EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
ιός τύπου κορωνοϊού

Νέος ιός, τύπου κορωνοϊού, εισαγόμενος από Κίνα

18 Jan, 2024

Τις τελευταίες μέρες έντονες είναι οι συζητήσεις γύρω από το γεγονός ότι ένας νέος ιός τύπου κορωνοϊού έχει κάνει την εμφάνισή του, και μάλιστα από Κινέζους ερευνητές.

Όπως λέγεται, πρόκειται για ένα μεταλλαγμένο στέλεχος του κορωνοϊού και αυτό ήδη προκαλεί μεγάλη ανησυχία αφού στα πειράματα σε τρωκτικά έδειξε ότι πρόκειται για έναν ιό θανατηφόρο σε απόλυτο ποσοστό 100%.

Με την πανδημία μόλις λίγα βήματα πίσω μας, αυτό το νέο έχει σπείρει τον φόβο σε όλο τον κόσμο. Και τα νέα ξεκινούν από ερευνητικές μελέτες που έγιναν σε κινεζικά εργαστήρια, τα οποία κλωνοποίησαν τον ιό GX_P2V ο οποίος είχε αρχικά εντοπιστεί σε πογκολίνους, τους ισχυρότερους ξενιστές που πιθανόν προκάλεσαν την πανδημία.

Οι Κινέζοι ερευνητές αρχικά τροποποίησαν τα τρωκτικά ώστε να παράγουν μια ανθρώπινη πρωτεϊνη και εν συνεχεία τα εξέθεσαν στον ιό ώστε να μελετήσουν την ανθρώπινη αντίδραση έναντι του ιού. Το πείραμα αυτό απέδειξε ότι τα τρωκτικά πέθαναν μέσα σε 8 ημέρες, έχοντας υποστεί βλάβη στον εγκέφαλο και τα μάτια. Μάλιστα, φαίνεται ότι ο ιός αυτός εξαπλώνεται στο σώμα.

Και φυσικά αυτή η έρευνα των κινεζικών εργαστηρίων ξεσήκωσε αντίδραση από τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιχειρηματολογούν για την μη επιστημονικά έγκυρη «έρευνα», η οποία έγινε μόνο και μόνο για να πολλαπλασιάσει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα και να δημιουργήσει νεώτερα.

 

 

 

source https://naftemporiki.gr, photo fernandozhiminaicela / https://pixabay.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This