ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 13, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Τουρκική εφημερίδα Aydinlik

Τουρκική εφημερίδα Aydinlik δήλωσε οτι ταρακουνήθηκε η Ελλαδα σχετικά με την αναφορά στα νησιά

8 Oct, 2021

Τουρκική εφημερίδα Aydinlik 2021

Αυτός είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Aydinlik αναφερόμενη στις αντιδράσεις που προκάλεσε στην Αθήνα η επιστολή του μόνιμου αντιπροσώπου της Τουρκία στον ΟΗΕ στην οποία προσπαθεί να συνδέσει την αποστρατικοποίηση με την κυριαρχία των ελληνικών νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.

Η επιστολή της Τουρκίας προς τον ΟΗΕ για τις ενέργειες της Ελλάδας στα Νησιά παραβιάζοντας το «Μη Στρατιωτικό καθεστώς» φάνηκε «πρωτοφανές» στον ελληνικό τύπο. Η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά και πάντα σε υπερβολικό ύφος για τη δημιουργία εντυπώσεων σε συνδυασμό με τη δημοσίευση ενός χάρτη με τα νησιά του Αιγαίου, σημειώνοντας ποια από αυτά είναι στρατικοποιημένα.

«Η επιστολή της Τουρκίας στον ΟΗΕ δημιούργησε ένα σοκ στην Αθήνα. Η προσέγγιση της Τουρκίας ότι “εάν αφαιρεθεί η κατάσταση μεταβίβασης των Νήσων, θα εξαφανιστεί και η ελληνική κυριαρχία” προκάλεσε πανικό στην Ελλάδα»

photo msn.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This