EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Οι πολιτικοί τελείωσαν πια

Οι πολιτικοί τελείωσαν πια

5 Jun, 2023

Όταν φύγανε οι Γερμανοί καίγοντας απ’ άκρη σ’ άκρη την Ελλάδα, χωρίς ποτέ μα ποτέ να πληρώσουν όχι μόνο χρηματικά αλλά και ηθικά την καταστροφή που έκαναν στη χώρα μας, άφησαν πίσω μια Ελλάδα συντρίμμια και έναν Λαό αποδεκατισμένο, ο οποίος δεν είχε από πού να πρωταρχίσει να στέκεται στα πόδια του.

Η χώρα διαλυμένη και κατεστραμμένη δεν πρόλαβε να πάρει ανάσα από την αποχώρηση του κατακτητή που την κατέκαψε, σύρθηκε εσκεμμένα σε έναν εντελώς αχρείαστο εμφύλιο από συμμάχους και εχθρούς, έτσι ώστε να μην μπορέσει να διεκδικήσει από την Γερμανία τα καμένα αλλά ούτε και τα κατοχικά δάνεια που με το έτσι θέλω πήραν οι Γερμανοί από την Εθνική Ελληνική Τράπεζα. Με τον τρόπο αυτό τελείωσαν οι Γερμανοί μαζί μας αλλά και οι Σύμμαχοι, Εγγλέζοι και Αμερικάνοι και με τον τρόπο αυτό αποδεκατίστηκε η Ελλάδα εντελώς και παντελώς μια για πάντα.

Θα επισημάνω εδώ το ότι ενώ οι σύμμαχοί μας παραδοσιακά βοηθούσαν τον Ελληνικό στρατό να νικήσει το αντάρτικο και να μην πέσει η Ελλάδα στα χέρια των κομμουνιστών αλλά να παραμείνει η χώρα μας κομμάτι του Δυτικού κόσμου, παράλληλα οι καλοί μας σύμμαχοι με πολλούς και διάφορους τρόπους χρηματοδοτούσαν και τους αντάρτες ρίχνοντας τσουβάλια με χρυσές λίρες με τα αεροπλάνα τους, αλλά και οδικώς με τους δικούς τους αγγελιοφόρους.

 Άρα μετά από το τραγικό ΟΧΙ του Μεταξά το οποίο και ήταν ο λόγος που κάψανε την Ελλάδα, ήρθε και ο εμφύλιος για να μη μείνει τίποτε όρθιο στη χώρα μας. Αμέσως μετά το τέλος του εμφυλίου κατέφθασαν άρον- άρον από την Αίγυπτο και άλλες μη εμπλεκόμενες στον πόλεμο χώρες , όπου είχαν καταφύγει για να σώσουν το τομάρι τους, οι πολιτικοί και υπόλοιποι βασιλιάδες και σία, και κάθισαν στο τραπέζι με τους προδότες, τους δοσίλογους, τους συνεργάτες των Γερμανών των Εγγλέζων και των Αμερικάνων και έπιασαν τις καλύτερες θέσεις στον κρατικό μηχανισμό και στις κάθε γραμματείες και με αυτό τον τρόπο έγινε το κράτος θεριό που κατασπάραξε τα πάντα μέχρι σήμερα. Μα τι νόμιζε κανείς, ότι χτίσαμε μια χώρα όμορφη και αγγελικά πλασμένη! Όπως θα πει κι ο ποιητής!

Χωρίς να επεκταθώ και στο παρελθόν όπου προσπάθησε ο Ελληνικός Λαός να δημιουργήσει κράτος από την αρχή αμέσως μετά την επανάσταση του 1821, αλλά με την δολοφονία του Μέγιστου Ιωάννη Καποδίστρια τελείωσε και εκείνο το όνειρο του Έλληνα πριν ακόμα αρχίσει να το ζει Όλα λοιπόν στα χέρια των προδοτών και των πουλημένων στους ξένους από την αρχή του 1948 και μέχρι σήμερα. Και φυσικά όλοι οι κύριοι φρόντιζαν όταν αυτοί συνταξιοδοτούνταν να παραδώσουν τις θέσεις τους στα γραφεία τους και στην καλή τη μάσα σε δικούς τους ανθρώπους της ίδιας κάστας, στα παιδιά τους και τους συγγενείς τους. Ποιος δεν ξέρει το ότι όλοι οι Έλληνες είχαν το όνειρο να μπουν κάτω από την ομπρέλα του κρατικού μηχανισμού και να εξασφαλιστούν για πάντα ;

