EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Έντονη η αντίδραση του ΙΝΚΑ προς τον υπουργό Ανάπτυξης

6 Oct, 2022
ΙΝΚΑ

ΙΝΚΑ

ΙΝΚΑ

Έντονα αντέδρασε το Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ), μετά την συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, με εκπροσώπους σούπερ μάρκετ, για την ακρίβεια.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση που εξέδωσε, λέει τα εξής:

«Ως ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας θέλουμε να επισημάνουμε πως όλα αυτά είναι Μπαρούφες όπως και οι δήθεν έλεγχοι και επιβολή προστίμων σε επιχειρήσεις.

Όπως είπαν και λένε με την νέα υπηρεσία του υπουργού την ΔΙΜΕΑ έχουν επιβληθεί πρόστιμα σε επιχειρήσεις και οι έλεγχοι που έχουν κάνει είναι 4000 και τα πρόστιμα σε 287 επιχειρήσεις. Oι πραιτωριανοί του υπουργού ( 70 τον αριθμό για όλη την Ελλάδα ) έχουν κάνει 4000 ελέγχους.

Όχι άλλο δούλεμα κύριε υπουργέ ανάπτυξης και επενδύσεων. Έχετε πει τόσα ψέματα όσο κανείς άλλος τα τελευταία χρόνια που είναι η μεγαλύτερη αλήθεια.

  • Χαρτοπετσέτες απο 1,74 στις 7/9/2022 πήγαν 2,49 στις 1η /10 /2022, Αύξηση 43%
  • Βιτάμ 250 γρ είχαν 1,14, Βιτάμ 200 γρ έχουν 1,43 έως 1,47 Αύξηση 57% έως 61 %
  • Ειδικό γάλα για αλλεργικό βρέφος NOVOLAK ALENOVA AR απο 13 έως 14,5 ευρώ στις 8/9/2022 σε 29 έως 34 ευρώ στις 15/9/2022 .

Τα ποσοστά της αύξησης βγάλτε τα εσείς. Συμπέρασμα όσο δεν μειώνει η κυβέρνηση τον Ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα τόσο απλά θα ανεβαίνουν οι τιμές.

Άρα τα μέτρα κατά της ακρίβειας παντού είναι φούσκες. Ότι και εάν λένε είναι εκτός πραγματικότητας.

Τώρα βέβαια για την ακρίβεια δεν φταίει ο πόλεμος κύριοι της κυβέρνησης αλλά η δική σας πολιτική. Είστε δυστυχώς υπέρ της ακρίβειας παντού της αισχροκέρδειας και κερδοσκοπίας».

photo  https://pixabay.com/el/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This