Μπαίνει τώρα στην ευθύνη της προσπάθειας για την Άμβλυνση των Αντιδράσεων των τοπικών κοινωνιών. στην Δημιουργία Αιολικών Πάρκων.. Μάλιστα για την πρωτοβουλία αυτή το Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Περιβάλλοντος έδωσε ήδη 130.000 ευρώ.. Έτσι για προθέρμανση. Μας έκαψαν όλη τη χώρα, για να κονομήσουν αυτοί.. Αυτή η ιερή οικογένεια. Και δεν τελειώνουμε εδώ. Έχει συνέχεια το έργο αυτό. 

Ο αφανισμός του πρασίνου από τη χώρα έχει κι άλλους συνεργούς. Η Αρχή που χορηγεί τις άδειες για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών είναι η ΡΑΕ. Νομική Σύμβουλος της υπηρεσίας αυτής, είναι η σύζυγος του υπουργού Γεραπετρίτη. Κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους. Που κι αυτό εργάζεται για το… καλό !!! της πατρίδας.  Ο πατέρας της κυρίας συμβούλου και πεθερός του Γεραπετρίτη είναι κατασκευαστής ανεμογεννητριών. 

                                                           

Η όπως χαριτωμένα τις ονομάζουν, Αιολικών Πάρκων. Εσείς.. ρομαντικοί Ν.Δ. βάλτε τα με  την κλιματική αλλαγή Και τα δεινά που επιφέρει η κρίση τους. Βάλτε τα και με τον στρατηγό άνεμο που είχε πει τότε για τις πυρκαγιές στην Αρχαία Ολυμπία ο Βύρων Πολύδωρας. Βάλτε τα με την κακή μας μοίρα.

Κι αφήστε την μαφία στο απυρόβλητο. Να πέφτει στα μαλακά. Την ίδια ώρα που λεηλατεί και καταστρέφει τον τόπο. Στην Εύβοια οι ανεμογεννήτριες έφθασαν. Το νέο locdown περιμένουν οι εργολάβοι για να ξεκινήσουν. 

 Με το προηγούμενο δημιουργήθηκαν οι καταυλισμοί σε όλη την Ελλάδα κι εγκαταστάθηκαν οι λαθρομετανάστες. Τώρα σε αυτό θα εγκατασταθούν οι λάθρο-ανεμογεννήτριες Εκεί που άλλοτε ασφυκτιούσε το δάσος Καλά πάμε. ..Ελλάς το μεγαλείο σου..

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This