EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Wagner group

Wagner group: Συζήτηση για την αμφιλεγόμενη ομάδα πολέμου

31 Aug, 2023

Καλεσμένος στην εκπομπή “Νεοκλέους Παραθέσεις” ο Γιάννης Μπαλτζώης, αναλύει το μέλλον της Wagner group, μετά τον θάνατο του Πριγκόζιν, και την φερόμενη ως “εκδίκηση” του Πούτιν. Την συζήτηση κατευθύνει ο πτέραρχος ε.α. Χρήστος Πουγκιάλης.

https://www.youtube.com/watch?v=xLVoRCjA3Qs 

 

Αναφορά γίνεται και στο τί “υποσχέθηκε” ο Πούτιν στους Ρώσους Ολιγάρχες (Σιλοβίκι) που τηρεί απαρέγκλιτα, μετά το θανατηφόρο ατύχημα που κόστισε την ζωή στον Πριγκόζιν κατά τα φαινόμενα.

Wagner group: Πρόκειται για την ρωσική παραστρατιωτική οργάνωση, που λειτουργεί ως μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία – δίκτυο μισθοφόρων, και έχει χαρακτηριστεί ως «ο στρατός του Πριγκόζιν». Τον Ιούνιο 2023 προσπάθησε να ανατρέψει τον πρόεδρο Πούτιν, παρ’ όλα αυτά έως τότε λειτούργησε από την κυβέρνηση της Ρωσίας για να καλύψει την σαφή εικόνα θυμάτων – κοστολογίου κ.λπ. ζημιών, από την επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία. Οι μισθοφόροι – μέλη της Wagner group έχουν λάβει μέρος σε συγκρούσεις στη Συρία, Λιβύη, Μάλι, Κεντρική Αφρική κ.α., πάντα υπηρετώντας τα ρωσικά συμφέροντα. Και όπως είναι αυτονόητο, συλλέγοντας κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου παντός είδους.

 

 

https://el.wikipedia.org/, photo https://arabcenterdc.org/ 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This