ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 29, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

αποκαλύψεις,Φιλιππίδη,Πηλιχού

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο για τον Πέτρο Φιλιππίδη απο την Ιώαννα Πηλιχού

27 Sep, 2021

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με την ηθοποίο Ιώαννα Πηλιχού να μας αποκαλύπτει φοβέρα και συγκλονιστικά πράγματα. Η Ιώαννα Πηλιχού διαφωνέι με όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, σχετικά σε ότι αφόρα την συμπεριφόρα του Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο ως σκηνοθέτης.

 

Ανάφερε αρχικά η Ιώαννα Πηλιχού ότι: «Μπορώ να πω πως περισσότερο διαφωνώ με το ότι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αγαπούσε τους ηθοποιούς του λόγω του ότι έχουμε συνεργαστεί, σε δουλειά που με σκηνοθέτησε ο Πέτρος και ήμασταν μαζί με την Ελισάβετ, μόνο αγάπη δεν βιώσαμε οι ηθοποιοί. Ίσως επειδή εγώ ήμουν πολύ πιο νέα ηθοποιός δεν έτυχα της αντιμετώπισης που έτυχε η Ελισάβετ έχοντας απέναντι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θέλω να πω όμως ότι δεν γλίτωσε κανένας από τους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί λόγω εμπειρίας και λόγω χρόνων. Όλους μας έθαβε τον έναν στον άλλον. Προσπαθούσε όλους να μας διαβάλλει και να δημιουργήσει ένα κλίμα άσχημο»

Επίσης πρόσθεσε με ειλικρίνεια η ηθοποίος στην Ναταλία Γερμανού στο ALPHA ότι: «Δεν μπορούσαμε τότε να πούμε πολλά πράγματα, ειδικά οι δύο νέοι που ήμασταν. Απλώς υποστήκαμε και το bullying και όλα τα υπόλοιπα, άλλα εγώ και άλλα ο συνάδελφος γιατί εγώ είμαι γυναίκα και εκείνος είναι άντρας. Πήγαινα κάθε βράδυ στο σπίτι μου και έκλαιγα. Έλεγα ότι ίσως να έπρεπε να διαλέξω μια άλλη δουλειά. Μου έχει τύχει αρκετές φορές στον χώρο σεξουαλική παρενόχληση όπως και επαγγελματικός εκφοβισμός».

Επίσης ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη τον παράτησε λόγο διαφωνίας που είχαν μεταξύ τους και δήλωσε δημόσια στον αέρα ότι: «Δεν εκπροσωπώ πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη». Μάλιστα προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και αντιδράσεις για την ξαφνική αποχωρήση του και δηλώσεις του που έκανε για τον κατηγορουμενό του.

Κατηγορούμενος πάντως εξήγησε πως η καταγγέλουσα είχε εμμονή μαζί του σε βαθμό, μάλιστα, που όταν την απέφυγε σε βάφτιση που έτυχε να βρίσκονται ταυτόχρονα, η κοπέλα είχε κλειστεί στην τουαλέτα και έκλαιγε, λέγοντας: «Εγώ τον αγαπώ, είμαι ερωτευμένη μαζί του κι εκείνος ούτε μου μιλάει».

Επίσης είπε συγκεκριμένα ο ηθοποίος ότι είχε προσπαθήσει να τον προσεγγίσει κι άλλες φορές, ακόμα και μπροστά στην συζηγό του: «Σπρώχνοντας με περίσσιο θράσος τη σύζυγό μου ήρθε να με χαιρετήσει αγκαλιάζοντάς με και φιλώντας με. Ένιωσα τρομερή αμηχανία για ακόμη μια φορά για τη διαχυτικότητά της αυτή αλλά και για την αγενέστατη συμπεριφορά της απέναντι σε εμένα και την σύζυγό μου».
Κατηγόρησε επίσης την γυναίκα ότι άλλαξε την αρχική της κατάθεση: «για να προσδώσει σε αυτήν αξιόποινο χαρακτήρα».

Επίσης επικαλέστηκε και την κατάθεση του προέδρου της ΣΕΗ ότι: «πολύ πριν κινηθεί η ποινική διαδικασία εις βάρος του, ήδη από το 2010, η σύζυγός του είχε απευθυνθεί στη μητέρα της καταγγέλλουσας και στον ίδιο ρωτώντας τους τι συνέβη στην Α. καθότι η συμπεριφορά της ήταν τουλάχιστον επίμονη και μη αρμόζουσα».

