EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Εάν πριν από λίγα χρόνια μου έλεγε κάποιος…

14 Jun, 2024
Εάν πριν από λίγα χρόνια μου έλεγε κάποιος

Εάν πριν από λίγα χρόνια μου έλεγε κάποιος

Εάν πριν από λίγα χρόνια μου έλεγε κάποιος

Εάν πριν από λίγα χρόνια μου έλεγε κάποιος ότι μπορεί το συγγραφικό μου έργο να απλώσει τα φτερά του για ταξίδια πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας μας, ίσως να δίσταζα να το πιστέψω.
Όμως κατά βάθος, αυτό ήταν ένα κρυφό μου όνειρο καθώς και μια επιθυμία, όχι μόνο δική μου αλλά και ανθρώπων που εκτίμησαν τις σyγγραφικές μου προσπάθειες.
Και να που χάρη σε έναν διορατικό και πολυτάλαντο άνθρωπο τον οποίο είχα την τύχη να συναντήσω στην πορεία μου, βρίσκομαι  εκστατική απέναντι από τα πρώτα μεταφρασμένα στην Αγγλική γλώσσα παραμύθια μου.
Ο λόγος, για την Κυρία Ιωάννα Λάζαρου, την διευθύντρια του Greek News and Radio FL των εφημερίδων και του εκδοτικού οίκου της Businessrise Publishing House.
Η συνεργασία μου μαζί της καθώς και με τον εκδοτικό οίκο, που εδρεύει στο Μαϊάμι της Φλώριδας, υπήρξε από την πρώτη στιγμή καρποφόρα, με αποτέλεσμα τα τρία παραμύθια μου με τίτλο “Το Βελουδένιο μαξιλαράκι”
“Η Κυρία Γρίπη και τα παιδιά της” και “Το φτερό της κουκουβάγιας”, να ταξιδεύουν και πέρα από τον Ατλαντικό!
Έτσι, θα έχουν την ευκαιρία μικροί αναγνώστες από όλο τον κόσμο, να προσλάβουν τα μηνύματα της αισιοδοξίας της γνώσης και της θετικής στάσης απέναντι στη ζωή, που συχνά μας φέρνει αντιμέτωπους με απρόβλεπτες και ατυχείς συγκυρίες.
Μέσα λοιπόν στη σύγχρονη εποχή των προκλήσεων που διανύουμε, η Κυρία Ιωάννα Λαζάρου μαζί με τους εκλεκτούς και ακούραστους συνεργάτες της, είχαν την ευαισθησία αλλά και την ικανότητα να διακρίνουν αυτά τα χαρακτηριστικά των παραμυθιών μου και με τη δική τους αρωγή να τα αναδείξουν πέρα των συνόρων μας, ώστε να γίνουν προσβάσιμα στο παιδικό κοινό της ομογένειας και όχι μόνο.
Τις πιο θερμές μου ευχαριστίες στην Κυρία Ιωάννα Λαζάρου, μια σύγχρονη λαμπαδηφόρο του Ελληνικού πνεύματος, που πρεσβεύει τις αξίες και τον πολιτισμό της πατρίδας μας στη μακρινή Αμερική κρατώντας αναμμένο το φάρο της Ελληνικής Ψυχής!
Το μοναδικό έργο που προσφέρει τόσο η ίδια όσο και οι πολύτιμοι συνεργάτες του εκδοτικού της οίκου Businessrise Publishing House, που με τόσο μεγάλο ζήλο και συνέπεια εργάζονται για την ανάδειξη των σύγχρονων Ελλήνων λογοτεχνών, μόνο συγχαρητήρια και επαίνους αξίζει!
Ας είναι πάντα ακτινοβόλος ο ήλιος που φωτίζει τους δρόμους της, για να ανοίγει σε όλους εμάς που θαυμάζουμε την τεράστια επιτυχία της σε ό,τι δημιουργεί διαυγή μονοπάτια, ώστε να  συμπορευόμαστε στα ταξίδια του πνεύματος και του πολιτισμού της Ελλάδας!
Με εκτίμηση και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
στην ΙΩΑΝΝΑ  ΛΑΖΑΡΟΥ.

Ευαγγελία Αρετογλίδου Φωληά, Συγγραφέας. 

1

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Η Ασούρα στον Πειραιά αποτελεί ένα αρχαίο έθιμο που αναβιώνει κάθε χρόνο, προσδίδοντας ένταση και...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This