EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
LIFELINE HELLAS

LIFELINE HELLAS: Φιλανθρωπική βραδιά Νοεμβρίου 2023 – Patron-HRH Crown Princess Katherine

30 Nov, 2023

« Η χαρά του να προσφέρεις»

Με χαρά και πολύ ενδιαφέρον παρευρέθηκα στην φετινή επιτυχημένη φιλανθρωπική παράσταση του μοντέρνου μπαλέτου Dance Me, που πραγματοποίησε το Lifeline Hellas Ballets Jazz Montreal σε συμπαραγωγή με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με σκοπό την συνέχιση του έργου προσφοράς θερμοκοιτίδων στο Νεογνολογικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο ‘’ Ατττκόν’’ .

Η  διάσημη ομάδα χορού Ballets Jazz Montreal παρουσίασε την παράσταση Dance Me – Music by Leonard Cohen, που εμπνέεται από το πλούσια και βαθυστόχαστο έργο του ποιητή, συγγραφέα και τραγουδοποιού Λέοναρντ Κόχεν.

Το έργο του αναφέρετε στους μεγάλους κύκλους της ύπαρξης , όπως αυτά  περιγράφονται στην μουσική και στα ποιήματα του.

Ένα μαγικό θέαμα που χρησιμοποιεί  στοιχεία εικαστικά , μουσικά , δραματουργικά και χορογραφικά τα οποία επιτρέπουν να προσεγγίζουμε εκ των έσω το όραμα της ανθρώπινης ύπαρξης .

Ένα όραμα που εξελίσσεται σε διαφορετικά  στάδια, εύθραυστο , μυσταγωγικό και σαρκικό μέσα από τα οποία αναδεικνύεται η μοναδικότητα του Λέοναρντ Κοέν.( 1934-2016)

thumbnail image0 2benetia

thumbnail image4 2be4netia

 thumbnail image3 1benetia    thumbnail image2 2benetis 1

Μετά την παράσταση ακολούθησε κοκτέιλ στο οποίο η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας ευχαρίστησε το Μέγαρο Μουσικής , καθώς και όλους τους επίσημους παρευρισκομένους οι οποίοι με την προσφορά τους βοήθησαν  τον σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό του Ιδρύματος .

 

Το LIFELINE HELLAS , είναι ένας διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός που λειτουργεί υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας .

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ίδρυσε το 1993 , την ανθρωπιστική οργάνωση LIFELINΕ στο Σικάγο ( ΗΠΑ) τη Νέα Υόρκη, το Τορόντο στον Καναδά , στο Λονδίνο , και αργότερα το 2002 στην Αθήνα , οι οποίες συνεργάζονται με το ίδρυμα ( HRH Crown Princess Katherine Foundation στο Βελιγράδι στην Σερβία.

Το LIFELINE HELLAS παρέχει αποκλειστικά βοήθεια στην Ελλάδα με την υποστήριξη των γραφείων στο εξωτερικό.

Μια από τις σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η προσφορά ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων, και η υποστήριξη παιδικών ιδρυμάτων.

Το LIFELINE HELLAS  έχει προσφέρει πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ ιατρικό εξοπλισμό σε κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδος τα τελευταία χρόνια.

Πέρυσι ολοκλήρωσε στο νοσοκομείο ‘’ Έλενα Βενιζέλου’’ την επέκταση της πτέρυγας της μονάδας νεογνών.

Σημαντικό λοιπόν το φιλανθρωπικό έργο της πριγκίπισσας Αικατερίνης , η οποία είναι μια γυναίκα γλυκιά , πρόσχαρη, χαμογελαστή  και δυναμική. Με συγκίνησε η απλότητα της ,  ο λόγος της και η αγάπη της για την Ελλάδα .

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This