EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Δυστυχώς ή ευτυχώς

Δυστυχώς ή ευτυχώς

7 Jul, 2023

Δυστυχώς ή ευτυχώς, εσείς θα το κρίνετε αυτό, είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω ότι η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως. Σκεφτείτε τη λέξη επανά-λήψη. Σημαίνει επαναλαμβανόμενη λήψη. Αυτό λοιπόν προσπαθώ να κάνω λέγοντας την άποψή μου. Να αφυπνίσω κάποιες συνειδήσεις. Ακόμα και μια συνείδηση να αφυπνιστεί, μπορεί και αυτή κατόπιν με την σειρά της να κάνει επανά-ληψη σε κάποια άλλη κοιμισμένη συνείδηση και έτσι ίσως προσεγγίσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ξεκίνησα λίγο ανορθόδοξα σήμερα αλλά θα έρθω στο ζητούμενο γιατί μου δόθηκε η αφορμή με τα τελευταία γεγονότα, που δυστυχώς χτυπάνε ανελέητα τους νοήμονες ανθρώπους της χώρας μου και όχι μόνο. Και δυστυχώς είναι πολλά τα μέτωπα κι αλήθεια, δεν ξέρω από πού να τα πρωτοπιάσω.

Αγαπημένοι μου, νιώθω μια πίκρα και μια οργή για όλα αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μου. Είμαι ένα αισιόδοξο άτομο από τη φύση μου και παρόλες τις αναποδιές, βλέπω πάντα φως στο τούνελ, αλλά δεν ξέρω πια αν υπάρχει αυτό το φως στο μεγάλο τούνελ που βρίσκεται στην Ελλάδα. Οι έποικοι, οι κατακτητές, είναι εδώ και κανείς δε θέλει να το δει αλλά αντίθετα κλείνει τα μάτια σε μια εμπόλεμη κατάσταση.

Ήρθα πάλι σε αυτό το θέμα γιατί θυμήθηκα ότι πριν λίγα χρόνια, είχα γράψει ένα άρθρο διότι στο διαδίκτυο και σε προσωπικά μηνύματα, είχαν σταλθεί διάφορα βίντεο με λαθρομετανάστες -μπαρουτοκαπνισμένους κακομοίρηδες όπως τους προσφωνούν κάποιοι φιλεύσπλαχνοι ματσωμένοι- να βρίσκονται στη Σάμο σε έναν ιδιωτικό χώρο και να χορεύουν τον χορό του αυτομαστιγώματος. Νέοι άντρες γυμνοί από τη μέση και επάνω, με μουσική υπόκρουση αραβική, να χτυπάνε το σώμα τους πρώτα με τα χέρια και μετά με ένα μαστίγιο μέχρι να αρχίσει να βγάζει αίμα το δέρμα τους. Πρόκειται για ένα πολύ σκληρό έθιμο των πιστών Σιιτών μουσουλμάνων, οι οποίοι αυτοτραυματίζονται με σιδερένια μαστίγια για να βιώσουν τον πόνο που ένιωσε ο εγγονός του προφήτη Μωάμεθ. Ονομάζεται η ιεροτελεστία της Ασούρα, γιατί λέει τράβηξε μαρτύρια ο εγγονός του Μωάμεθ μετά τη μάχη της Καμπάλα μέχρι να πεθάνει. Έτσι και φέτος, εκατοντάδες μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν για να συμμετάσχουν στην ιεροτελεστία της Ασούρα, ημέρας μνήμης του θανάτου του εγγονού του προφήτη Μωάμεθ. Και θέλω να κάνω μια ερώτηση σε εσάς που διαβάζετε αυτό το κείμενο: πιστεύετε ότι αυτοί οι μουσουλμάνοι, που για χάρη όχι του Μωάμεθ αλλά -άκουσον άκουσον- του εγγονού, τιμωρούνε τόσο πολύ τον εαυτό τους, όταν δοθεί σήμα από τα άνωθεν κλιμάκια ότι επιβάλλεται να σκοτώσουν στο όνομα του εγγονού ή του γιου ή του θείου τι λέτε; Θα το σκεφτούν έστω και ένα δευτερόλεπτο να πάρουν τα κεφάλια μας σε ένδειξη πίστης; Όχι αδέλφια μου, δε θα το σκεφτούν.

