ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Γερουσιαστής John Kennedy

Γερουσιαστής John Kennedy: “Οι Αμερικανοί αξίζουν κάτι καλύτερο από τον Μπάϊντεν”

14 Apr, 2022

“Είχα το προνόμιο να συμμετάσχω ως καλεσμένος στην Ronna McDaniel, στο RNC σε ένα επεισόδιο του podcast της «Real America», για να συζητήσω την απελευθέρωση της αμερικανικής ενέργειας, την θέση μου στην Γερουσία των ΗΠΑ και να συναντήσω τον Denzel Washington”.

<<Είμαι χαρούμενος που μοιράζομαι ότι είναι διαθέσιμο στην διαδικτυακή ροή σήμερα, σε όλες τις πλατφόρμες! Ως Γερουσιαστής που εκπροσωπεί τη μεγάλη πολιτεία της Λουιζιάνα, ήμουν περήφανος που συμμετείχα στην κα McDaniel για να συζητήσουμε το μέλλον της Αμερικής και το τι κάνει το κόμμα μας για να πολεμήσει ενάντια στη Ριζοσπαστική Αριστερά.

Στη Λουιζιάνα, εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να βάζουμε την Αμερική ΠΡΩΤΑ, παρά τα όσα κάνει ο Πρόεδρος Μπάιντεν. Η κυβέρνηση Μπάιντεν ξεκινά έναν πόλεμο κατά της Αμερικανικής Ενεργειακής Ανεξαρτησίας και μπορώ να σας πω ότι παίρνω αυτό το θέμα πολύ σοβαρά. Οι άνθρωποι εργάζονται σκληρά για τα χρήματά τους και οι Αμερικανοί δεν πρέπει να φτάσουν να πάρουν τραπεζικό δάνειο μόνο και μόνο για να γεμίσουν το αυτοκίνητό τους.
Ήρθε η ώρα να βάλουμε ξανά τον αμερικανικό λαό πρώτο, καθώς αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες στιγμές λόγω της κακής λήψης αποφάσεων και των δικαιολογιών του Προέδρου Μπάιντεν.

Σύμφωνα με τα λόγια της προέδρου McDaniel, οι απλοί άνθρωποι θα σώσουν ένα εξαιρετικό έθνος και είμαι βέβαιος ότι με τη βοήθειά σας μπορούμε να ανακτήσουμε το Κογκρέσο φέτος και να διασφαλίσουμε ότι κάθε Αμερικανός έχει την ευκαιρία στην ανάπτυξη>>!

Γερουσιαστής John Kennedy

 

Ακούστε εδώ το podcast:

 

 

 

Photo: Wikimedia

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα