EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Βραβείο ανθρωπισμού

Βραβείο ανθρωπισμού 2022

5 Nov, 2022

Αξιότιμη Πρύτανη κα. Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη

Με την παρούσα αλληλογραφία μας, και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου | ΣΠΕΚ, είμαστε στην ευάρεστη θέση να σας αναγγείλουμε ότι ο Σύνδεσμός μας – με απόλυτη πλειοψηφία της Κριτικής Επιτροπής – σας απονέμει το

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ – 2022 του ΣΠΕΚ

για την πολυετή ευεργετική συμβολή σας στην ίδρυση Πανεπιστημιακού Ιδρύματος και στην αποτελεσματική διοίκησή του, ως Πρύτανης και ως πρότυπο εφαρμογής της Ισότητας Φύλων. Επιπλέον γιατί ενισχύσατε οικονομικά τη φιλαναγνωσία και διότι έχετε αναπτύξει επιστημονικές θέσεις για μια Οικονομία ικανή να επιλύει κρίσιμα κοινωνικά θέματα, όπως η ανεργία και η ανάπτυξη νέων, το αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης, τα δημόσια ελλείμματα κ.ά.

Ο θεσμός αυτός καθιερώθηκε από τον ΣΠΕΚ το 2020 και μέχρι σήμερα έχουν βραβευθεί προσωπικότητες, που ο καθένας, από το πεδίο δράσης και ειδικότητας του, έχει επιτελέσει μέγα ανθρωπιστικό, επιστημονικό και κοινωνικό ή πολιτιστικό έργο όπως εσείς και ο Καθηγητής Κύπρος Νικολαΐδης (2022), ο Καθηγητής Βάλτερ Πούχνερ και ο Μουσικοσυνθέτης Μιχάλης Χριστοδουλίδης (2021), η Ομότιμη Καθηγήτρια ΑΠΘ Ζωή Σαμαρά και η Ελληνίστρια Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μεξικού Νατάλια Μορελεών (2020).

Συναφώς σας πληροφορούμε ότι ως ΣΠΕΚ διοργανώνουμε Ψηφιακή Τελετή προς τιμή σας και του Καθηγητή Κύπρου Νικολαΐδη, το Σάββατο 12|11|2022, από 6 μ.μ. έως 7 μ.μ. στην οποία σας παρακαλούμε να παρουσιαστείτε. Παρόντες θα είναι τα 10 Μέλη της Κριτικής Επιτροπής – που αναγράφονται στο τέλος – οι οποίοι σε συντομία θα χαιρετίσουν και θα σχολιάσουν. Η Τελετή κλείνει με 10λεπτες Αντιφωνήσεις, εσάς και του Καθηγητή Κ. Νικολαΐδη.

Η Διαδικτυακή Τελετή Βράβευσης έχει προγραμματιστεί με την εφαρμογή ΖΟΟΜ και θα μεταδίδεται ζωντανά σε Ελλάδα, Κύπρο, Ομογένεια, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου Facebook Page, Facebook Team, YouTube, Twitter καθώς και από το SOLOMOS Web Radio TV του ΣΠΕΚ www.cultural-association.org. Τα στοιχεία σύνδεσης είναι τα ακόλουθα και η εφαρμογή θα ανοίξει στις 17:50 για να έχουμε τον χρόνο συντονισμού.

Σας συγχαίρουμε θερμά για τη δίκαιη βράβευσή σας. Σας ευχόμαστε υγεία για να συνεχίζετε το ευεργετικό σας έργο.

Με εκτίμηση και σεβασμό,
ΣΙΣΣΥ ΣΙΓΙΟΥΛΤΖΗ-ΡΟΥΚΑ
Πρόεδρος ΣΠΕΚ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΡΟΥ
HELLENIC CYPRIOT CULTURAL ASSOCIATION

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This