Έτσι φτάσαμε να έχει η κρατική μηχανή ένα εκατομμύριο υπαλλήλους και να τρέφει το θεριό της τεμπελιάς μέχρι σήμερα. Από αυτή την εποχή λοιπόν μέχρι σήμερα η Ελλάδα μας, αυτή η δοξασμένη χώρα με τον ασύγκριτο και ανυπέρβλητο πολιτισμό και κάλλος, ζει κάτω από τις διαταγές των «φίλων» μας και συμμάχων οι οποίοι πολύ μας προστατεύουν από τους γύρω μας εχθρούς. Είμαστε τόσο πολύ ασφαλείς στην Δυτική Συμμαχία, στο ΝΑΤΟ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στον ΟΗΕ και σε πολλούς άλλους παγκόσμιους οργανισμούς, ώστε πρέπει η μικρή Ελλάς να ξοδεύει ετησίως για εξοπλισμούς και αμυντικά συστήματα που μας πωλούν οι αγαπημένοι μας σύμμαχοι, το μεγαλύτερο μέρος της ακαθάριστου Εγχώριας Εμπορικής παραγωγής προϊόντων και έτσι να μην μπορέσει με ποτέ να ανασάνει ο Λαός και να εργαστεί για το καλό του τόπου του και του εαυτού του.

Ο πιο καλός πελάτης της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ρωσίας και της Αμερικής και άλλων χωρών που πωλούν συστήματα εξοπλισμών, βομβαρδιστικά αεροπλάνα, τανκς , πυροβόλα, κανόνια και οτιδήποτε άλλο που έχει σχέση με τον πόλεμο, είναι η Ελλάδα. Είναι απίστευτο και δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου ότι η χώρα μας που είναι Ευρώπη, που ανήκει στο ΝΑΤΟ και στον ΟΗΕ υποτίθεται, αυτή τη στιγμή να απειλείται και να σπαταλά τρισεκατομμύρια για εξοπλισμούς για να προφυλαχτεί από τους Τούρκους και άλλους γύρω της.

Και δεν έχει βρεθεί ακόμα μέχρι σήμερα ένας άντρας πραγματικός να καταγγείλει αυτό το επαίσχυντο καθεστώς που μας επιβάλουν οι ξένοι και ντόπιοι ανθέλληνες για να πλουτίσουν οι κάθε Τσοχατζόπουλοι και το σινάφι τους. Τόση ντροπή και αίσχος από όλους τους πολιτικούς μέχρι σήμερα δεν έχει δύναμη να συλλάβει ο νους μου. Βασιλιάδες, πρόεδροι, πρωθυπουργοί , Έλληνες υπουργοί, πολιτικοί και σία, δεν μπόρεσε ποτέ κανένας να καταγγείλει στον Λαό και να εξηγήσει την μεγάλη απάτη ενάντια σε αυτόν και τη χώρα που ζει και προσπαθεί να πιστέψει ότι ζει ελεύθερος και με δικαιοσύνη.

Εδώ θα αναφέρω ότι τα εξοπλιστικά συστήματα που μας αναγκάζουν να αγοράζουμε οι καλοί μας φίλοι και σύμμαχοι απέχουν κατά παρασάγγας από τα συστήματα που χρησιμοποιούν οι μεγάλες δυνάμεις και φυσικά ανήκουν στα εξοπλιστικά σκουπίδια, διότι μας πωλούν ότι πιο άχρηστο και τελειωμένο τους έχει μείνει και δεν τους προσφέρει αυτούς τίποτε, απλά θέλουν να το ξεφορτωθούν. Δεν έχουμε να δούμε παρά τα γερμανικά υποβρύχια τα οποία παρακαλώ όταν μπαίνουν στο νερό, γέρνουν και παίρνουν μεγάλη κλίση με αδυναμία πλεύσης και οδήγησης. Γι αυτό δεν άλλαξαν οι δουλοπάροικοι της Εκάλης και των βορείων προαστίων οι οποίοι καλά κρατούν τις θέσεις από τον εμφύλιο μέχρι σήμερα. Πως θα τελειώσει η όλη αυτή προδοτική και ανθελληνική ιστορία που βουλιάζει την πατρίδα μας κάθε μέρα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που θέλει πολύ προσοχή και μεγάλη πραγματική αλλαγή. Θέλει Ηγέτες αληθινούς ΕΛΛΗΝΕΣ με κότσια και θέληση. Που να καταφέρουν να κάνουν αυτοκριτική και να βρουν το πρόβλημα που αρχίζει στο εσωτερικό της χώρας μας και να το καθυποτάξουν.

