ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
approved pfizer vaccine

Η FDA έδωσε πλήρη έγκριση στο εμβόλιο της Pfizer!

23 Aug, 2021

Σήμερα, στην Washington η FDA έδωσε πλήρη έγκριση στο εμβόλιο της Pfizer. Μέχρι σήμερα, το εμβόλιο ήταν κάτω από έγκριση EUA, που σημαίνει ότι χορηγείται άδεια για εκτατή ανάγκη και για χρήση σε υψηλού κινδύνου πληθυσμιακές ομάδες.

Η πλήρης έγκριση σημαίνει ότι «ακολουθεί τα ίδια επίπεδα ασφαλείας με όλα τα ευρέως  χρησιμοποιούμενα εμβόλια σήμερα», δήλωσε  γιατρός Jesse Goodman, πρώην επικεφαλής εμβολίων της FDA.

Ποτέ πριν ένα εμβόλιο δεν είχε τόσες δοκιμές πριν πάρει έγκριση, όπως δήλωσαν μέλη της Pfizer. Πλέον τα πλεονεκτήματα του εμβολίου είναι πολύ μεγαλύτερα από τις παρενέργειες , που είναι σπάνιες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Το εμβόλιο, πλέον, θα διατίθεται στο κοινό με το όνομα Comirnaty.

Ο Πρόεδρος Biden δήλωσε: «Για όλους εσάς που περιμένατε να πάρει πλήρη έγκριση, τώρα η ώρα αυτή έφτασε» .

Embed from Getty Images

Η Moderna έχει ήδη καταθέσει και εκείνη το φάκελο πλήρους αδειοδότησης από το FDA. Εκπρόσωπος της Johnson & Johnson δήλωσε ότι ευελπιστούν να καταθέσουν και τον δικό τους φάκελο μέχρι τέλος του έτους.

Βέβαια μαζί με την πλήρη έγκριση του εμβολίου, έρχονται και περισσότεροι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί. Το Πεντάγωνο δήλωσε ότι θα πιέσει για μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού των ατόμων που υπηρετούν, εξαιτίας της υψηλής μεταδοτικότητας τες μετάλλαξης Delta. Επίσης, πολλά πανεπιστήμια, όπως το University of Louisiana, και το University of Minnesota, περίμεναν να γίνει η πλήρης έγκριση του εμβολίου, ώστε να απαιτήσουν εμβολιασμούς από τους φοιτητές και το προσωπικό τους.

Σε πολλές πολιτείες όπως στη Νέα Υόρκη και στην Καλιφόρνια, απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού, για την είσοδο σε εστιατόρια και σε άλλους κλειστούς χώρους. Βέβαιά, υπάρχουν και οι πολιτείες που απαγόρευσαν ρητά την απαίτηση πιστοποιητικού εμβολιασμού, όπως το Τέξας και η Φλόριντα.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This