EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Η Bloomberg για την ανάπλαση του Ελληνικού

3 Jul, 2023
ανάπλαση του Ελληνικού

ανάπλαση του Ελληνικού

ανάπλαση του Ελληνικού

Όπως αναμένεται, το 2026 θα ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο ανάπλασης του Ελληνικού στην Αττική, δηλαδή του χώρου του πρώην αεροδρομίου της πρωτεύουσας. Με βάση τα σχέδια, ο ανατολικός τερματικός σταθμός θα παραμείνει στην θέση του, ενώ τα υπόστεγα και οι διάδρομοι προσγείωσης θα μεταμορφωθούν σε κατασκευές και διαμορφώσεις χώρου, που θα υπερβαίνουν στο διπλάσιο το New York Central Park.

Μέχρι το 2029 το Ελληνικό των 650 στρεμμάτων θα περιλαμβάνει έως και 10.000 παραθαλάσσια σπίτια, ένα ξενοδοχείο της αλυσσίδας Mandarin Oriental, ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο, μαρίνα για πολυτελή γιωτ, καζίνο, μοντέρνο αθλητικό συγκρότημα, ιδιωτικό σχολείο, κέντρα ψυχαγωγίας, και πάρκα αναψυχής που θα συμπεριλάβουν την περιοχή στο μεγαλύτερο πάρκο της Ευρώπης που βρίσκεται κοντά σε θάλασσα.

Το όλο έργο έχει ιδιωτική χρηματοδότηση ενώ η Lamda Development ως κατασκευαστής ήδη ξεκίνησε να πουλά οικιστικά ακίνητα στον πύργο Riviera 200μ. Παράλληλα έχουν πωληθεί 170 μονάδες του πύργου κυρίως από Έλληνες πολίτες και ομογενείς. Οι πωλήσεις έφτασαν τα 1,2 δις ευρώ, γεγονός που έχει ανεβάσει τις τιμές και στα γύρω προάστια.

Όπως έχει ήδη αναφέρει ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, το έργο αυτό είναι ο πρόλογος μιας νέας εποχής για τη περιοχή, αφού αναμένεται να αποφέρει περισσότερα από 14 δις ευρώ σε έσοδα σε βάθος 25ετίας.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτό https://greenagenda.gr/

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This