ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 18, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Ron DeSantis

Η Florida και ο Κυβερνήτης Ron DeSantis μηνύει την κυβέρνηση Biden

28 Sep, 2021

Η πολιτεία της Florida, μέσω του Κυβερνήτη Ron DeSantis, κατέθεσε μήνυση εναντίον της Κυβέρνησης Biden, σχετικά με τις πολιτικές της, όσον αφορά τη μετανάστευση και τα νότια σύνορα της χώρας.

Ο Κυβερνήτης της Florida Ron DeSantis καθώς και η Υπουργός Δικαιοσύνης της Πολιτείας , Ashley Moody, ανακοίνωσαν την μήνυση σε μια συνέντευξη τύπου στο Fort Myers την Τρίτη.

Σε αυτή την συνέντευξη τύπου, και οι δύο είπανε ότι η Πολιτεία έχει επηρεαστεί πάρα πολύ αρνητικά από την πολιτική της μετανάστευσης της κυβέρνησης Biden, ειδικά οι πολιτική σύλληψης και απελευθέρωσης, την οποία και χαρακτηρίζουν μία πολιτική ολικής καταστροφής.

Ο Κυβερνήτης της Florida Ron DeSantis  δήλωσεότι οι Πολιτείες είναι εκείνες, οι οποίες έχουν επηρεαστεί πάρα πολύ αρνητικά, από αυτήν την διάταξη. Όπως δήλωσε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει εισάγει από τα σύνορα μετανάστες χωρίς να ενημερώνει την πολιτεία όσοι έρχονται οι να τους δίνει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το αν είναι ασθενής COVID ή κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με το αν έχουν εγκληματικό παρελθόν ή όχι.

Επίσης, ο Κυβερνήτης της Florida Ron DeSantis εξέδωσε ένα διάταγμα που απαγορεύει οποιαδήποτε υπηρεσία στη Florida να διευκολύνει την παράνομη μετανάστευση, εκτός αν υπάρχει ειδικός άλλος ομοσπονδιακός νόμος, απαιτείται η συλλογή πληροφοριών σχετικά με το σκοπό και το κόστος της παράνομης μετανάστευσης στην Πολιτεία της Florida.

Η πολιτεία της Florida και ο Κυβερνήτης Ron DeSantis έστειλα 250 πολιτειακούς αξιωματικούς στο Τέξας τον Ιούλιο προκειμένου να βοηθήσουν με την φύλαξη των συνόρων.

Επίσης δήλωσε ότι το κέντρο υποδοχής προσφύγων που που έχει σχηματιστεί στα σύνορα με το Μεξικό έχει φιλοξενήσει στο μέγιστο 14.000 ανθρώπους, και πολλοί Αιτιανοί έχουν απελευθερωθεί μέσα στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Photo: nbcmiami.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Περισσότεροι από 200.000 πολίτες έμειναν χωρίς ρεύμα στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες το πρωί της Δευτέρας μετά από μια μεγάλη χειμερινή καταιγίδα που σάρωσε την περιοχή, προκαλώντας πολλούς ανεμοστρόβιλους στη Φλόριντα.

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.α.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Αιώνες και ατέλειωτα της γης τα παρακάλια

στην άκρη της παλιάς ευχής κρεμιέσαι και λυγάς,

με ένα πικρό χαμόγελο στης πλάνης τα ακρογιάλια

και από της μάνας την ευχή βαθιά μοιρολογάς.