EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Ανώτερος γιατρός Ute Kruger: Οι επιθετικοί και ασυνήθιστοι καρκίνοι μετά τον «εμβόλιο» κατά του Covid αυξάνονται στη Σουηδία

1 Aug, 2022
Ute Kruger

Ute Kruger

Ute Kruger

«Σπούδασα ιατρική γιατί ήθελα να βοηθήσω τους ανθρώπους, αλλά τώρα νιώθω σαν να τους βλέπω να σκοτώνονται και δεν μπορώ να κάνω πολλά για αυτό». – Δρ. Ute Kruger

Μια ανώτερη Σουηδός γιατρός και ερευνητής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη σχέση μεταξύ των εμβολιασμών Covid-19, των ταχέως αναπτυσσόμενων καρκίνων και των φλεγμονωδών καταστάσεων των αιμοφόρων αγγείων σε ασθενείς που πέθαναν μετά από εμβολιασμό με mRNA Covid-19.

Η Δρ Ute Kruger εδρεύει στο περιφερειακό νοσοκομείο στο Kalmar της Σουηδίας. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στη Νορβηγική Ένωση Ιατρών και Εργαζομένων Υγείας (που δόθηκε στα σουηδικά και μεταφράστηκε από το RAIR Foundation USA), η Δρ Κρούγκερ εξέφρασε ανησυχία για τα εξαιρετικά ποσοστά επιθετικών καρκίνων που βλέπει τώρα. Η Δρ Κρούγκερ, η οποία έχει εργαστεί στην παθολογία για 25 χρόνια και 18 χρόνια στη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, έχει μελετήσει 8.000 αυτοψίες και είναι πλέον πεπεισμένη για τη σχέση μεταξύ εμβολιασμού και θανάτου, χωρίς να πει τίποτα για την πεποίθησή της ότι πολλοί από τους ιατρικούς συναδέλφους της συνεχίζουν να αρνηθείτε αυτούς τους συνδέσμους.

«Τα εμβόλια κατά του Covid-19 φαίνεται να προκαλούν ταχέως αναπτυσσόμενους καρκίνους ή ποροκαρκίνωμα (ένας τύπος καρκίνου του δέρματος) και επίσης φλεγμονώδεις καταστάσεις στο σώμα, τις λεγόμενες αυτοάνοσες ασθένειες», δήλωσε ο Δρ Κρούγκερ. «Ίσως αυτή η ανάπτυξη καρκίνου να συνδέεται με τις φλεγμονώδεις καταστάσεις. Μίλησα με άλλους παθολόγους που βλέπουν αυξημένο αριθμό όγκων που δεν είχαν παρατηρηθεί σχεδόν ποτέ πριν. Εννοώ σπάνιους όγκους και ότι ο αριθμός των περιπτώσεων καρκίνου έχει αυξηθεί σε διαφορετικά όργανα».

Αυτό ισχύει σίγουρα για έναν συνταξιούχο γιατρό από το Έντμοντον του Καναδά. Αυτός ο άνδρας στα 80 του, παλαιότερα υγιής, πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη. «Πήρα την τρίτη μου δόση στα τέλη του περασμένου έτους», λέει. «Πριν από αυτό ήμουν απαλλαγμένος από καρκίνο. Υποψιάζομαι ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ αυτών των γεγονότων γιατί φαίνεται περισσότερο από σύμπτωση ότι ο γιος μου είχε την ίδια διάγνωση στα τέλη του περασμένου έτους. Ακολούθησε η κόρη μου, η οποία έκανε πρόσφατα μαστεκτομή για καρκίνο του μαστού. Έτσι, το μόνο άτομο από τα τέσσερα επιζώντα μέλη της οικογένειάς μου που δεν έχει διαγνωστεί με καρκίνο είναι ένα από τα παιδιά μου που παραμένει ανεμβολίαστο».

Στις ΗΠΑ, ο Δρ Ράιαν Κόουλ, παθολόγος με έδρα το Αϊντάχο, επιβεβαιώνει τα ευρήματα της Δρ Κρούγκερ. «Ως παθολόγος, βλέπω μοτίβα όλη την ημέρα. Αφού κυκλοφόρησαν οι λήψεις, άρχισα να βλέπω αλλαγές στα πρότυπα της νόσου. Συνειδητοποίησα νωρίς ότι υπήρχε ανοσοκαταστολή και η μνήμη των Τ-κυττάρων είχε φύγει. Τότε, κανονικά έβλεπα ορισμένους τύπους καρκίνου, αλλά τον καρκίνο του ενδομητρίου, από τους οποίους κανονικά έβλεπα δύο ή τρεις το μήνα, τώρα έβλεπα δύο ή τρεις την εβδομάδα», είπε ο Δρ Κόουλ σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Κρις. Wark. «Τα Τ-κύτταρα που κανονικά κρατούν τον καρκίνο υπό έλεγχο δεν υπήρχαν πια. Υπάρχουν ορισμένοι τύποι καρκίνου που εμφανίζονται πιο γρήγορα και πιο επιθετικά και με υψηλότερο ρυθμό σε μικρότερες ηλικίες σε σύγκριση με αυτό που έχω δει σε σχεδόν τρεις δεκαετίες που το κάνω αυτό».