Όλο το κακό ξεκινάει από μέσα και εξαπλώνεται στο εξωτερικό. Πρέπει να γίνει κάθαρση και πραγματική επανίδρυση του κράτους. Σαν να κλείσει το κράτος και να ανοίξει την άλλη μέρα με νέους καινούριους εργάτες στον μηχανισμό του που θα εργάζονται για το καλό του τόπου πρώτα και θα προσφέρουν εκδούλευση στο Λαό και τον εαυτό τους. Οι σημερινοί πολιτικοί δεν ενδιαφέρονται ούτε εκπροσωπούν τα συμφέροντα του λαού. Είναι πράκτορες των μεγαλοτραπεζιτών, και αυτών τα συμφέροντα εξυπηρετούν. Με μεγάλη ευκολία θα διαθέσουν δισεκατομμύρια για αγορά αμυντικού εξοπλισμού, για ανούσια σχολικά βιβλία, για αγορά πανάκριβων συστημάτων παρακολούθησης, για οτιδήποτε άχρηστο και ακριβό. Θα σπαταλήσουν με μανία το δημόσιο πλούτο και θα φέρουν τη χώρα σε κατάσταση ανάγκης για ακόμα μεγαλύτερο δανεισμό. Αυτό γίνεται από τότε που άρχισα να καταλαβαίνω τον κόσμο μέχρι σήμερα, ας θυμηθούμε την αγορά του αιώνα επί Ανδρέα Παπανδρέου, πόσοι πλούτισαν τότε από αυτή την εντελώς προδοτική κίνηση που είχε μόνο σκοπό να πάρει τον πιο άχρηστο εξοπλισμό των ενόπλων δυνάμεων και να ευχαριστήσει τα καρτέλ των πολεμοκάπηλων συμμάχων μας που πλούτιζαν εις βάρος ενός προδομένου Λαού.

Ένας καλός αναγνώστης μου είπε πριν λίγες μέρες ότι συνήθως γράφω με μεγάλη δόση απαισιοδοξίας. Προσπαθώ αγαπητοί μου και ψάχνω διαρκώς να βρω κάτι που θα μου εγείρει την προσοχή με μήνυμα αισιοδοξίας, αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω απολύτως τίποτε. Όλα είναι γκρίζα σήμερα. Κοιτάξτε γύρω μας, δεν θέλω να επαναλαμβάνω σε κάθε άρθρο μου την τραγική κατάσταση που περνά ο κόσμος με την φοβερή επίθεση των κυβερνώντων προς τους Λαούς του πλανήτη. Που θα πάει αυτή η κατάσταση; πόσο θα κρατήσει ακόμα; Ποιος θα αναλάβει να σώσει την τιμή του κόσμου όλου; Φυσικά όχι ένας πολιτικός. Οι πολιτικοί τελείωσαν πια. Οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες, οι Παπανδρέου, οι Σαμαράδες και οι λοιποί κλέφτες και προδότες του Λαού μας πρέπει όχι μόνον να φύγουν, πρέπει να εξαφανιστούν από το χώμα της Ιερής μας Πατρίδας. Και φυσικά αν ποτέ υπάρξουν πραγματικοί και άξιοι δικαστές κάποια μέρα, τότε ίσως όλοι αυτοί πάρουν το δρόμο της φυλακής που τους αξίζει.

Η χώρα μας είναι υπό κατοχή, αυτό αποδεικνύεται κάθε μέρα που περνάει, το παραδέχτηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του για την πρωτοχρονιά, άρα όταν ο ίδιος το παραδέχεται τι μας μέλει εμάς να κάνουμε; Να αντισταθούμε φυσικά ! να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και να αρχίσουμε να σχηματίζουμε πυρήνες αντίστασης στην οικονομική λαίλαπα που κατασπαράζει τη χώρα μας.

Οι πολιτικοί με τον τρόπο που διοικούν παραβιάζουν το ίδιο το Σύνταγμα της Ελλάδας και ο Λαός ριγμένος στη τεχνητή μιζέρια το παραβλέπει γιατί δεν έχει χρόνο και δύναμη να το καταλάβει και να το εφαρμόσει. Οι προδότες και συνεργάτες των Γερμανών της κατοχής είναι ακόμα εδώ…………… πρέπει να φύγουν …… και πρέπει να φύγουν τώρα.

Το παραμύθι της ντροπής τελείωσε. Λαέ μου ξύπνα………..

 

Από τον ΤΟΙΧΟ που γκρεμίστηκε

 

Photo mohamed_hassan / https://pixabay.com

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This