EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Yoga Tips 2021,κέντρο

Yoga Tips 2021:Τι σημαίνει βρίσκω το κέντρο μου;

24 Sep, 2021

Yoga Tips 2021

 

Η έλλειψη ισορροπίας προκαλεί τεράστιο άγχος. Αν κάτι πάει στραβά και εσύ βρίσκεσαι ήδη σε κατάσταση έλλειψης ισορροπίας, είναι σαν να κολυμπάς αντίθετα προς μια ισχυρή παλίρροια.

Όσο πιο ανοιχτά βρίσκεσαι στο πέλαγος, τόσο πιο δύσκολο είναι να κολυμπήσεις ως την ακτή. Η πραγματική πρόκληση στη ζωή είναι να καταφέρεις να παραμένεις «μαζί» με τον εαυτό σου, ενώ ταυτόχρονα επικοινωνείς με τους άλλους. Να ανταποκρίνεσαι στους ανθρώπους και στα γεγονότα, διατηρώντας την αίσθηση της εσωτερικής συνοχής.

Όπως στο σώμα μας, έτσι και στη ζωή, η αίσθηση της έλλειψης ισορροπίας δεν είναι ευχάριστη υπόθεση. Όταν νιώθεις ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να πέσεις, δεν αισθάνεσαι ασφαλής. Ένας από τους λόγους για τους οποίους η δημοτικότητα της γιόγκα έχει ανέβει στα ύψη είναι ότι σε βοηθάει να αισθανθείς αρμονία, ολοκλήρωση και πληρότητα.

 Ανακαλύπτοντας το κέντρο σου σε μια στάση της γιόγκα, ασκείσαι στο να βρίσκεις το κέντρο σου και σε άλλους τομείς της ζωής! 

Η Hatha yoga, ένα είδος γιόγκα που τονίζει την εντατική και συνεχή άσκηση, ενθαρρύνει την επίγνωση του σώματος. Η επιστροφή στο σώμα επαναφέρει το νου στο παρόν. Και τότε οι έγνοιες παραμερίζονται και δεν υπάρχουν πια «πρέπει».

Ένας από τους λόγους που κάνουν τη γιόγκα τόσο αναζωογονητική είναι ότι, έστω και για μια μόνο στιγμή, το μόνο που υπάρχει είναι η παρούσα πραγματικότητα.

Μαργιαννα

Namaste!!

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This