ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 21, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

50gb

Κόστος ζωής των νέων (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) τα 50GB

14 Sep, 2021

Εδώ παπάς.. Εκεί παπάς.. Που είναι ο παπάς;; Τυχοδιώκτες οι τύποι. Και σπεκουλαδόροι Τι άλλο να περίμενε κανείς;

Από τη συμμορία αυτή, που τα έχει βάλει όλα στον βωμό της φθηνής κερδοσκοπίας. Αρχές, αξίες, ιδανικά.. Όλα πάνω στο σατανικό τους θυσιαστήριο. Ακόμα και η νέα γενιά. Το αύριο της πατρίδας Φρίκη.. Και μόνο φρίκη. Μετά το.. αόρατο 150ρι που θα έδιναν στα παιδιά 18 ετών και άνω, για να εμβολιαστούν με το άγνωστο σκεύασμα του θανάτου, ήρθαν τα Gb.. Στο ”σφαγείο” να περάσουν Και τα βρίσκουμε μετά.. 

 Όπως πήραν το 150ρι, σε πέτσινες.. κάρτες, έτσι θα πάρουν και τα giga τους.. Αλλιώς θα το έγραφα αν δεν ήταν δημόσιο το κείμενό μου. Μα ας όψεται. Δείτε οι άθλιοι, πόσο κοστολογούν τα παιδιά μας. Δείτε τους πόσο αδίστακτοι κι αποφασισμένοι είναι να εξοντώσουν τον κόσμο. Για να παραδώσουν και αυτή τη χώρα στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Που κύριο της μέλημα εκτός την Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, το Ένα Παγκόσμιο Νόμισμα, τη Μία Παγκόσμια Τράπεζα, τον Έναν Παγκόσμιο Στρατό, είναι και η Καθοριστική Μείωση Πληθυσμού Με Ανθρώπινα Όντα (όπως τα αποκαλούν) Συγκεντρωμένα σε Ελεγχόμενες Ζώνες … Μείωση του πληθυσμού λοιπόν. Με οποιοδήποτε τρόπο.

 Και με τα 50Gb  Πληρωμένοι δολοφόνοι σε συντεταγμένη αποστολή. Δείτε τη διαφορά, για να καταλάβετε το μέγεθος του στόχου. Και τους λόγους που αυτός έχει στηθεί. Με το παραμύθι αυτό όλο.. 

Αυτός λοιπόν ο πλανήτης πέρασε πραγματικά φοβερές πανδημίες.. Χολέρα, Πανούκλα, Πανώλη, Λέπρα, Τύφο, πολιομυελίτιδα, Φυματίωση. Και δεκάδες ακόμα πραγματικά θανατηφόρες πανδημίες. Όχι με την βεβαίωση των γιαλαντζί γιατρών που βγαίνουν στην TV και τρομοκρατούν. Μα με την βεβαίωση του ίδιου του θανάτου. Όχι του δήθεν όπως τώρα, του τηλεοπτικού θανάτου, με αριθμούς που πετάνε έτσι, στην τύχη. Για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Και να τον οδηγήσουν στο σφαγείο. 

Μα με θανατικό αληθινό. Αποδεδειγμένο. Τόσες λοιπόν θανατηφόρες πανδημίες πέρασε ο πλανήτης  Και τέτοια μέτρα σαν κι αυτά τώρα, τα εξωπραγματικά, τα κουφά, τα τραγικά και καταστροφικά ποτέ.. Μα ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν πάρθηκαν. Παίρνονται τώρα. Για να εξυπηρετηθούν οι σκοποί της Παγκοσμιοποίησης. Όσοι μπορέσουν να το καταλάβουν καλό γι αυτούς θα είναι. Γιατί αν επικρατήσει η Παγκοσμιοποίηση, τέλος ο πλανήτης αυτός. 

Μια χούφτα σκλάβοι   θα απομείνουν Ηλεκτρονικά ελεγχόμενοι, από τους εξουσιαστές τους. Που είναι απλά, αυτοί που μπόρεσαν χάρη στο χρήμα τους και έφαγαν τον αντίθετο στα σχέδια τους Ντόναλντ Τράμπ..

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Είκοσι πέντε μέλη του Κογκρέσου ζητούν από τις ρυθμιστικές αρχές των φαρμάκων των ΗΠΑ, FDA, να εξηγήσουν γιατί ενέκριναν τα ενισχυτικά εμβόλια COVID-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών χωρίς να συμβουλευτούν μια ομάδα ειδικών συμβούλων.

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι  θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν μέτρα που απαιτούν οι μη εμβολιασμένοι να ζουν προσωρινά σε «καθορισμένες εγκαταστάσεις ή τοποθεσίες» για την άρνηση του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Οι περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των διαβατήριων για τον COVID-19, των εντολών για μάσκα και της εργασίας από το σπίτι θα καταργηθούν στην Αγγλία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Ο γερουσιαστής Joe Manchin (D-W.Va.) και η γερουσιαστής Kyrsten Sinema (D-Ariz.) ενώθηκαν με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές στις 19 Ιανουαρίου για να καταψηφίσουν μια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία να αλλάξουν τους κανόνες της Γερουσίας των ΗΠΑ προκειμένου να περάσουν μια μεγάλη αλλαγή στον εκλογικό νόμο, που ήταν κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.