ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

July 3, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
κλιματικού νόμου

Πρεμιέρα του κλιματικού νόμου στο υπουργικό συμβούλιο – Ποιες διατάξεις έρχονται

5 Nov, 2021
«Βρέχει» νομοθετικές ρυθμίσεις για την ενέργεια στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο – Οι διατάξεις ξεκλειδώσουν τα έργα αποθήκευσης και τα υπεράκτια αιολικά

Τον πρώτο κλιματικό νόμο της χώρας, την απλοποίηση της αδειοδοτικής διαδικασίας για τις ΑΠΕ αλλά και τις νέες τεχνολογίες για τα υπεράκτια αιολικά και τα συστήματα αποθήκευσης, βάζει σε τροχιά υλοποίησης η κυβέρνηση.

Πρόκειται για ένα ντεμαράζ νομοθετικών ρυθμίσεων που δουλεύει εντατικά τους τελευταίους μήνες το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο.

Λίγες μέρες μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού στην Γλασκώβη στην σύνοδο Κορυφής για το κλίμα και την βεβαιότητα ότι η Ελλάδα βαδίζει προς το σωστό δρόμο της απανθρακοποίησης και της κλιματικής ουδετερότητας την σκυτάλη παίρνει σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ο κ. Κώστας Σκρέκας θα παρουσιάσει τον οδικό χάρτη πάνω στον οποίο θα χαραχθεί το νέο ενεργειακό τοπίο της χώρας και οι γιγαντιαίες επενδύσεις άνω των 14 δισ. στις ΑΠΕ στο πλαίσιο της ενεργειακής μετάβασης.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This