Πολλές φήμες που έρχονται στο φώς της δημοσιότητας ότι ο λόγος που ο δικηγόρος αποχώρησε απο την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ήταν γιατί ο ηθοποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και 2 απόπειρες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα youweekly.gr μας αναφέρει ότι: «Αρκετοί αναφέρουν πως η αποχώρησή του έχει να κάνει με τις εκλογές στον δικηγορικό σύλλογο, όπου ο κ. Σοφός είναι αντιπρόεδρος. Κάτι τέτοιο ωστόσο μπορεί και να μην ισχύει καθώς δεν έχει συμβεί ποτέ σε προηγούμενες εκλογές.

Όπως λοιπόν γράφουν δημοσιεύματα, ο δικηγόρος αποχώρησε από την υπόθεση λόγω έντονων διαφωνιών με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αρχικά δήλωσε κάθετα αντίθετος με την κίνηση του ηθοποιού να κάνει διαρροές στις εκπομπής μέσα από την φυλακή, καθώς δημιουργεί προβλήματα στην υπερασπιστική γραμμή που θέλει να ακολουθήσει».

Ο κατηγορούμενος ανάφερε ότι η καταγέλλουσα, ότι μπήκε στην σχολή με την δική του παρέμβαση όμως ο ίδιος επιθυμούσε όμως να μην την συγχαρεί διά ζώσης, γιατί όπως είπε ήταν πάντα άκρως διαχυτική μαζί του, ενώ: «μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμη και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το οποίο με έφερνε σε δύσκολη θέση».

Πρόσθεσε ο κατηγορούμενος ότι, το σωματείο Ελλήνων Ηθοποίων η ηθοποίος κατάγγειλε ότι στην πρόβα: «προσπάθησα και έβαλα τα δύο μου χέρια μέσα στο παντελόνι της, αλλά με σταμάτησε και πήγε στο μπάνιο». Ενώ στον εισαγγελέα υποστήριξε: «ότι έβαλα το ένα χέρι μου μέσα και από το παντελόνι και από το εσώρουχο και ότι επιπλέον εισχώρησα και τα δάχτυλά μου στο αιδοίο της».

Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, όταν της αποκάλυψε ότι τελικά δεν θα χρειαστεί αντικατάστρια η κοπέλα αγρίεψε και έτσι μέσα απο την απαγοητεύση της σύμφωνα πάντα με τον Πέτρο φιλιππίδη, προχώρησε για καταγγελία για να τον εκδικηθεί που δεν την πήρε. Παρολά αυτά παραδέχτηκε ο ίδιος ότι, μέτα την αντιδρασή της ο ίδιος έστειλε μήνυμα ερωτικούς περιεχομένου. Ο ίδιος ισχυρίζεται δε ότι: «η καταγγέλουσα έψαχνε κάποιον πιο έμπειρο ηθοποιό – σκηνοθέτη για να κρεμαστεί, να βοηθηθεί επαγγελματικά και επέλεξε εμένα. Πλην όμως οι ελπίδες της δεν ευοδώθηκαν και κατέρρευσε ο κόσμος της».

Τωρά όσο αφόρα την δεύτερη καταγγέλια της απόπειρας βιασμού, σύμφωνα με τον ίδιο ισχυρίστηκε ότι είναι αυτή που του επιτέθηκε σεξουαλικά.

Η ίδια τον είχε κατηγορήσει ότι ήταν μετά τον επαγγελματικό ραντεβού της, μέσα στο αυτοκινήτο του, την εξανάγκασε να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις παρά την θελησή της με βίαιο τρόπο. Το σοκ που της προκάλεσε ήταν τόσο ισχυρό, που την ανάγκασε να παρατήσει το επάγγελμα του ηθοποίου.

Ο ίδιος μέσα απο τις δηλώσεις του αντικρούει τις καταγγελίες της κοπέλας, και ο ηθοποίος είπε ότι μιλούσε με μια συναδελφό του στο Instagram και δέχτηκε να τη συναντήσει: «κατά πρώτον για το βιογραφικό και κατά δεύτερον γιατί ήταν ωραία κοπέλα επίσης». Ενώ μετά την συνάντηση της πρότεινε να την πάει στο σπίτι της.

