ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

December 10, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Ιωάννα Λαζάρου

Ιωάννα Λαζάρου

14 Jul, 2022

Με την ευκαιρία της   Επετείου του Δημοσιογραφικού Ομίλου Greek News and Radio FL, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να εκφράσω δημόσια την εκτίμησή μου για το έργο που επιτελεί η δημιουργός και ψυχή  του Ομίλου αυτού, η αγαπητή Ιωάννα Λαζάρου.

Έχοντας πριν χρόνια την ευθύνη για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση και τον ελληνικό πολιτισμό στο εξωτερικό, ως Ειδική Γραμματέας Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, συναισθάνθηκα τον παλμό της ψυχής των Ελλήνων του εξωτερικού για την μητέρα πατρίδα. Θαύμασα τους συλλόγους και τις δραστηριότητες, που έχουν αναπτύξει σε όλες τις χώρες του κόσμου και απέκτησα μια εμπειρία, που μου επιτρέπει να εκφράσω πιο υπεύθυνα την άποψή μου για το δημιούργημα της Ιωάννας Λαζάρου. Το έργο της είναι εμπνευσμένο, ευαίσθητο, δομημένο, πολύτιμο για πληροφόρηση, ευχάριστο για τον αναγνώστη και ακροατή, και αποπνέει την νοσταλγική αγάπη για την Ελλάδα, που συνδέει και όλους τους Έλληνες της ξενιτειάς.

Είναι πράγματι σημαντικό και συγκινητικό να ακούγεται η φωνή της Ελλάδας στα πέρατα του κόσμου, και ακόμη πιο σημαντικό να είναι η φωνή αυτή αντικειμενική, κάτι δυστυχώς σπάνιο στη σημερινή δημοσιογραφική  κοινωνία. Είναι , εξάλλου, γοητευτική η σύνδεση Ελλήνων εσωτερικού και εξωτερικού, που επιτυγχάνεται από τον δημοσιογραφικό αυτό όμιλο. Και είναι τιμή για εμένα να αρθρογραφώ ανάμεσα σε εκλεκτές προσωπικότητες, που στηρίζουν το έργο του Greek News and Radio FL.

Θα ήθελα να ευχηθώ de profundis στην εκλεκτή Ιωάννα Λαζάρου και τους άξιους συνεργάτες της, υγεία και δύναμη για να συνεχίζουν το πολύτιμο και αξιοζήλευτο έργο τους, που αποτελεί ανεκτίμητη προσφορά τόσο για τους Έλληνες του εξωτερικού, όσο για και για την πατρίδα μας την Ελλάδα.

 

Oμότιμη καθηγήτρια Στέλλα Πριόβολου, πρόεδρος Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών ΕΚΠΑ, κοσμήτωρ  Δημοτικού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αγ.Παρασκευής.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This