EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

7 Mar, 2024

Η συνέχεια του άρθρου του Παν. Τραϊανού

 

Αυτό το «ομιχλώδες» περιβάλλον είναι που τον χαρακτηρίζει …Δεν είναι θορυβώδης Κριός …Δεν είναι ματαιόδοξος Λέοντας …Δεν είναι δογματικός Αιγόκερως. Αυτοί είναι ορατοί …Γίνονται ορατοί μνηστήρες τής εξουσίας όταν τη διεκδικούν …Γίνονται ορατοί σύμμαχοι ή εχθροί των κατεστημένων. Η εξουσία τούς «βλέπει» και χρησιμοποιεί τα μέσα που διαθέτει για να τους αντιμετωπίσει, είτε διαφθείροντάς τους είτε εξοντώνοντάς τους. Ο Υδροχόος δεν είναι τίποτε απ’ όλα αυτά! …Είναι μονα­χι­κός! …Πουλάει «τρέλα», για να περνάει κάτω από τα «ραντάρ» τής εξουσίας και να κάνει εν κρυπτώ αυτά τα οποία θέλει. Φαινομενικά είναι αδιάφορος με όσα ενδιαφέρουν και κατά κανόνα απειλούν την εξουσία. Φαινομενικά δεν θέλει να της αφαιρέσει τίποτε, ενώ πρακτικά εργάζεται μέρα-νύχτα για να την ανατρέψει στο σύνολό της και να επιβάλει τη δική του κοσμοθεώρηση!

Κινείται αθόρυβα! …και στα σκοτάδια! Στοχεύει πάντα τους ισχυρούς. Τα δικά τους «παιχνίδια» θέλει να χαλάσει …Τα έξυπνα, δύσκολα κι επικίνδυνα «παιχνίδια» τους. Είναι μόνιμα φίλος των αδυνάτων και εχθρός των ισχυρών. Είναι ΦΟΝΙΑΣ τυράννων. Λατρεύει τον άνθρωπο και θέλει να τον λυτρώσει από τη σκληρή εξουσία των Αιγόκερων. Είναι ο σκληρός αδερφός που θ’ αναλάβει χωρίς πολλές φανφάρες κι ανακοινώσεις να κάνει τη «βρώμικη» δουλειά για το καλό τής οικογένειας. Περί αυτού πρόκειται. Δεν συγκρούεται στα πεζοδρόμια με τους Κριούς. Δεν θέλει να μπει στα διοικητικά συμβούλια ν’ αρπάξει το «τιμόνι» από τους Λέοντες. Έχει στο μυαλό του άλλο «προορισμό» και έχει μόνιμα στο στόχαστρό του τον ίδιο τον φοβερό Αιγόκερω! …Στο «άβατο» του Αιγόκερου θέλει να μπει …Τον ρόλο τού Αιγόκερου θέλει να καταργήσει! Δεν θέλει να γίνει Αιγόκερως στη θέση τού Αιγόκερου! …Θέλει ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ο Αιγόκερως! Έχει ένα τρομερό φονικό ένστικτο, το οποίο του το ενεργοποιούν οι Αιγόκεροι και θέλει να τους «σκοτώσει» ως τύπους εξουσιαστών! …Θέλει να εξοντώσει αυτό το μοντέλο εξουσίας!

