ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 21, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

approved pfizer vaccine

Η FDA έδωσε πλήρη έγκριση στο εμβόλιο της Pfizer!

23 Aug, 2021

Σήμερα, στην Washington η FDA έδωσε πλήρη έγκριση στο εμβόλιο της Pfizer. Μέχρι σήμερα, το εμβόλιο ήταν κάτω από έγκριση EUA, που σημαίνει ότι χορηγείται άδεια για εκτατή ανάγκη και για χρήση σε υψηλού κινδύνου πληθυσμιακές ομάδες.

Η πλήρης έγκριση σημαίνει ότι «ακολουθεί τα ίδια επίπεδα ασφαλείας με όλα τα ευρέως  χρησιμοποιούμενα εμβόλια σήμερα», δήλωσε  γιατρός Jesse Goodman, πρώην επικεφαλής εμβολίων της FDA.

Ποτέ πριν ένα εμβόλιο δεν είχε τόσες δοκιμές πριν πάρει έγκριση, όπως δήλωσαν μέλη της Pfizer. Πλέον τα πλεονεκτήματα του εμβολίου είναι πολύ μεγαλύτερα από τις παρενέργειες , που είναι σπάνιες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Το εμβόλιο, πλέον, θα διατίθεται στο κοινό με το όνομα Comirnaty.

Ο Πρόεδρος Biden δήλωσε: «Για όλους εσάς που περιμένατε να πάρει πλήρη έγκριση, τώρα η ώρα αυτή έφτασε» .

Embed from Getty Images

Η Moderna έχει ήδη καταθέσει και εκείνη το φάκελο πλήρους αδειοδότησης από το FDA. Εκπρόσωπος της Johnson & Johnson δήλωσε ότι ευελπιστούν να καταθέσουν και τον δικό τους φάκελο μέχρι τέλος του έτους.

Βέβαια μαζί με την πλήρη έγκριση του εμβολίου, έρχονται και περισσότεροι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί. Το Πεντάγωνο δήλωσε ότι θα πιέσει για μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού των ατόμων που υπηρετούν, εξαιτίας της υψηλής μεταδοτικότητας τες μετάλλαξης Delta. Επίσης, πολλά πανεπιστήμια, όπως το University of Louisiana, και το University of Minnesota, περίμεναν να γίνει η πλήρης έγκριση του εμβολίου, ώστε να απαιτήσουν εμβολιασμούς από τους φοιτητές και το προσωπικό τους.

Σε πολλές πολιτείες όπως στη Νέα Υόρκη και στην Καλιφόρνια, απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού, για την είσοδο σε εστιατόρια και σε άλλους κλειστούς χώρους. Βέβαιά, υπάρχουν και οι πολιτείες που απαγόρευσαν ρητά την απαίτηση πιστοποιητικού εμβολιασμού, όπως το Τέξας και η Φλόριντα.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Είκοσι πέντε μέλη του Κογκρέσου ζητούν από τις ρυθμιστικές αρχές των φαρμάκων των ΗΠΑ, FDA, να εξηγήσουν γιατί ενέκριναν τα ενισχυτικά εμβόλια COVID-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών χωρίς να συμβουλευτούν μια ομάδα ειδικών συμβούλων.

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι  θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν μέτρα που απαιτούν οι μη εμβολιασμένοι να ζουν προσωρινά σε «καθορισμένες εγκαταστάσεις ή τοποθεσίες» για την άρνηση του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Οι περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των διαβατήριων για τον COVID-19, των εντολών για μάσκα και της εργασίας από το σπίτι θα καταργηθούν στην Αγγλία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Ο γερουσιαστής Joe Manchin (D-W.Va.) και η γερουσιαστής Kyrsten Sinema (D-Ariz.) ενώθηκαν με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές στις 19 Ιανουαρίου για να καταψηφίσουν μια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία να αλλάξουν τους κανόνες της Γερουσίας των ΗΠΑ προκειμένου να περάσουν μια μεγάλη αλλαγή στον εκλογικό νόμο, που ήταν κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.