ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

June 30, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Σαουδική Αραβία

Προειδοποίηση από Σαουδική Αραβία για τα πετρέλαια.

30 Oct, 2021

Έγινε σχετική ανακοίνωση από την Saudi Aramco πως η ικανότητά παραγωγής πετρελαίου μειώνεται γρήγορα σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι κάλεσε τις εταιρείες να επενδύσουν ακόμη περισσότερα στην παραγωγή πετρελαίου. Ο διευθύνων σύμβουλος της Aramco Αμίν Νάσερ δήλωσε πολύ ανήσυχος σε συνέντευξη του στο Ριάντ, την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας και πρόσθεσε «η πλεονάζουσα χωρητικότητα συρρικνώνεται».

Φέτος, οι τιμές έχουν εκτοξευθεί κατά 70%, με το βαρέλι να είναι περίπου στα 85 δολάρια. Χώρες που παραδοσιακά καταναλώνουν πολύ πετρέλαιο όπως οι ΗΠΑ, η Ιαπωνίας και η Ινδίας, έχουν ζητήσει από τους παραγωγούς να αντλήσουν περισσότερο πετρέλαιο.

Ακόμη, ο κύριος Νάσερ ανέφερε πως, «Εάν υπάρξει ανάκαμψη των αερομεταφορών το επόμενο έτος, αυτή η πλεονάζουσα χωρητικότητα θα εξαντληθεί». «Τώρα είμαστε κοντά σε μια κατάσταση όπου υπάρχει περιορισμένη προσφορά – το πλεόνασμα μειώνεται γρήγορα». Η Aramco είναι η μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαίου στον κόσμο και επενδύει δισεκατομμύρια δολάρια με σκοπό να αυξήσει την ημερήσια χωρητικότητα της στα 13 εκατομμύρια βαρέλια από 12 εκατομμύρια που είναι σήμερα κάτι το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το 2027.

photo enikonomia.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This