EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

4 Aug, 2023
ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πιστεύω ότι τα λίγα είναι πάντα αρκετά, όταν είναι καλά και μετρημένα.

 Το ίδιο ισχύει και για τις γνώσεις.

Χωρίς να κατηγορώ τη ζωή που μας φέρνει σε διαφορετικές πλευρές και πολλά εμπόδια ώστε να μην μπορούμε να απολαύσουμε αγαθά και εφόδια εκπαίδευσης και μάθησης όπως θα θέλαμε, έχουμε σίγουρα λίγο χώρο και κάποιο χρόνο να ασχοληθούμε με αυτό που μας ενδιαφέρει και μας  κεντρίζει την περιέργεια να ασχοληθούμε όποτε μπορούμε και έχουμε την ευκαιρία.

Και εξηγούμαι αμέσως τι εννοώ.

Ακόμα και ο Πάπας της Ρώμης ξεσπάθωσε εναντίον των χρηματαγορών και τους ζήτησε να μην καθορίζουν τις τύχες των λαών αλλά να υπηρετούν την ανάγκη των ανθρώπων.

 

 Δηλαδή ο Ποντίφιξ  μας λέει ότι οι διεθνείς χρηματαγορές καθορίζουν τις τύχες των λαών……….

 

Σαν κάτι να ξέρει και αυτός, αλλά και μείς το έχουμε επισημάνει τόσες φορές από εδώ και επανειλημμένως το γράψαμε εδώ στον ΤΟΙΧΟ  και σε άλλες στήλες από τους καλούς συναδέλφους.

 

Αυτό βεβαίως είναι η βάση της ένωσης των εκκλησιών του Χριστιανισμού που το Βατικανό έχει μποϋκοτάρει για πολλούς αιώνες , επειδή ο κίνδυνος του εξισλαμισμού και της επέλασής του στον δυτικό κόσμο είναι σήμερα πολύ έντονος και ορατός , και με την κοινωνία όλων των εκκλησιών δυναμώνουμε το κίνημα  της άμυνας κατά του Ισλάμ.

 

Όλοι λοιπόν έχουν αρχίσει να μπαίνουν για καλά στο παιγνίδι της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης και με τις κατάλληλες κινήσεις ακολουθούν τους οπαδούς αυτής της κίνησης που έχει αρχίσει να επιβάλλεται από τους διεθνείς κύκλους  οι οποίοι θέλουν να κυβερνήσουν σαν παγκόσμια κυβέρνηση και με σκοπό να αποφασίζουν αυτοί για τις τύχες του κάθε λαού …

 

«κάθε λαού, καινούριου η παλαιού» όπως θα έλεγε και ο Βάρναλης.

Όμως για να επιβληθούν στις μάζες δεν αρκεί μόνο ο Πάπας η και ο Πατριάρχης να συλλειτουργήσουν  μόνο, ο άρτος και τα θεάματα δεν είναι πια αρκετά.

 

Στην Ελλάδα δυστυχώς, το ξέφραγο αμπέλι που είναι, έχει ξεφύγει το κάθε τι και οι Έλληνες, όσοι έχουν μείνει πραγματικοί, δεν έχουν πια στον ήλιο μοίρα, όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός.  

Νόμοι απάνθρωποι θεσπίζονται ενάντια στον πολίτη , λαθρομετανάστες γεμίζουν τα νησιά μας με ευκολία και γίνονται κάτοικοι της χώρας σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα χωρίς έρευνα γιατί έτσι διέταξε η Ευρώπη.

 

Φόροι αβάσταχτοι που είναι αδύνατον να πληρωθούν χαρατσώνουν τον Έλληνα ώσπου να του πάρουν το σπίτι οι τραπεζίτες της Ελβετίας. 

Καλλιέργειες εγκρίνονται μόνο από τη MOSANDO  και καταστρέφεται ο αγροτικός πλούτος του χωρικού που ζει από αυτόν.

 

Μισθοί συντάξεις και κατακτήσεις δεκαετιών εξαφανίζονται στο βωμό του δανείου προς τους διεθνείς τοκογλύφους.

Χίλιες δυο πληγές που άνοιξαν ξαφνικά όταν ο Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε από το Καρπενήσι ότι «δυστυχώς επτωχεύσαμεν».

