ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

December 9, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
βεγγαλικά

Κατοικίδια: προσοχή στα βεγγαλικά

22 Apr, 2022

Μεγάλο ζήτημα για τα κατοικίδιά μας αυτές τις ημέρες, τα βεγγαλικά. Αυτές τις ημέρες σημειώνονται πολλές εξαφανίσεις – καθώς πάνω στον φόβο του, το ζώο, για τον θόρυβο και τις λάμψεις, πολύ συχνά προσπαθεί να δραπετεύσει. Σε αυτή την περίπτωση το ζώο συμπεριφέρεται με πανικό.

Το ζώο μέσα στην κατάσταση αυτή θα πρέπει να αισθάνεται ασφαλές, γι’ αυτό και η διαμόρφωση του χώρου, από άποψη ηχητική αλλά και προστασίας, θα πρέπει να του δώσει την αίσθηση ότι μπορεί να παραμείνει μέσα σε αυτό τον χώρο, καθώς “το πρόβλημα” είναι έξω.

Τα ζώα που συνήθως (και πολύ κακώς, ακόμη και από νομικής απόψεως) ζουν σε ταράτσες ή μπαλκόνια, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να απομακρυνθούν και να μπουν σε εσωτερικό χώρο. Έχουν υπάρξει κρούσματα ζώων που “αυτοκτόνησαν”, πήδηξαν δηλαδή από ταράτσες ή μπαλκόνια, στην προσπάθειά τους να βρεθούν μακρυά από τον θόρυβο και την λάμψη.

Πριν την συγκεκριμένη ώρα που συνήθως ξεκινά η ρίψη των πυροτεχνημάτων, μπορείτε να αποσπάσετε την προσοχή του ζώου, ώστε να ελαχιστοποιηθεί το ξάφνιασμά του: με ήρεμη μουσική, παιχνίδι, τηλεόραση κ.λπ.

Από εκπαιδευτικής απόψεως, θα μπορούσατε να δώσετε μια λιχουδιά επιβράβευσης στο ζώο σας, την ώρα που ξεκινούν τα βεγγαλικά, ώστε να συνδυάσει το γεγονός με κάτι ευχάριστο.

Αυτό που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε, είναι να προσπαθείτε να το μαλώσετε ή να το “νουθετήσετε” εάν εκφράσει πανικό, γιατί αυτό θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Για κάθε ενδεχόμενο, το ζώο σας καλό είναι να φοράει ταυτότητα με τα στοιχεία του, ή να είναι τσιπαρισμένο.

Αν προστατεύσετε και προλάβετε τις καταστάσεις, τότε θα περάσετε όμορφες γιορτές, μαζί με τα κατοικίδιά σας!

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This