EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
ναζιστικής σβάστικας

Βικτώρια: η πολιτειακή κυβέρνηση συζητά την απαγόρευση της δημόσιας επίδειξης της ναζιστικής σβάστικας

20 Mar, 2023

Μετά την ένταση που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων υπέρ των ντρανστζέντερ στην Μελβούρνη, μεταξύ διαδηλωτών και νεοναζιστών, η πολιτειακή κυβέρνηση δια στόματος της υπουργού δικαιοσύνης της Βικτώρια Τζάκλιν Σάϊμς, δήλωσε πως θα συζητηθεί η απαγόρευση της δημόσιας επίδειξης της ναζιστικής σβάστικας.
Μάλιστα, η υπουργός δικαιοσύνης δεσμεύτηκε να προωθηθεί η νέα νομοθεσία με εντατικούς ρυθμούς, παρ’ όλο που, όπως εκτιμά, ίσως χρειαστεί ένα χρονικό περιθώριο μηνών για την εφαρμογή της.

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου, στην Μελβούρνη, μια ομάδα τριάντα περίπου ατόμων με ναζιστικά σύμβολα και με τον ναζιστικό χαιρετισμό, στάθηκαν μπροστά στο Κοινοβούλιο της Βικτώρια, με σκοπό να υποστηρίξουν την άποψη ότι οι τρανστζέντερ δεν έχουν δικαιώματα.
Οι αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις.

Όπως δήλωσε ο πολιτειακός πρωθυπουργός Ντάνιελ Άντριους: «Εύχομαι να μη χρειαζόταν να ειπωθεί, αλλά είναι σαφές πως χρειάζεται: οι ναζί δεν είναι ευπρόσδεκτοι εδώ πέρα. Ούτε στα σκαλιά του κοινοβουλίου, ούτε πουθενά… Η σατανική ιδεολογία τους θέλει να μετατρέπονται μειονότητες σε αποδιοπομπαίους τράγους — και δεν έχει καμιά θέση εδώ πέρα. Και όσοι τάσσονται στο πλευρό τους δεν έχουν ούτε αυτοί θέση εδώ».

Στο πολιτικό παρασκήνιο, η βουλευτής του φιλελεύθερου κόμματος Μόϊρα Ντίμινγκ, που έλαβε μέρος στην διαδήλωση, θα τεθεί εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, όπως δήλωσε ο αρχηγός του κόμματος John Pesutto.

 

Φώτο: AAP /James Ross
πηγη www.neoskosmos.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This