Εκεί ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος, ότι είναι η κοπέλα που άρχισε να τον αγγίζει με σεξουαλική διάθεση. Εκείνος σταθμεύεσε σε ένα άδειο οικόπεδο και τότε: «η καταγγέλλουσα έπεσε με φόρα πάνω μου, ξεκούμπωσε το παντελόνι μου, κατέβασε το εσώρουχό μου και επιδόθηκε σε πεολειχεία». Σύμφωνα πάντα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο ίδιος ισχυρίζεται επίσης ότι μέτα την σεξουαλική παρένοχληση, που του άσκεισαι η κοπέλα την άφησε στη λεωφόρο Κηφισίας για να πάρει ταξί.

photo source enikos.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Η Pfizer θέλει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων COVID-19

Η Pfizer θέλει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων COVID-19

Η Pfizer ζήτησε από ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο να την αφήσει να παρέμβει σε υψίστης σημασίας υπόθεση που αφορά τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων, οι οποίες προσπαθούν να καθυστερήσουν την αποκάλυψη δεδομένων για το εμβόλιο της Pfizer για τον COVID-19.

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά εκτινάχθηκε σε υψηλό ρεκόρ, ξεπερνάει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά εκτινάχθηκε σε υψηλό ρεκόρ, ξεπερνάει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια

Το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ σε αγαθά αυξήθηκε τον Δεκέμβριο λόγω της αύξησης των εισαγωγών, για να φτάσει σε μηνιαίο υψηλό ρεκόρ, ενώ ανέβασε το συνολικό έλλειμμα για όλο το 2021 σε πάνω από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, επίσης μια ιστορική πρωτιά.

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton ενημερώνει τους πολίτες για τη «χρήση βίας» σε καταστάσεις που σχετίζονται με την κρίση στα σύνορα

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton ενημερώνει τους πολίτες για τη «χρήση βίας» σε καταστάσεις που σχετίζονται με την κρίση στα σύνορα

Μετά από κατακλυσμό κλήσεων από ενδιαφερόμενους πολίτες, ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton (R) εξέδωσε ένα ενημερωτικό δελτίο που περιγράφει τους νόμους σχετικά με τη χρήση βίας και την παράνομη μετανάστευση για πολίτες, ιδιοκτήτες ιδιωτικών περιουσιών και την επιβολή του νόμου.

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Αριζόνα υποστηρίζουν την  Sinema στη μομφή από τους Δημοκρατικούς

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Αριζόνα υποστηρίζουν την  Sinema στη μομφή από τους Δημοκρατικούς

Οι Ρεπουμπλικάνοι νομοθέτες στην Αριζόνα εξέφρασαν την υποστήριξή τους για τη γερουσιαστή Kyrsten Sinema (D-Ariz.), η οποία τιμωρήθηκε από το δικό της κόμμα την περασμένη εβδομάδα επειδή ψήφισε υπέρ της διατήρησης του Filibuster για τα δικαιώματα ψήφου στη Γερουσία.

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ανταποκρίνονται στα αιτήματα της Ρωσίας μετά την προειδοποίηση της Μόσχας για «αντιποιητικά μέτρα»

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ ανταποκρίνονται στα αιτήματα της Ρωσίας μετά την προειδοποίηση της Μόσχας για «αντιποιητικά μέτρα»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η δυτική συμμαχία ασφαλείας του ΝΑΤΟ ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ασφαλείας της Ρωσίας με ξεχωριστές γραπτές δηλώσεις εν μέσω συνεχιζόμενων διπλωματικών προσπαθειών για την επίτευξη λύσης για την κατάσταση στην Ουκρανία, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν.

Δρ Peter McCullough : Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό

Δρ Peter McCullough : Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό

Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό, είπε ο διάσημος καρδιολόγος και επιδημιολόγος Δρ. Peter Peter McCullough στο πρόγραμμα «Capitol Report» του NTD κατά τη διάρκεια της πορείας «Defeat the Mandates» στην Ουάσιγκτον, στις 23 Ιανουαρίου.