Όμως, μέχρι να συμβεί αυτό —και να είναι έτοιμος με δική του «πρόταση» εξουσίας— είναι ήσυχος …Άχρωμος, άγευστος κι αθόρυβος …Ένας δαιμό­νιος Οδυσσέας, ο οποίος μπορεί ν’ αντέξει να υποστεί τα πάντα, αλλά δεν αποκαλύπτεται. Επιμένει να περιφέρεται σιωπηλά ανάμεσα στους Μνηστήρες ακόμα κι αν τον βρίζουν, προκειμένου να τους «μελετήσει» και να βρει την ιδανική στιγμή για να τους εξοντώσει …Την ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ …Ούτε νωρίτερα ούτε αργότερα! …Ούτε νωρίτερα λόγω ενθουσιασμού ούτε αργότερα λόγω φόβου. Γι’ αυτόν τον λόγο, ακόμα κι όταν παριστάνει τον επαναστάτη, δεν είναι απειλητικός για την ανθρωπότητα, γιατί, ως κρόνιο ζώδιο, συνδέεται ταυτόχρο­να καί με την «τάξη καί την ηθική» και άρα είναι συντηρητικός. Είναι «επαναστάτης» τού «τόσο-όσο»! …«Επαναστάτης», αλλά όχι να τα διαλύσουμε όλα και να βρεθούμε στο χάος! Το χάος δεν αρέσει στον Υδροχόο, γιατί δεν έχει τη δυνατότητα να «στήσει» την κατάσταση από την αρχή …Μια κατάσταση, η οποία απαίτησε ή απαιτεί χιλιετίες για να ολοκληρωθεί, δεν πετιέται στα σκουπίδια! …Δεν γκρεμίζεις ένα παλάτι, επειδή έχεις άλλη άποψη για τη διαρρύθμισή του. Ο Υδροχόος θέλει την ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ αυτών που ΗΔΗ υπάρχουν κι έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι και τα οποία είναι τεράστια! …Θέλει την αλλαγή τής λειτουργίας των τεράστιων αιγοκερικών συστημάτων …Θέλει να επιβάλει τη δική του άποψη περί της διαχείρισης αυτών των συστημάτων! Για όσο διάστημα δεν έχει τη διάδοχη λύση, δεν επιχειρεί την ανατροπή της. Πιο πολύ κάνει πλάκα με τα ένστικτα της εξουσίας παρά την απειλεί πραγματικά. Πιο πολύ παίζει με τα «νεύρα» των εξουσιαστών της παρά τους απειλεί.

Γι’ αυτόν τον λόγο κάνει τα αντίθετα από αυτά τα οποία συνήθως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι τύποι εξουσιαστών. Δεν θέλει να «ξεχωρίζει». Δεν κάνει κριαρίσια «φασαρία» με καθημερινές συγκρού­σεις. Δεν εμπλέκεται στις πολιτικές «μάχες» των Λεόντων. «Κρύβεται» μέσα σε ομάδες «ταπεινών» με «ανώτερους» στόχους, γιατί αυτό του εξασφαλίζει την ελευθερία να κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να προκαλεί ως ξεχωριστός. Με τις περίεργες ιδέες του δημιουργεί περίερ­γες ομάδες, αλλά οι ομάδες είναι αυτές οι οποίες είναι εντοπίσημες ως εχθροί των Αιγόκερων και όχι ο ίδιος! Η άμυνα αυτών των περιέργων και «αιρετικών» ομάδων απέναντι στους φοβερούς Αιγόκερους γίνεται από τα μέλη αυτών των ομάδων και όχι από τον ίδιο για λογαριασμό του. Αυτός μπορεί να είναι εκείνος που επινοεί το αντικείμενο της ομάδας που ερεθίζει την εξουσία, όμως άλλοι στέκονται απέναντι σ’ αυτήν! …Απέναντί της στέκονται αυτοί, οι οποίοι έχουν μάθει να πηγαίνουν μπροστά και τους αρέσει να συγκρούονται! Ο Υδροχόος μένει στην ιδέα και παρακο­λου­θεί τις συνέπειες που έχει για την εξουσία η σύγκρουση που ο ίδιος προκάλεσε, χωρίς να είναι εκτεθειμένος στην κοινή θέα. Σαν κάποιον που —κρυμμένος— πετάει πέτρες σ’ ένα κάστρο, ώστε από τις αντιδράσεις των αμυνο­μένων να προσπαθεί να καταλάβει πού βρίσκεται το αδύναμο σημείο τής άμυνάς τους.

