ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

November 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Plato Academy

Plato Academy: Η προτομή του Πλάτωνα στο ομώνυμο σχολικό συγκρότημα

10 Jan, 2022

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Πλάτωνα, πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 4 Ιανουαρίου στο ομώνυμο σχολικό συγκρότημα Plato Academy στην περιοχή του Pinellas Park.

Σε μια σεμνή τελετή αποκαλύφθηκε το άγαλμα του Αρχαίου Έλληνα φιλόσοφου, που ίδρυσε κατά την Κλασσική Περίοδο, την ομώνυμη Ακαδημία στα νότια της πόλης των Αθηνών, όπου αναγνωρίζεται ως το πρώτο Πανεπιστήμιο του Δυτικού Κόσμου.

Το άγαλμα ήταν δωρεά του Θεόδωρου Τσαφατίνου, πρώην προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας της Φλόριδας και ενός εκ των ιδρυτών των σχολείων Plato Academy Schools.

Στην τελετή παραβρέθηκε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Τάμπα, Λουκάς Τσώκος, η διευθύνουσα σύμβουλος των σχολείων Jenny Tsantilas, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Florida Michael Alexandrou, δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί και μαθητές με γονείς.

Το άγαλμα του Πλάτωνα ατενίζει από χθες την πολιτεία της Florida!

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This