Έχουν έρθει σαν κατακτητές και έχουν σκοπό να παραμείνουν με τις ευχές του πολιτικού συστήματος, με τις ευχές των εξαρτημένων από ναρκωτικά που έχουν γεμίσει την Ελλάδα με όλους αυτούς τους πιστούς και αγνούς μουσουλμάνους. Με την ευχή του αγοραίου έρωτα και των αριστεροσοσιαλοδεξιόφρονων κυβερνήσεων… Ααα και ας μην ξεχνάμε και το πιο σημαντικό. Με την ευχή του μεγάλου εμπορίου βρεφών και παιδιών που δυστυχώς σήμερα πλήττει τρομερά τη χώρα μας και είναι ένα παγκόσμιο έγκλημα. Με τις ευχές των παγκοσμιοποιητών που σκέφτηκαν κιόλας να τους δώσουν και επιδόματα λόγω του ότι είναι λέει ανάπηροι και οι ανάπηροι παίρνουν συντάξεις. Γιατί να μην πάρουν και αυτοί οι κατά 30% ανάπηροι… παιδόφιλοι! Το πρώτο θέμα και η καθημερινή σε πρωτοσέλιδό τους το 2012,αναφέρθηκαν στο ΦΕΚ με αριθμό φύλλου 2611 όπου υπήρχε η απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γ. Κουτρουμάνη, για ρύθμιση η οποία θα καθόριζε τα ποσοστά αναπηρίας με βάση κάποια πάθηση (σωματική ή ψυχική. Σας παραθέτω παρακάτω τη λίστα για να δείτε τι κάνουν αυτοί που εμείς ψηφίζουμε για να μας εκπροσωπήσουν για το καλό μας. Αν και οι 300 της βουλής το μονό που προσπαθούν να κάνουν αποκτώντας εξουσία είναι να καλύψουν τις προσωπικές τους ανάγκες σε χρήματα, σεξ και ό,τι άρρωστο έχουν, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν το μέλλον τους, μέσα από διατάξεις που έχουν δικαίωμα να περνούν από τη βουλή και κανείς εισαγγελέας δεν υπάρχει πουθενά.

Παρατίθεται ο σχετικός πίνακας:

– Πυρομανία ΠΑ: 20-35%

– Απασχόληση με τυχερά παιχνίδια ΠΑ: 20-35%

– Κλεπτομανία ΠΑ: 20-35%

– Φετιχισμός ΠΑ: 20-30%

– Παρενδυτικός φετιχισμός ΠΑ: 20-30%

– Επιδειξιομανία ΠΑ: 20-30%

– Hδονοβλεψία ΠΑ: 20-30%

– Παιδοφιλία ΠΑ: 20-30%

– Σαδομαζοχισμός ΠΑ: 20-3

Πηγή πρώτο θέμα

Από τις 8 Νοεμβρίου 2011, οι παιδόφιλοι «πριμοδοτούνται» με ποσοστό αναπηρίας, όπως μπορεί ο κάθε πολίτης να διαπιστώσει στο ΦΕΚ της κυβέρνησης στη σελίδα 38170: http://www.disabled.gr/lib/images/41920.pdf από ό,τι γράφει το capital gr .

Υπάρχει λοιπόν αυτή η διάταξη που καλύπτει όλους αυτούς που εγώ θα καταγγείλω. Μου στείλαν το βίντεο ενός Αφγανού που βίαζε ένα κοριτσάκι και ο άλλος το βιντεοσκοπούσε, κάπου στην πατρίδα μου την Ελλάδα, όχι σε κάποιο βουνό του Αφγανιστάν. Έχουν κυριαρχήσει δυστυχώς στην πανέμορφη χώρα μας και εγώ το μόνο που ζητάω είναι να προστατέψουμε τα παιδιά που δε φταίνε σε τίποτα να γίνονται θύματα σεξουαλικής κακοποίησης όπως στο Πείραμα Κέντλερ: Οι αρχές του Βερολίνου έδιναν παιδιά σε παιδόφιλους για 30 χρόνια!