Αυτό το κάνει, γιατί πάντα το μυαλό του βρίσκεται στο επόμενο «βήμα» τής σύγκρουσης που επιδιώκει να προκαλέσει …και βέβαια να νικήσει. Μέσω των άλλων —χωρίς μεγάλο ρίσκο και προσωπική έκθεση στον κίνδυνο, που θα μειώσει την αποτελεσματικότητά του—«πληγώνει»  τους Αιγόκερους και βλέπει πώς μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτήν τη «ζημιά» που τους κάνει, είτε αυτή είναι μικρή είτε μεγάλη. Αυτή είναι η ασφάλειά του, για να μπορεί να συνεχίσει ν’ αναζητά τη νίκη. Μόνιμη μέριμνά του —και βασική ενστικτώδης ανάγκη του— είναι μην ξεχωρίζει από το πλήθος, για να μην είναι «εντοπίσημος» …Μένει μόνιμα στις «σκιές» των παρασκηνίων, γιατί θέλει να προετοι­μαστεί! …Συσσωρεύει απίστευτες γνώσεις σ’ αυτήν την προετοιμασία! …Προετοιμασία τής υπομονής και της επιμονής, εφόσον θέλει να «δει» το κάθε τι ξεχωριστά …όσο κι αν αυτό τού κοστίζει! …και αυτό είναι που τον χαρακτηρίζει! Γιατί; …Γιατί τον κάνει σκληρό …Τον «ατσαλώνει» …Τον κάνει ν’ αντέχει στις πιέσεις πριν καν κληθεί να βρεθεί αντιμέτωπος μ’ αυτές …Τον κάνει να μοιάζει με έναν αθλητή, ο οποίος προπονείται κρυφά, χωρίς ποτέ να έχει βγει δημοσίως να συμμετάσχει σε κάποια επίσημη διοργάνωση …Τον κάνει ν’ αντέχει στη θυσία χωρίς δόξα κι ανταμοιβή.

Όλα αυτά τον κάνουν ξεχωριστό ως μονάδα. Τον ισχυροποιούν ως άτομο, παρ’ όλο που κινείται μέσα σε ομάδες. Τον μεταμορφώνουν σε μια σκληρή «πέτρα» ακόμα κι όταν βρίσκεται μέσα σ’ ένα κουτί με «καραμέλες». Τον κάνουν ανθεκτικό ως άνθρωπο που ακολουθεί τις φιλοδοξίες του και «πληρώνει» το τίμημά τους, όσο βαρύ κι αν είναι αυτό. Ως ανθρωπότυπος, ο οποίος συνδέεται με τη λειτουργία τής εξουσίας, μπορεί να κάνει τις θυσίες που κάνει ένας Αιγόκερως, αλλά στον ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΑΘΜΟ! Τι σημαίνει αυτό; …Ότι κάνει θυσίες όπως ακριβώς οι άνθρωποι που διεκδικούν την εξουσία, χωρίς καν να είναι διεκδικητής της! …Ότι «σκαρφαλώνει» «κατά μέτωπο» και «σκαρφαλώνει» μόνος του και χωρίς «θαυμαστές» ή «οπαδούς» να τον ακολουθούν, να τον θαυμάζουν και να τον χειροκροτούν …και αυτό από μόνο του τα κάνει όλα πολύ πιο επώδυνα! Είναι άλλο πράγμα να τραυματίζεσαι σ’ ένα στάδιο, μπροστά σε ένα κοινό που σε αποθεώνει για τον ηρωισμό σου και άλλο πράγμα να τραυματίζεσαι μόνος σου στο σκοτάδι, επειδή έπεσες σ’ ένα βάραθρο και τσακίστηκες!

