EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
προειδοποιήσεις παγετού

Δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί υπό ειδοποιήσεις παγετού και τεράστιας πτώσης της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

3 Nov, 2023

Ένας χάρτης που δημοσιεύτηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS) δείχνει ότι οι προειδοποιήσεις παγετού και τεράστιας πτώσης της θερμοκρασίας εκδόθηκαν κυρίως στις νοτιοανατολικές και μεσοατλαντικές πολιτείες των ΗΠΑ. Σημείωσε ότι το χιόνι που προκαλείται από τη λίμνη μπορεί να επηρεάσει περιοχές γύρω από τις Μεγάλες Λίμνες, γεγονός που θα δημιουργήσει επικίνδυνες συνθήκες σε περιοχές όπου πέφτουν αρκετές ίντσες.

«Καθώς ο ψυχρότερος αέρας γλιστρά ανατολικά και νότια, συνθήκες παγετού και παγετού με νέες ρεκόρ χαμηλές θερμοκρασίες αναμένονται μέχρι τα μέσα της εβδομάδας», αναφέρει η υπηρεσία.

Οι υψηλές θερμοκρασίες την Τρίτη «αναμένονται να κυμανθούν από 10 έως 30 βαθμούς κάτω από το μέσο όρο παντού ανατολικά των Βραχωδών Ορέων», προσθέτει. «Αυτό ισοδυναμεί με απογευματινές θερμοκρασίες του Halloween που φτάνουν μόνο τους 40 και 50 για τους περισσότερους, με τους 30 βαθμούς στα Μεσοδυτικά, τις Μεγάλες Λίμνες, τις κεντρικές και βόρειες πεδιάδες», ανέφερε το δελτίο NWS, προσθέτοντας ότι «οι θερμοκρασίες θα είναι ανατριχιαστικά χαμηλές ενώ θα πέφτουν στους εφήβους και 20 για τις περισσότερες τοποθεσίες” τη νύχτα.

Ο ιδιωτικός μετεωρολόγος AccuWeather προέβλεψε ότι οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές για πολλές τοποθεσίες στις πολιτείες των ανώτερων μεσοδυτικών και βορειοανατολικών πολιτειών, ενώ χαμηλές θερμοκρασίες στη τ΄σξη των 30 βαθμών θα βρεθούν σε όλες τις πολιτείες του Κόλπου και της Ανατολικής Ακτής. Οι θερμοκρασίες θα μπορούσαν να σπάσουν ορισμένα καθημερινά ρεκόρ το βράδυ της Τρίτης και την Τετάρτη, σημείωσε.

“Πολλές περιοχές θα τερματίσουν την καλλιεργητική τους περίοδο τις επόμενες ημέρες από τις νότιες πεδιάδες έως τον μέσο Ατλαντικό, συμπεριλαμβανομένων τμημάτων του Βαθύ Νότου. Οι εκτεθειμένοι σωλήνες νερού θα κινδυνεύσουν επίσης να παγώσουν ή να σκάσουν εάν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα”. είπε. “Ισχύουν προειδοποιήσεις για παγετούς. Η κρύα και ξηρή μάζα αέρα όταν συνδυάζεται με θυελλώδεις ανέμους μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο πυρκαγιάς σε όλες τις κεντρικές πολιτείες του Κόλπου, προκαλώντας την έκδοση προειδοποιήσεων για την Κόκκινη Σημαία.”

Λίγο χιόνι έχει ήδη πέσει από το Κολοράντο στη Νότια Ντακότα τις τελευταίες ημέρες, με ορισμένες περιοχές να έχουν έως και 19 ίντσες χιονιού, σύμφωνα με το NWS. Το διεθνές αεροδρόμιο του Ντένβερ έπεσε περίπου 7,5 ίντσες χιονιού το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ σε ορισμένες περιοχές κοντά στο Ντένβερ έπεσαν 10 έως 11 ίντσες την Κυριακή.

Ιστορικά, πολλές μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ αντιμετωπίζουν γενικά το πρώτο χιόνι της σεζόν τον Νοέμβριο. Περιλαμβάνουν το Σολτ Λέικ Σίτι (8 Νοεμβρίου), το Κλίβελαντ (10 Νοεμβρίου), το Πίτσμπουργκ (17 Νοεμβρίου), το Σικάγο (18 Νοεμβρίου) και τη Βοστώνη (29 Νοεμβρίου), σύμφωνα με το Weather Channel .

 

Photo by form PxHere

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This