 

Όμως οι πληγές δεν σταματούν μόνο από τις τράπεζες και τους ξένους και ημεδαπούς τοκογλύφους.

 

Μεγάλη των όλων πληγή στην Ελλάδα των νέων και μη εχόντων λαμπρό μέλλον είναι σήμερα η εισαγωγή σκληρών και  επικίνδυνων ναρκωτικών που θερίζουν τη μεγάλη πλειοψηφία των νέων και παιδιών που με μεγάλη ευκολία λόγω κρίσης αναζητούν διέξοδο αλλού γιατί το σύστημα δεν τους προσφέρει καμία απολύτως ευκαιρία .

 

Ο φερόμενος ως εφοπλιστής  ελεεινός κύριος Γιαννουσάκης  έφερε μέσα στη χώρα των Θεών και των σοφών, την Ελλάδα μας έναν τόνο και πάνω, δηλαδή ακριβώς 1113 κιλά ηρωίνης . ο άρρωστος αυτός παλιάνθρωπος που είχε μανία με το τζόγο και έχανε εκατομμύρια , θέλησε να τα ξεπληρώσει με την ηρωίνη του θανάτου κουβαλώντας τη στη χώρα μας και σκοτώνοντας τα παιδιά μας.

 

Το θανατηφόρο αυτό ναρκωτικό ήρθε βεβαίως από τις χώρες τις οποίες η Αμερική και οι φίλοι της υποστηρίζουν και βοηθούν όπως το Αφγανιστάν και το Πακιστάν.

 

Άλλοι λένε πως ήρθε από το Ιράν αλλά αυτό δεν αλλάζει τα δεδομένα. Η ηρωίνη είναι ένα από τα πολλά ναρκωτικά που έρχονται στην Ελλάδα για να καταστρέψουν την νεολαία και να δολοφονήσουν το λαό μας ώστε οι ξένοι κατακτητές της οικονομικής κρίσης που δημιούργησαν να έχουν την δυνατότητα να αλωνίζουν και να απογυμνώνουν ότι Ελληνικό και ένδοξο έχει απομείνει σε αυτή την άμοιρη χώρα.

 

Εκτός λοιπόν από τον καινούριο νόμο που οι τράπεζες μέσω του κράτους θα παίρνουν τα οφειλόμενα χρήματα από τους πολίτες της χώρας που ακόμα λέγεται ΕΛΛΑΣ, χωρίς ούτε καν ειδοποίηση στον οφειλέτη ,προφανώς για να μην βγάλει τα χρήματα από τον λογαριασμό πριν του τα πάρουν, το Συμβούλιο της Επικρατείας του ανώτατου δικαστηρίου της πατρίδας μας ανέτρεψε τον νόμο που το ίδιο είχε θεσπίσει και προστάτευε τον πολίτη με άλλο νόμο που επεβλήθη από ανώτατους πολιτικούς που εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα, ύστερα θέλουμε να δρα η δικαιοσύνη ανεξάρτητα !!!!!!!!!!!

 

Τουλάχιστον ας κάνει η δικαιοσύνη τη δουλειά της και να καταδικάσει όλους του κυκλώματος της διακίνησης των ναρκωτικών της ηρωίνης που κουβάλησαν  αυτά τα καθάρματα στην Ελλάδα.

 

 Εκτός των άλλων πολλών ναρκωτικών και χαπιών που κυκλοφορούν ανενόχλητα στα μπαρ και στα νησιά μας έχουμε τώρα και μεγαλοεφοπλιστές που τα κουβαλούν με τα πετρελαιοφόρα και τις νταλίκες τους μέσω Τουρκίας,  Αλβανίας , Βουλγαρίας και δεν συμμαζεύεται.

 

Και όλα αυτά για να τρελαίνεται ο κόσμος και να πέφτει στην παγίδα του κράτους και των αλητών εμπόρων ναρκωτικών.

 

Ναι, έτσι όλοι μαζί συνεργάζονται για τον θάνατο του Έλληνα και της εκποίησης της Ελληνικής γης.

 

Όλοι μαζί για να πολτοποιηθεί ο φωτεινός πλούτος της αρχαίας Ελλάδας  και ο ορυκτός πλούτος  της νέας.