Αυτό είναι που παθαίνει ο Υδροχόος στη μοναχική του προσπάθεια …και αυτό πονάει πολύ περισσότερο! …Τα δάκρυα φεύγουν πολύ πιο εύκολα …Πονάει ακόμα περισσότερο όταν υποφέρεις και δεν πρέπει να βγάλεις «άχνα», για να μην καταλάβουν οι υπόλοιποι ότι γκρεμοτσακίστηκες και άρα απέτυχες. Όλα τα κάνει μόνος του, γιατί δεν τον ενδιαφέρει το πού βρίσκονται οι άλλοι …Δεν «βλέπει» τους άλλους που αφήνει «πίσω» του …Δεν «βλέπει» τους άλλους που σκαρφαλώνουν παράλληλα μ’ αυτόν …Δεν «βλέπει» τους άλλους όταν σκαρφαλώνει κι ούτε τον ενδιαφέρει που δεν τον «βλέπουν» κι αυτοί …πράγμα που είναι το σύνηθες, εφόσον τις περισσότερες φορές ούτε καν αντιλαμβάνονται ότι αυτός έχει ξεκινήσει τη διαδικασία τής επικίνδυνης ατομικής «αναρρίχησης».

Επειδή ακριβώς δεν συνδέεται μ’ αυτήν την έννοια της σχετικότητας απέναντι στην κοινωνία, πάντα στοχεύει το απόλυτο. Εφόσον σκαρφαλώνει για τη δική του ευχαρίστηση κι αυτοεπιβεβαίωση, δεν αρκείται στο ν’ ανέβει στον πρώτο «λόφο» που θα συναντήσει και είναι αυτός της μιας πετυχημένης επαγγελματικής καριέρας …Δεν αρκείται στο «βουνό» μιας μεγάλης προσωπικής επιτυχίας …Αναζητά το υψηλότερο «όρος» …Αυτό, το οποίο δεν έχει «πατηθεί» από κανέναν —είτε αυτό είναι χρήσιμο για τον ίδιο και τους άλλους είτε όχι—. Αυτός γίνεται ο στόχος του! …Στόχος όχι ανακοινώσιμος, γιατί δεν ρισκάρει να εξευτελιστεί μπροστά σε άλλους …Στόχος για όσο μπορεί και τον «παίρνει»! Εφόσον κάνει την «πλάκα» του και δεν εκτίθεται από μια αποτυχία του, δεν διστάζει να ρισκάρει τα πάντα —ακόμα και για το τίποτε—. Κάνει θυσία τρομερής καριέρας, χωρίς να κάνει καριέρα. Μόνον αυτός έχει αρκετή τρέλα για να δοκιμάσει στα κρυφά τα «Πάθη τού Χριστού», απλά για να έχει άποψη για το πώς είναι…

…Πονάει, υποφέρει, βασανίζεται μόνος του …Χωρίς ακροατήριο …Χωρίς θεατρινισμούς τού τύπου «πόσο υποφέρω για εσάς, γιατί είμαι «διαφορετικός»» —όπως κάνει ένας καριερίστας Αιγόκερως—. Εκατομ­μύρια τέτοιων ανθρώπων έχουν υπάρξει, χωρίς να γνωρίζει κανένας τον τιτάνιο αγώνα στον οποίο έθεσαν αυτοβούλως τους εαυτούς τους …Άνθρωποι, οι οποίοι πέθαναν, κάνοντας έναν τρομερό αγώνα, χωρίς ν’ αναζητήσουν ποτέ την αναγνώριση και τη δόξα …Άνθρωποι, οι οποίοι ξεκίνησαν ν’ αγωνίζονται σκληρά και σε κάποια στιγμή απλά τα παράτησαν …Άνθρωποι οι οποίοι καταστράφηκαν, κυνηγώντας τους «ανεμόμυλούς» τους …Άνθρωποι οι οποίοι παρέμειναν άγνωστοι, αλλά που ήταν αυτοί οι οποίοι έβαλαν τα «λιθαράκια» τους, για να υψωθεί αυτό το οποίο λέγεται «ανθρώπινος πολιτισμός» …Άνθρωποι της αυτοθυσίας, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι αυτοί που «σπρώχνουν» προς τα «επάνω» την κοινωνία, για να τη «βρουν» έτοιμη οι Λέοντες ή οι Αιγόκεροι και να την κυβερνήσουν.

