ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Πέθανε ο Μίκης Θεοδωράκης

Αντιδράσεις της οικογένειες του Μίκη Θεοδωράκη

2 Sep, 2021

Μιλώντας στο Live news  η κόρη του Μίκυ Θοδωράκη όπου αναφέρεται στις τελευταίες στιγμές του: «Υπέφερε, δεν ήθελε να ζήσει άλλο, τελικά τελείωσε σήμερα το πρωί. Τα πνευμόνια του δεν λειτουργούσαν».

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δεν το πιστεύει ότι έχασε τον πατέρα της και δείχνει μέσα απο τις δηλώσεις τον πόνο της και την θλίψη της: «Δεν το πιστεύω, κάθομαι εδώ και είναι σαν να κοιμάται και τον χαϊδεύω και τον νανουρίζω… Είναι ήρεμος, είναι ήρεμος, κλείσανε τα μάτια του και δεν το πιστεύω. Δεν μπορούσε να μιλήσει τις τελευταίες μέρες, ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, ήθελε να πεθάνει, μας παρακαλούσε, να πεθάνει, να τον σκοτώσουμε, να βρούμε μια ένεση. Είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δυστυχώς πέθανε οδυνηρά»

 

Υπογράμμισε επίσης ότι: «Αυτό που θέλω να πω είναι να μην τον ξεχάσουμε τον μπαμπά. Ήταν καλός άνθρωπος, σπουδαίος άνθρωπος, αγωνιστής, μεγάλος καλλιτέχνης με ωραίες μελωδίες και πολύ αγώνα. Πολύ αγώνα, πολλές θυσίες, αυτός ήταν ο μπαμπάς»

Φυσικά όλη η Ελλάδα θρηνεί ενα σπουδαίο μουσικό συνθέτη τον μεγαλύτερο Έλληνα τον Μίκυ Θοδωράκη.

Ο εγγονός του Μίκυ Θοδωράκη, που είναι μουσικός και αυτός, ο Άγγελος Θοδωράκης- Παπαγγελίδης αποχαιρέτησε τον παππού του με μια πολύ συγκινιτική φωτογραφία, για να δείξει ότι του λύπει και οτι έχασαν έναν σπουδαίο άνθρωπο.

Ο Άγγελος είναι κατα σειρά ο δεύτερος γιος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη. Χωρίς κάποιο σχόλιο στο Facebook ανέβασε μια φωτογραφία και επέλεξε μια κεντρική φωτόγραφία για το λογαριασμό του.

Mordo Avrahamov, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This