 

Πόσο λοιπόν αντέχει ο Ελληνισμός ο πραγματικός, αυτός ο Ελληνισμός ο οποίος ούτε με την καταπίεση χιλίων πεντκοσίων χρόνων όπου ο Έλληνας ήταν απαγορευμένη λέξη  και όλα τα αρχαία κείμενα κάηκαν και θάφτηκαν στη γη, και να σκεφτούμε πραγματικά ότι σε αυτά τα 1500 χρόνια αλλά και περισσότερα ούτε ένα σύγγραμμα ούτε ένα βιβλίο ούτε ένα ποίημα ούτε ένα μυθιστόρημα ούτε καν ένα παραμύθι δεν γράφτηκε και δεν δημοσιεύτηκε. Όλες οι σχολές έκλεισαν και τα Ελληνικά παρέμειναν μόνο επειδή όλοι μιλούσαν την γλώσσα  από τον Μέγα Αλέξανδρο και ύστερα.

 

Ένα απτό παράδειγμα είναι ότι ο Κύριλλος και ο Μεθόδιος όταν κήρυξαν τον Χριστιανισμό στους Σλάβους  δεν δίδαξαν Ελληνικά αλλά έφτιαξαν μια άλλη γλώσσα με το Κυριλλικό αλφάβητο και βασισμένη στην Ελληνική αλλά εντελώς  παραλλαγμένη επειδή οι λαοί εκείνοι στα βόρεια δεν μιλούσαν παρά πολύ λίγα Ελληνικά. Την γλώσσα αυτή την βάφτισαν Σλαβική.

 

Ο θάνατος του Ελληνισμού καλά κρατεί μέχρι σήμερα, είτε με πολέμους, είτε με επιδρομές, είτε με Ρωμαιοκρατία, με Βυζαντινοκρατία, Τουρκοκρατία, είτε με τοκογλυφική και τραπεζιτική τρομοκρατία και φυσικά με τα ναρκωτικά και τα βαρβαρικά ξενόφερτα έθιμα και βλακώδη ήθη που καταρρακώνουν τον πολιτισμό μας και μας κάνουν να είμαστε χειρότεροι των άλλων.

Λίγοι μείναμε, αλλά πολύ δυνατοί. Έχουμε το ΦΩΣ των προγόνων μας και το θαύμα των σοφών και των μεγάλων Ελλήνων πατέρων μας που δημιούργησαν την τέλεια ελευθερία του ανθρώπου.

 

Πως θα αμυνθούμε και πως θα διασωθούμε από τους  τοκογλύφους, από τους προδότες κυβερνήτες, από τους ναρκοεμπόρους, από τους ανθέλληνες  και τους βαρβάρους ;

 

Με την γνώση και την βούληση που μας δίνει το ΜΕΓΑ ΦΩΣ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Αυτό που ξεκίνησε ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Περικλής. Αυτό που δίδαξε ο Αριστοτέλης και ο Όμηρος.

 Αυτό το ΦΩΣ που λάμπει 3000 χρόνια και δεν κατάφερε ακόμα να το σβήσει κανένας.

 

 Σήμερα οι μισέλληνες έχουν καταβάλει την μεγαλύτερη και τελευταία προσπάθεια να εξαφανίσουν τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, με τα ναρκωτικά, το  ξεπούλημα της Ελλάδας μας, την εξαθλίωση του Έλληνα στη γη του, τον διωγμό των Ελλήνων από την Πατρίδα, και τον εξισλαμισμό του λαού από την επέλαση των λαθρομεταναστών.

 

Πρέπει να αμυνθούμε όσο μπορούμε.

Μην αφήσουμε να εξαφανιστεί το κάλλος και η γιγαντοσύνη του Ελληνισμού. Εμείς δώσαμε τα φώτα στον κόσμο  …….εμείς θα τα σβήσουμε και θα τα ξανανάψουμε με τον τρόπο που μας δίνει η τεχνολογία και η εξέλιξη ώστε να εξηγήσουμε τις γραφές των αρχαίων και να βρούμε τον δρόμο προς την ελευθερία και την ολοκλήρωση του Ανθρώπου.

 

Δεν έχει μείνει πια καιρός για άλλες ευκαιρίες…….

 

 Η Ρόδος είναι εδώ, εδώ είναι και το άλμα. Ας ξεκινήσει η Επανελλήνιση από εδώ και ας ξεφορτωθούμε όλους αυτούς που καταστρέφουν ότι Ελληνικό και ένδοξο.

 

 

 
Photo Monona / https://pixabay.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This