Γι’ αυτόν λόγο οι αιώνες παρατήρησης κι αξιολόγησης των χαρακτήρων που έχει κωδικο­ποιήσει η αστρολογία τον έχει αναδείξει ως τον μεγάλο ΦΙΛΟ των ανθρώπων. Είναι αυτός ο οποίος τούς συμπα­ραστέκεται σε όλα τα δύσκολα …Αυτός ο οποίος με προσω­πικό κόστος θα τους βοηθήσει στα δικά τους προβλή­ματα …Αυτός που ακόμα και τους τύραννους θα επιχειρήσει να εξοντώσει, εάν αυτό είναι η λύση των ανθρωπίνων προβλημάτων …Ο πανίσχυρος ΦΙΛΟΣ, τον οποίο όλοι οι άνθρωποι θέλουν να έχουν στη ζωή τους. Ο Υδροχόος είναι αυτός ο οποίος αντιπροσωπεύεται από­λυτα από τον ήρωα Προμηθέα …Τον ήρωα που βασανίζεται επάνω στα απόκρημνα βουνά, γιατί έβαλε ως στόχο να παρακάμψει την εξουσία και να ευεργετήσει την ανθρωπότητα …Ο μοναχικός ήρωας που βασα­νίζεται από τους θεούς τής εξουσίας και δεν γίνεται καν αντιληπτό το μαρτύριό του απ’ αυτούς που από ευγνωμοσύνη θα ήθελαν να τον βοηθήσουν.

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για ζώδιο το οποίο αποτελεί «πλατφόρμα» «τρελών» —οι οποίοι «παρενο­χλούν» τους εξουσια­στές— και όχι για «μήτρα» που γεννά πραγματι­κούς «εξουσιαστές» …Συγκεκριμένη «μήτρα», η οποία παράγει το δικό της συγκεκριμένο «αρχέτυπο» εξουσίας, που βρίσκεται ανάμεσα στους μόνιμους διεκδικητές της. Αυτό δεν συμβαίνει με τον Υδροχόο. Όλοι τους —εξαιτίας τής «τρέλας» τους— θα δοκιμάσουν να κατακτήσουν τα πάντα, αλλά ένας θα πετύχει αυτό να το μετουσιώσει σε δωρεά και ΚΑΤ’ ΑΝΑΓΚΗ σε εξουσία. Όμως, μέχρι να συμβεί αυτό το μοναδικό και μεγα­λειώδες κατόρ­θωμα, παραμένει μακριά από την εξουσία ολόκληρο το υδροχοϊκό μοντέλο.

Τι είναι όμως αυτό το οποίο πραγ­ματικά διαφοροποιεί τον επι­κίν­δυνο Υδροχόο από τον φοβερό Αιγόκερω; …Η «τρέλα» στην οποία αναφερθή­καμε …Η ανιδιο­τέλεια του Υδροχόου, η οποία τον προστατεύει από τα «ραντάρ» τού Αιγόκερου …Του Αιγόκερου, ο οποίος δεν μπορεί να κατανοήσει τη θυσία χωρίς ανταμοιβή και άρα δεν «βλέπει» ποτέ ως απειλή εκείνους οι οποίοι κινούνται με αυτό το χαρακτηριστικό. Τους βλέπει σαν τρελούς και κατά κανόνα βλάκες κι ως εκ τούτου τους υποτιμά ως αντιπάλους. Θεωρεί ότι άνθρωποι οι οποίοι δεν γνωρίζουν να υπερασπί­ζονται τα προσωπικά τους συμφέροντα δεν μπορούν να απειλήσουν και τα συμφέροντα των άλλων! Πόσο μάλλον τα δικά τους, τα οποία είναι πανίσχυρα.

