ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 1, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
λογαριασμός Twitter

Απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός Twitter της συνοριακής περιπολίας στην περιοχή του Δυτικού Τέξας λόγω “ακατάλληλων” αναρτήσεων που επικρίνουν τις συνοριακές πολιτικές του Μπάιντεν

15 Sep, 2022

Ο επίσημος λογαριασμός Twitter για τις επιχειρήσεις Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ στην περιοχή του Δυτικού Τέξας πρόκειται να απενεργοποιηθεί μετά την ανανέωση των αναρτήσεων ενός πρώην συμβούλου πολιτικής της κυβέρνησης Τραμπ που επέκρινε τις συνοριακές πολιτικές του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Σε μια δήλωση στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης στις 10 Σεπτεμβρίου, ο επίτροπος της CBP, Chris Magnus, είπε ότι η υπηρεσία “έχει αντιληφθεί μη εξουσιοδοτημένο και ακατάλληλο περιεχόμενο” που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό και ότι η CBP “θα λάβει μέτρα για να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό και έχει παραπέμψει το θέμα στο Γραφείο Επαγγελματικής Ευθύνης για διερεύνηση.»

«Τα tweets δεν αντικατοπτρίζουν τις αξίες αυτής της διοίκησης και το έργο μας για την ανοικοδόμηση ενός ανθρώπινου, τακτικού και ασφαλούς συστήματος μετανάστευσης », πρόσθεσε ο Magnus.

Ο Magnus σημείωσε επίσης ότι ήταν «εντελώς απαράδεκτο και απογοητευτικό το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε οποιοσδήποτε λογαριασμός στο Twitter της CBP» για το retweet «προσβλητικού, μη εξουσιοδοτημένου περιεχομένου».

Ο εν λόγω λογαριασμός,  West Texas CBP, εξακολουθεί να είναι ενεργός από τις 12 Σεπτεμβρίου, αν και το τελευταίο tweet που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό χρονολογείται από τις 6 Ιουλίου και τα πρόσφατα retweets φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί.

Οι αναρτήσεις που κοινοποιήθηκαν από τον λογαριασμό περιελάμβαναν retweets αναρτήσεων του Stephen Miller , πρώην ανώτερου συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ, στις οποίες επέκρινε τις μεταναστευτικές πολιτικές του Μπάιντεν και κατηγόρησε τα μέσα ενημέρωσης ότι σιωπούν για την «εξάλειψη των συνόρων μας» από τον Μπάιντεν.

«Δεν είμαστε πια Δημοκρατία»

«Οι βίαιοι εγκληματίες καταστρέφουν τις κοινότητές μας ανενόχλητοι, ενώ η τεράστια δύναμη του κράτους διατάσσεται εναντίον εκείνων των οποίων το μόνο έγκλημα είναι η διαφωνία», έγραψε ο Μίλερ σε ένα από τα tweets. «Ο νόμος έχει μετατραπεί από ασπίδα για την προστασία των αθώων σε σπαθί για να τους κατακτήσει».

«Η μεγαλύτερη δύναμη των μέσων ενημέρωσης είναι η ικανότητά τους να πλαισιώνουν τι είναι μια τρομερή εθνική κρίση (π.χ. «οι μπάτσοι είναι ρατσιστές» καλοκαίρι του ’20) και τι όχι. Η εξάλειψη των συνόρων μας από τον Μπάιντεν σημαίνει ότι δεν είμαστε πια Δημοκρατία – τελείωσε σχεδόν 250 χρόνια συνταγματικής διακυβέρνησης. Τα μέσα ενημέρωσης σιωπούν», ανέφερε ένα άλλο tweet του Milner που κοινοποιήθηκε από τον λογαριασμό West Texas CBP.

Οι Ρεπουμπλικάνοι νομοθέτες έχουν συχνά βάλει στο στόχαστρο τις αποτυχημένες συνοριακές πολιτικές του Μπάιντεν για συμβολή στην τρέχουσα μεταναστευτική κρίση.

Μια  έκθεση  της Ομοσπονδίας για την Αμερικανική Μεταρρύθμιση της Μετανάστευσης (FAIR) που δημοσιεύτηκε τον περασμένο μήνα διαπίστωσε ότι σχεδόν 5 εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες έχουν περάσει τα σύνορα των ΗΠΑ τους 18 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένων περίπου 900.000 «φυγάδων» που κατάφεραν να αποφύγουν τους πράκτορες της συνοριακής περιπολίας.

Ο Μίλερ απάντησε αργά την Κυριακή για να καταδικάσει την έρευνα για το περιστατικό σχετικά με τον λογαριασμό Twitter.

«Η άψυχη σταυροφορία των ανοιχτών συνόρων του Τζο Μπάιντεν σκοτώνει χιλιάδες αθώους. Θάνατος και καταστροφή παντού. Αλλά αντί να κυνηγούν τα δολοφονικά καρτέλ, κυνηγούν πράκτορες για RT με μηνύματα υπέρ των συνόρων. Η κυβέρνηση Μπάιντεν μισεί τον νόμο και την επιβολή του νόμου»,  έγραψε ο Μίλερ.

Image: Charlotte Cuthbertson/The Epoch Times

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This