Επί τρεις δεκαετίες οι αρχές του Δυτικού Βερολίνου έδιναν άστεγα παιδιά σε παιδόφιλους άνδρες, υποθέτοντας ότι θα έκαναν… ιδανικούς θετούς γονείς. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι η αρρωστημένη πρακτική συνεχίστηκε για δεκαετίες.

Πηγή από Σκάι: Η υπεύθυνη για τη νεολαία γερουσιαστής του Βερολίνου Σάντρα Σέρρες χαρακτήρισε τα ευρήματα «συγκλονιστικά και τρομακτικά». Μια πρώτη έκθεση για το «πείραμα του Κεντλέρ» δημοσιεύθηκε το 2016 από το Πανεπιστήμιο του Γκέτινγκεν. Οι ερευνητές δήλωσαν τότε ότι η Γερουσία του Βερολίνου φάνηκε να μην ενδιαφέρεται να αποκαλύψει την αλήθεια. Τόσα χρόνια μετά, οι αρχές του Βερολίνου δεσμεύθηκαν να ρίξουν φως στο θέμα.

Έρευνες που έχουν διεξαχθεί σε διάφορες χώρες, δείχνουν ότι τουλάχιστον το 7% των γυναικών και το 3% των ανδρών έχουν υποστεί κατά την παιδική τους ηλικία σεξουαλική κακοποίηση. Και επανέρχομαι στους κατακτητές μας. Διάβασα κάπου στο διαδίκτυο ότι οι ιμάμηδες μουσουλμάνοι ζητούν να νομιμοποιηθεί και στην Ευρώπη η παιδεραστία! Στην αρχή είπα πως είναι υπερβολές, που κάποιες φορές δημοσιεύονται στο διαδίκτυο. Όμως είχα άδικο. Ψάχνοντας στο Κοράνιο, το ιερό βιβλίο των Μουσουλμάνων, διαπίστωσα πως είχαν δίκιο και τα δύο δημοσιεύματα.

Στο πρώτο δημοσίευμα διαβάζουμε, ότι πριν μερικά χρόνια στη Γάζα είχε γίνει μια τελετή. Ο Ιμάμης ευλόγησε τον γάμο 450 ζευγαριών. Η πλειοψηφία των γαμπρών ήταν από 25 μέχρι 30 ετών και η πλειοψηφία των νυφών ήταν κάτω από 12 ετών. Ο κόσμος αγνοεί ότι οι πιο αποτρόπαιες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε παιδιά, λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της Γάζας. Οι γάμοι των παιδόφιλων της Χαμάς γίνονται με παιδιά μόλις τεσσάρων ετών, και αυτό με την άδεια του Ισλαμικού νόμου. Αυτή η πληροφορία αποκαλύφθηκε από τον Δρ. Paul L. Williams, και εκδόθηκε και μεταφράσθηκε στην Βραζιλία. Το Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τις γυναίκες εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου 51 εκατομμύρια αρραβωνιασμένα κοριτσάκια. Κάθε τρία χρόνια, τρία εκατομμύρια αυτών των μικρών μουσουλμάνων υπόκεινται σε ακρωτηριασμούς. Η άσκηση αυτής της παιδοφιλίας γίνεται με την υποστήριξη του ακραίου Ισλαμισμού. Και ρωτάω εγώ γιατί θα πρέπει εμείς να ανοίξουμε τα σπίτια μας και τη χώρα μας σε μια κουλτούρα που βιάζει παιδιά, κακοποιεί τις γυναίκες και -το πιο γελοίο- σκοτώνει και κρεμάει τους ομοφυλόφιλους. Τι υποκρισία ! Οι ίδιοι τους βιάζουν μικρούς και μεγάλους και δε δέχονται την ομοφυλοφιλία…

 

Κι ερχόμαστε στο σήμερα. Έχει βουίξει ο τόπος μας μετά τον ντόρο που ξέσπασε με κάποια σκίτσα που κυκλοφορούν, οι περισσότεροι θα τα έχετε δει. Θα προσπαθήσω να παραθέσω τη δική μου οπτική και άποψη επί του θέματος γιατί είναι κάτι που πραγματικά μας αφορά όλους ανεξαιρέτως.

Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή και από τα πιο… απλά… γιατί δεν είναι ένα, δεν είναι δύο όλα αυτά που εν μέσω γελοιογραφιών ή εικόνες κόμικς, διαρρέονται ως… φυσιολογικά.

Ξεκινάω από μια εκδοχή της εικόνας όπου η ελληνική σημαία καίγεται μαζί με την Ακρόπολη. Να καταπατήσουμε λοιπόν την ιστορία μας. Να ισοπεδώσουμε τις ρίζες και τις αξίες μας. Προς τι τόσο μίσος για την πατρίδα μας, αλήθεια; Κι αν κάποιοι δεν την αντέχουν, δε χρειάζεται να τη φαντάζονται κατεστραμμένη. Η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα, μπορούν να γίνουν οι ίδιοι μετανάστες σε άλλη χώρα. Ας αφήσουν εμάς που την αγαπάμε να τη χαρούμε.

Τι να πούμε για το γεγονός ότι προάγεται η ομοφυλοφιλία ως κάτι φυσιολογικό μέσα από σκίτσα! Αλήθεια, πιστεύετε ότι αυτό λέγεται γελοιογραφία; Ή ότι η σκιτσογραφία τέτοιων εικόνων θα περάσουν στον κάθε νοήμονα άνθρωπο ως αποδεκτές και μάλιστα με το έτσι θέλω; Τσαμπουκά δηλαδή. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να διαφημίζονται οι σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιων αντί να συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το γνωστό γνωμικό «τα εν οίκω μη εν δήμο».

Συνεχίζω με την απαράδεκτη εικόνα μιας μητέρας να βιάζει το ίδιο της παιδί στα τέσσερα με στραπόν κι εκείνο να περιμένει ως αντάλλαγμα το αυτοκίνητο. Αυτό είναι το νέο πρότυπο γονιών που πλασάρουν ή κάτι άλλο έχει υπόψη του ο… ποιητής;

Ακόμα χειρότερο -αν και απ’ ό,τι διάβασα το έκανε στο ξεκίνημά του κάποιος σκιτσογράφος- έναν παιδόφιλο, ολόγυμνο, που κάθεται με ένα μικρό κοριτσάκι που ηλικιακά είναι δεν είναι δέκα ετών, να το ρωτάει αν θέλει να του πάρει παγωτό για να του φύγει η γεύση -από το στοματικό- κι εκείνο χαμογελαστά να αναφωνεί «αμέ!» και σε αυτό το σημείο αναρωτιέμαι, μήπως όντως κάπου αλλού μας οδηγεί ο… ποιητής;

Να συνεχίσω και με το κομμάτι που αγγίζει τη θρησκεία μας, με την Παναγία μας στα pride χρώματα κι έναν άντρα ντυμένο καλόγρια να τραγουδάει κοροϊδευτικά “Jesus Christ” πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα; Πραγματικά είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ή όχι, αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κοροϊδεύει τη θρησκεία των άλλων και μάλιστα με τόσο χυδαίο τρόπο. Μην πιστεύτε κυρίες και κύριοι, αν δε θέλετε, αφήστε ήσυχη όμως τη δική μου θρησκεία.

Ξέρω βέβαια πώς υπάρχει ο φόβος να χαρακτηριστώ ως «εθνίκι» κατά τα λεγόμενα κάποιου-ων. Ουδόλως με απασχολεί, είναι η άποψή μου, η δική μου οπτική και κανείς δεν μπορεί να μου τη στερήσει.

Θα σταθώ όμως πολύ περισσότερο σε ό,τι αφορά τα παιδιά. Γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον και κανείς -ΚΑΝΕΙΣ- δεν έχει το δικαίωμα να τα χρησιμοποιεί, να τα εκμεταλλεύεται, να τα κακοποιεί, να τους στερεί την παιδικότητα, την αγνότητα, τη γαλήνη.

