ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Ron DeSantis

Η Florida και ο Κυβερνήτης Ron DeSantis μηνύει την κυβέρνηση Biden

28 Sep, 2021

Η πολιτεία της Florida, μέσω του Κυβερνήτη Ron DeSantis, κατέθεσε μήνυση εναντίον της Κυβέρνησης Biden, σχετικά με τις πολιτικές της, όσον αφορά τη μετανάστευση και τα νότια σύνορα της χώρας.

Ο Κυβερνήτης της Florida Ron DeSantis καθώς και η Υπουργός Δικαιοσύνης της Πολιτείας , Ashley Moody, ανακοίνωσαν την μήνυση σε μια συνέντευξη τύπου στο Fort Myers την Τρίτη.

Σε αυτή την συνέντευξη τύπου, και οι δύο είπανε ότι η Πολιτεία έχει επηρεαστεί πάρα πολύ αρνητικά από την πολιτική της μετανάστευσης της κυβέρνησης Biden, ειδικά οι πολιτική σύλληψης και απελευθέρωσης, την οποία και χαρακτηρίζουν μία πολιτική ολικής καταστροφής.

Ο Κυβερνήτης της Florida Ron DeSantis  δήλωσεότι οι Πολιτείες είναι εκείνες, οι οποίες έχουν επηρεαστεί πάρα πολύ αρνητικά, από αυτήν την διάταξη. Όπως δήλωσε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει εισάγει από τα σύνορα μετανάστες χωρίς να ενημερώνει την πολιτεία όσοι έρχονται οι να τους δίνει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το αν είναι ασθενής COVID ή κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με το αν έχουν εγκληματικό παρελθόν ή όχι.

Επίσης, ο Κυβερνήτης της Florida Ron DeSantis εξέδωσε ένα διάταγμα που απαγορεύει οποιαδήποτε υπηρεσία στη Florida να διευκολύνει την παράνομη μετανάστευση, εκτός αν υπάρχει ειδικός άλλος ομοσπονδιακός νόμος, απαιτείται η συλλογή πληροφοριών σχετικά με το σκοπό και το κόστος της παράνομης μετανάστευσης στην Πολιτεία της Florida.

Η πολιτεία της Florida και ο Κυβερνήτης Ron DeSantis έστειλα 250 πολιτειακούς αξιωματικούς στο Τέξας τον Ιούλιο προκειμένου να βοηθήσουν με την φύλαξη των συνόρων.

Επίσης δήλωσε ότι το κέντρο υποδοχής προσφύγων που που έχει σχηματιστεί στα σύνορα με το Μεξικό έχει φιλοξενήσει στο μέγιστο 14.000 ανθρώπους, και πολλοί Αιτιανοί έχουν απελευθερωθεί μέσα στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Photo: nbcmiami.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This