Όχι μόνο η Δρ Κρούγκερ βλέπει μια αλλαγή στους τύπους των καρκίνων, αλλά βλέπει επίσης ένα πρόβλημα με τη διαδικασία της νεκροψίας, που θα επέτρεπε αυτές τις αλλαγές να γίνουν εμφανείς. «Βλέπω τρία μεγάλα προβλήματα σχετικά με τις αυτοψίες», λέει. «Το πρώτο είναι εσφαλμένες και ελλιπείς πληροφορίες από τις κλινικές. Για παράδειγμα, αν ο ασθενής ήταν εμβολιασμένος ή όχι».

Ο Δρ Κρούγκερ είχε αρκετές περιπτώσεις όπου οι ασθενείς χαρακτηρίστηκαν ως μη εμβολιασμένοι κατά την παραπομπή της αυτοψίας και στη συνέχεια ανακαλύφθηκε ότι είχαν εμβολιαστεί.

«Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι πολλοί από τους συναδέλφους μου στην παθολογία δεν το λαμβάνουν για ιστολογική εξέταση», λέει. Αυτό σημαίνει ότι οι παθολόγοι δεν λαμβάνουν ιστό για μικροσκοπική ανάλυση, η οποία θα καθόριζε εάν υπήρχαν προβλήματα φλεγμονής γύρω από τα αγγεία. Αυτά τα προβλήματα φλεγμονής θα μπορούσαν με τη σειρά τους να είναι η αιτία θρόμβων αίματος, που οδηγούν σε θάνατο. «Το τρίτο πρόβλημα είναι η άγνοια σχετικά με την αξιολόγηση των μικροσκοπικών ευρημάτων», λέει. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Δρ Κρούγκερ, περιηγεί τους θεατές σε εικόνες αυτοψίας που δείχνουν φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων που προκάλεσε μυοκαρδίτιδα, αιμορραγία στον πνεύμονα και στην πλάτη, τον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη ενός άλλου ασθενή.

Αλλά εξίσου κακή είναι η αίσθηση που έχει ο Δρ Κρούγκερ ότι «οι άνθρωποι δεν θέλουν να δουν και να ερμηνεύσουν τις αλλαγές στο πλαίσιό τους. Κανείς δεν ακούει τι λέω και οι συνάδελφοί μου αμφισβητούν ακόμη και την ικανότητά μου». Ως παράδειγμα, η Δρ Κρούγκερ αφηγείται την ιστορία μιας συναδέλφου που τη συμβουλεύτηκε για μια έκθεση νεκροψίας. Επέδειξε μυοκαρδίτιδα και πρότεινε ότι ο θάνατος μπορεί να συνδέεται με τον εμβολιασμό κατά του Covid-19. Ο συνάδελφος θεώρησε αυτό το συμπέρασμα «πολύ τραβηγμένο».

Ωστόσο, τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων του Εμβολίου ( VAERS) έως τις 15 Ιουλίου δείχνουν ότι δεν είναι τραβηγμένα και ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν σωρηδόν: σχεδόν 30.000 αναφορές θανάτου. Και αυτό δεν σημαίνει τίποτα από τις 50.647 αναφορές μυο- και περικαρδίτιδας, άλλα 55.540 άτομα με μόνιμη αναπηρία για άλλους λόγους και 33.009 περισσότερα με απειλητικές για τη ζωή ανεπιθύμητες ενέργειες. Τα αποτελέσματα έως τις 18 Ιουνίου για την αντίστοιχη ευρωπαϊκή βάση δεδομένων καταγράφουν 45.752 θανάτους. Αυτοί οι αριθμοί πιθανότατα περιλαμβάνουν λίγα, εάν υπάρχουν, θύματα από τους επιθετικούς και σπάνιους καρκίνους που παρατηρεί ο Δρ Κρούγκερ, επειδή αυτοί οι θάνατοι γενικά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να εκδηλωθούν και η αιτιώδης σύνδεση είναι πιο δύσκολο να διαπιστωθεί όσο περισσότερο μετά τον εμβολιασμό επέρχεται ο θάνατος.

«Οι αλλαγές που περιγράφω ότι πιθανότατα σχετίζονται με τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 είναι προφανώς μόνο ένα κλάσμα αυτού που συμβαίνει στο σώμα», λέει ο Δρ Κρούγκερ. «Σπούδασα ιατρική γιατί ήθελα να βοηθήσω τους ανθρώπους, αλλά τώρα νιώθω σαν να τους βλέπω να σκοτώνονται και δεν μπορώ να κάνω πολλά για αυτό». Ο Δρ Κόουλ συμφωνεί. «Όπου κι αν ταξιδεύω, παίρνω τους γιατρούς να μου λένε: «Βλέπω αυτό που βλέπεις κι εσύ». Το μοτίβο είναι εκεί».

Source: rairfoundation.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This