Αυτή η άποψη είναι η «αχίλλειος πτέρνα» τού Αιγόκερου και εκεί «ποντάρει» ο Υδροχόος στη δική του στρατηγική. Ο Αιγόκερως δεν τον «βλέπει», γιατί σε γενικές γραμμές δεν πιστεύει καν ότι υπάρχουν ανιδιοτελείς άνθρωποι! Κρίνοντας εξ’ ιδίων τα αλλότρια, ακολουθεί λάθος στρατηγική. Ο Αιγόκερως κάνει τα πάντα με βάση τη «λογική τού συμφέροντος» και άρα αναζητώντας το κέρδος …Δεν πηγαίνει στη ζημιά. Ο Υδροχόος κινείται σχεδόν αυτοκτονικά προς αυτήν. Η ζημιά είναι αυτή που τον πονάει, αλλά η ίδια είναι εκείνη που τον προστατεύει! …Μεγάλη ζημιά, γιατί το «όλον» τού Αιγόκερου είναι το «μισό» τού Υδροχόου! Αυτό, για να γίνει αντιληπτό, θα πρέπει να τους παρακολου­θήσουμε στη διάρκεια της «ανάβασής» τους.

Ο Αιγόκερως —στην πιο ισχυρή του μορφή— θα κατορθώσει τελικά ν’ ανέβει στο ύψος ενός Θεού, αλλά θα είναι γυρισμένος με την «πλάτη» απέναντι στον Θεό, εφόσον «κοιτά» μόνιμα την απόστασή του από τον άνθρωπο και όχι την απόστασή του από τον Θεό. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν τον «κινεί» ή «έλξη» προς τον Θεό, αλλά η «απώθηση» προς τον άνθρωπο! …Η μόνιμη απώθηση των «ομώνυμων πόλων», εφόσον οι Αιγόκεροι παραμένουν άνθρωποι με ταπεινά ένστικτα! …όσο «ψηλά» κι αν βρίσκονται! Γι’ αυτόν τον λόγο ο Αιγόκερως λέμε ότι σκαρφαλώνει προς τα «πίσω»! Δεν τείνει να γίνει θεός, επειδή πλησιάζει τον Θεό. Κινούμενος με τα «ελατήρια» της προσωπικής επιτυχίας και του υπέρμετρου εγωϊσμού, είναι αδύ­να­τον ν’ αποκτήσει «ταύτιση» με τον Θεό και την «αφελή» και προπάντων ανιδιοτελή αγάπη Του προς τον άνθρωπο …Είναι σφετε­ριστής τού Θρόνου Του και όχι συνεργάτης Του!!!

Ο Αιγόκερως «σκαρφαλώνει» για το κέρδος! …Το προσωπικό του κέρ­δος! Αυτό, το οποίο θα εξασφαλίσει στον ίδιο —και μόνον— ό,τι ένας απλός άνθρωπος ούτε καν να ονειρευτεί δεν μπορεί …Το κέρδος τής μεγάλης εξουσίας, αλλά και το τεράστιο οικονομικό κέρδος. Ο Αιγόκερως είναι ένας σκληρός άνθρωπος, ο οποίος θέλει να πάρει τη θέση τού Θεού στην ανθρώπινη κοινωνία και όχι να Τον βοηθήσει στο Έργο Του. Ας σκεφτεί κάποιος ανθρώπους σαν τον Σβαμπ, τον Κίσινγκερ κλπ. και θα καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το πρό­τυπο του εξουσιαστή τού αιγοκε­ρικού τύπου …Σφετεριστές τού Χριστιανισμού τού Θεού, οι οποίοι όμως θέλουν να τον ρυθμίσουν ως ιδιοκτήτες του για το δικό τους κέρδος, ενώ ο Χριστιανισμός ΔΕΝ τους ανήκει! 

 

Συνεχίζεται

 

 

photo Darkmoon_Art / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This