Όσοι το κάνουν είναι εγκληματίες και ως τέτοιοι, πρέπει να τιμωρούνται, και πραγματικά απορώ. Νόμοι υπάρχουν. Θα τεθούν σε εφαρμογή;

Ο πίνακας του Ποινικού Κώδικα (Νόμος 4619/2019) Άρθρο 348Α

Πορνογραφία ανηλίκων

  1. Όποιος με πρόθεση παράγει, διανέμει, δημοσιεύει, επιδεικνύει, εισάγει στην Επικράτεια ή εξάγει από αυτήν, μεταφέρει, προσφέρει, πωλεί ή με άλλον τρόπο διαθέτει, αγοράζει, προμηθεύεται, αποκτά ή κατέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας ή διαδίδει ή μεταδίδει πληροφορίες σχετικά με την τέλεση των παραπάνω πράξεων, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός (1) έτους και χρηματική ποινή.
  2. Όποιος με πρόθεση παράγει, προσφέρει, πωλεί ή με οποιονδήποτε τρόπο διαθέτει, διανέμει, διαβιβάζει, αγοράζει, προμηθεύεται ή κατέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας ή διαδίδει πληροφορίες σχετικά με την τέλεση των παραπάνω πράξεων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο (2) ετών και χρηματική ποινή.
  3. Υλικό παιδικής πορνογραφίας, κατά την έννοια των προηγούμενων παραγράφων συνιστά η αναπαράσταση ή η πραγματική ή η εικονική αποτύπωση σε ηλεκτρονικό ή άλλο υλικό φορέα των γεννητικών οργάνων ή του σώματος εν γένει του ανηλίκου, κατά τρόπο που προδήλως προκαλεί γενετήσια διέγερση, καθώς και της πραγματικής ή εικονικής γενετήσιας πράξης που διενεργείται από ή με ανήλικο.
  4. Οι πράξεις των παρ. 1 και 2 τιμωρούνται με κάθειρξη και χρηματική ποινή:

α. αν τελέσθηκαν κατ’ επάγγελμα,

β. αν η παραγωγή του υλικού της παιδικής πορνογραφίας συνδέεται με την εκμετάλλευση της ανάγκης, της ψυχικής ή της διανοητικής ασθένειας ή της σωματικής δυσλειτουργίας, λόγω οργανικής νόσου ανηλίκου ή με την άσκηση ή απειλή χρήσης βίας ανηλίκου ή με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος ή αν η παραγωγή του υλικού της παιδικής πορνογραφίας εξέθεσε τη ζωή του ανηλίκου σε σοβαρό κίνδυνο και

γ. αν δράστης της παραγωγής του υλικού παιδικής πορνογραφίας είναι πρόσωπο στο οποίο έχουν εμπιστευθεί ανήλικο για να τον επιβλέπει ή να τον φυλάσσει, έστω και προσωρινά.

  1. Αν η παραγωγή του υλικού της παιδικής πορνογραφίας συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας του, επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών και χρηματική ποινή. Η ίδια ποινή επιβάλλεται αν η πράξη των περ. β΄ και γ΄ της προηγούμενης παραγράφου είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη του παθόντος, αν δε αυτή είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο, επιβάλλεται ισόβια κάθειρξη.
  2. Όποιος εν γνώσει αποκτά πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω πληροφοριακών συστημάτων, τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία (3) έτη ή χρηματική ποινή.

Πηγη: lawspot.gr

Ελάτε λοιπόν να ενωθούμε να σώσουμε ό,τι νομίζουμε πως δε σώζεται, παρά μόνο μέσα από αγώνες. Όλοι μαζί ενωμένοι… Θα συνεχίσω να γράφω για ό,τι αγγίζει καταστροφικά την πατρίδα μου, τη θρησκεία μου, την οικογένεια μα πάνω απ’ όλα το θέμα των παιδιών γιατί είναι απροστάτευτα… γιατί είναι ένα θέμα που πονάει γονείς και μη.

 

Photo
ArmyAmber / https://pixabay.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This